Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Циганията... или когато фактите говорят, правозащитниците да мълчат

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Stagon написа
    :1087: Кога за последно ходи на психиатър и сексолог? :weird: Мисля че е добре да им направиш още една визита... :wall:
    Вероятно горе долу по времето, когато и ти си взел последния си урок по-добри обноски.....
    "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
    Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Тц тц тц, ама моля ви се...
      Пак успях да ви изпокарам - я бързо да се помирявате.
      "Нима, Създателю,
      съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
      мигар аз самият съм те молил
      от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Напомням на потребителите (тази забележка е прeдизвикана оТ постовете на определени потребители - няма да ги изброявам, защото съм отбелязал в постовете им къде е проблема), че форумът има правилник и който не го спазва, ще бъде санкциониран (както вече се слючва с мнения в тази тема). ПРОЧЕТЕТЕ ПРАВИЛНИКА, АКО ОЩЕ НЕ СТЕ ГО НАПРАВИЛИ!
        Last edited by Док Холидей; 06-04-2005, 15:48.

Comment

Необмислена грубост...

gollum написа
          Напомням на потребителите, че форумът има правилник и който не го спазва, ще бъде санкциониран (както вече се слючва с мнения в тази тема). ПРОЧЕТЕТЕ ПРАВИЛНИКА, АКО ОЩЕ НЕ СТЕ ГО НАПРАВИЛИ!
          значи Голъм , и аз ти промених авторитета но в обратната посока, но то си е въпрос на вкус.
          Интересно ми е къде си я видял тази дискриминация, айде ми я посочи ред по ред.
          Мислех че си толерантен човек, но триенето ня някокло мои поста без предупреждение дори не ти прави чест и си е супер дребнаво.
          Оценям че симпатизираш на Мелиса, но така си губиш обективността и изобщо малко се съмнявам че ще ви доасаждам повече...
          Трий което искаш и ми сваляй авторитета, както искаш, разочарован съм максимално...

Comment

Stagon написа
            значи Голъм , и аз ти промених авторитета но в обратната посока, но то си е въпрос на вкус.
            Дължиш извинение на Голум. Авторитетът ти бе промен от мен. Нужно ли е да ти обяснявам защо ?
            Last edited by mellisa; 07-04-2005, 17:23.
            "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."

Comment

[QUOTE=mellisa]Дължиш извинение на Голум. Авторитът ти бе промен от мен. Нужно ли е да ти обяснявам защо ?

значи затова поне му дължа извинение и му се извинявам веднагически
              А иначе ще ми кажеш ли как да смаля твоя авторитет , въобще няма да се колебая

Comment

Стагон, случайно да си се зачитал какво точно си написал? Ще го приведа, че да е ясно:
                Всъщност с тебе никой не се е занимавал :sm113: , но щом държиш да изкараш някои съфорумници кръвопийци, ще минем и през теб, само ти обръщам внимание че пост-а ти: "Убийте първо мен, пък тогава циганите" :stupid: , настройва дори и хора без конкретно мнение (като мен например) срещу теб. Изобщо не си лош човек :wall: но на моменти сама се буташ между шамарите :twak:

:1087: Кога за последно ходи на психиатър и сексолог? :weird: Мисля че е добре да им направиш още една визита... :wall:

Това според теб не е ли грубо? Не е ли нападка срещу конкретен потребител, при това не провокирана?

Ето и конкретните текстове от форумния правилник, които си нарушил:
                1.4 - Нетърпимост
                Всеки потребител, който използва привилегията си да участва във форума за да призовава към накърняване на правата на други потребители, към обществени групи или въобще към групи от хора, според определен детерминиращ признак, ще бъде санкциониран съгласно упоменатите вече правила.

1.5 - Злонамереност
                Всеки потребител, който според управата на форума участва с цел да провокира, дразни или манипулира останалите потребители, ще бъде санкциониран по преценка на управата.

Comment

gollum написа
                  Стагон, случайно да си се зачитал какво точно си написал? Ще го приведа, че да е ясно:

Това според теб не е ли грубо? Не е ли нападка срещу конкретен потребител, при това не провокирана?

Ето и конкретните текстове от форумния правилник, които си нарушил:

Голъм ти си последния в който бих се спречкал в този форум, но щом така си решил..., колкото и да ми е кофти...
                  Едно 16 год. момиче се шегува и Мелиса решава че пак трябва да се жертва за нещо....
                  Ако някой от вас вярва че влад Дракул и т.н. ще правят крематориуми значи ще му дам същия съвет както и на Мелиса.
                  Много добре чета какво съм написал, повярвай ми, и в приведените от теб постове има една част, където пиша че всъщност нямам определено мнение по въпроса за циганите, но когато някой каже, не пипайте циганите първо през мен минете, логично се дразня.
                  Бил съм провокиран първи с това какво съм схванал и какво не.
                  И нападката си е била напълно провокирана с този пост и изобщо... Кога и къде си видял да се дразня с някого във всичките ми мнения от форума. И пак питам, как мога аз да намаля нечий авторите, макар че ако направя едн апроекция на рязкостта в следващия ти пост, явно днес ви пиша за последно...
                  Все едно някои като Елемаг или WW2 да каже, ако някой обижда руснаците ще трябва първо с мен да си има работа...
                  Но не вярвам някой от тях да издребнее дотолкова... Просто има неща които не разбирам, а останалото си премина в лично заяждане и от двете страни, както стана и с емигрантите преди това...

Comment

Форумния правилник трябва да се спазва. За да няма обидени после. Личните квалификации не са аргумент в спора. Обидите и призивите към насилия или дискриминации не са допустими тук.
                    А това, че някоя група в България си позволява да не спазва законите на страната не е оправдание за нас да призоваваме към същото. Нали уж сме различни? Или, казано в прав текст - извършването на престъпление дори и като компенсация на такова не е оправдание, а и ни приравнява с тези, които уж осъждаме.
                    Това изказване е главно за Стагон, но касае и други потребители, в други теми, които си позволяват същото.

Също така, провокациите на тази или подобни теми не са добре дошли. Те си остават като минус за хората, които ги извършват. Имаше тук преди време един потребител, Valentor, който се занимаваше точно с това. Ако някой е решил да се занимава със същото ...
                    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                    Проект 22.06.1941 г.
                    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

messire Woland написа
                      Форумния правилник трябва да се спазва. За да няма обидени после. Личните квалификации не са аргумент в спора. Оhttp://www.boinaslava.net/forum/newr...17бидите и призивите към насилия или дискриминации не са допустими тук.
                      А това, че някоя група в България си позволява да не спазва законите на страната не е оправдание за нас да призоваваме към същото. Нали уж сме различни? Или, казано в прав текст - извършването на престъпление дори и като компенсация на такова не е оправдание, а и ни приравнява с тези, които уж осъждаме.
                      Това изказване е главно за Стагон, но касае и други потребители, в други теми, които си позволяват същото.

Също така, провокациите на тази или подобни теми не са добре дошли. Те си остават като минус за хората, които ги извършват. Имаше тук преди време един потребител, Valentor, който се занимаваше точно с това. Ако някой е решил да се занимава със същото ...
                      Бих искал да знам за какви провокации става въпрос...
                      и до днес да съм проявявал дискриминация?
                      Или някакви расистки неща?

Comment

Съвсем очевидно това не е тема за майтапи - подобни теми са допустими само в рамките на форумен раздел "Общи приказки". Така че шегите, особено такива и особено в такава тема, са най-малкото проява на лош вкус. Да не говорим, че съвсем очевидно нарушават форумния правилник, а последният е създаден за да се спазва. И в него съвсем изрично е записано, че личните нападки се санкционират, а твоите текстове са именно лични нападки спрямо потребителката Мелиса. При това, непровокирани, защото нейната забележка към потребителката VladDracul е насочена изцяло спярмо нея, а не към теб (при това по никакъв начин не съдържа лична нападка). И ти решаваш, че това те засяга - ок, няма проблем - след като те засяга, изказваш мнението си и я критикуваш. НО НЕ С ЛИЧНИ НАПАДКИ, както си сторил, а с аргументи. Които обаче липсват от цитираните две твои изказвания. Което е и причината да те санкционирам, както постъпих и с поста на VladDracul който нарушава също толкова очевидно форумния правилник, макар и в друга негова част.
                        С кое от това не си съгласен и смяташ, че е несправедливо? КОе е неясно?
                        И да напомня - не се заяждам с теб на лична основа, а поради това, че нарушаваш правилника - т.е., действам като модератор, а не като потребител със съответните му пристрастия (което и отбелязвам с този цвят).
                        Идиотското за мен лично в цялата ситуация е, че се налага да си губя времето с подобни въпроси, които би следвало да са ясни за вески културен и възпитан човек. А и без друго това време ми е кът и не стига за смислени неща .

Comment

gollum написа
                          Съвсем очевидно това не е тема за майтапи - подобни теми са допустими само в рамките на форумен раздел "Общи приказки". Така че шегите, особено такива и особено в такава тема, са най-малкото проява на лош вкус. Да не говорим, че съвсем очевидно нарушават форумния правилник, а последният е създаден за да се спазва. И в него съвсем изрично е записано, че личните нападки се санкционират, а твоите текстове са именно лични нападки спрямо потребителката Мелиса. При това, непровокирани, защото нейната забележка към потребителката VladDracul е насочена изцяло спярмо нея, а не към теб (при това по никакъв начин не съдържа лична нападка). И ти решаваш, че това те засяга - ок, няма проблем - след като те засяга, изказваш мнението си и я критикуваш. НО НЕ С ЛИЧНИ НАПАДКИ, както си сторил, а с аргументи. Които обаче липсват от цитираните две твои изказвания. Което е и причината да те санкционирам, както постъпих и с поста на VladDracul който нарушава също толкова очевидно форумния правилник, макар и в друга негова част.
                          С кое от това не си съгласен и смяташ, че е несправедливо? КОе е неясно?
                          И да напомня - не се заяждам с теб на лична основа, а поради това, че нарушаваш правилника - т.е., действам като модератор, ане като потребител със съответните му пристрастия (което и отбелязвам с този цвят).
                          От това по явна провокация здраве му кажи./-
                          Мисля, че не си схванал - постът ми не е първо мен, после циганите, а първо мен, като част от циганите.

Въпроси ?
                          -/

Да не говорим че това с обноските не е съвсем мило, но няма да го правя на въпрос.
                          И е логично да отговоря така, при положение че това е част от наш предишен спор с потребителя Мелиса, без да броим търканията и от Емиграцията , които са в същата тема. Явно си твърдо решен че си прав.
                          И въобще това е част от предишен мой разговор с Мелиса, но няма да издребнявам...
                          Ще ви помоля само за две решения на текущата ситуация.
                          Възстановете ми Авторитета или ме помолете да не поствам във форума известно време. При липса на друга мотивация, това е моя отговор, на сегашните ви действия. Мерси предварително.

Comment

Мисля, че не си схванал - постът ми не е първо мен, после циганите, а първо мен, като част от циганите.
                            Аз лично не виждам къде тук е провокацията лично към теб. Ще се радвам, ако ми разясниш.

Явно си твърдо решен че си прав.
                            След като съм предприел съответните модераторски действия, то очевидно съм ги преценил като адекватни. Което, разбира се, не изключва възможността да не съм бил прав, но държа да ми бъде ясно и недвусмислено обясенно къде според теб съм сгрешил в преценката си. До момента не си се обяснил.

или ме помолете да не поствам във форума известно време
                            Въобще нямам намерение да моля когото и да било - нито лично, нито още повече от името на форумната администрация. Участието във форума е доброволен акт и означава приемане както на форумния правилник, така и на решенията на администраицията на форума. Отказът от участие е също толкова доброволен и личен акт - не става въпрос за принуда (освен когато случаят е такъв, но този не е).

Comment

gollum написа
                              Аз лично не виждам къде тук е провокацията лично към теб. Ще се радвам, ако ми разясниш.

След като съм предприел съответните модераторски действия, то очевидно съм ги преценил като адекватни. Което, разбира се, не изключва възможността да не съм бил прав, но държа да ми бъде ясно и недвусмислено обясенно къде според теб съм сгрешил в преценката си. До момента не си се обяснил.

Въобще нямам намерение да моля когото и да било - нито лично, нито още повече от името на форумната администрация. Участието във форума е доброволен акт и означава приемане както на форумния правилник, така и на решенията на администраицията на форума. Отказът от участие е също толкова доброволен и личен акт - не става въпрос за принуда (освен когато случаят е такъв, но този не е).
                              Обясних ти няколко пъти, но за тебе това не са основателни причини. Еми какво да се прави...
                              А сега реши и да се правиш на горд, хвана се за глагола с моленето...
                              Всъщност последните ти нялколко пост-а са изключително груби и далеч не отговарят на моя тон, всъщност нека да позная всеки може да си говори каквото си иска за обноските ми но няма да бъде санкциониран нали?
                              много яко, да ти имам безпристрастието и неутралния тон въобще...
                              И тъй като този ти тон въобще си беше неоправдано груб. Май ще ти спестя ценното време (защото днес съм в отпуск и моето не е) и ще се разкарам сам, не се притеснявай, можеш да ми триеш постовете колкото си искаш...
                              Много жалко че така се получи, форумът ми харесваше и научих много нови неща от него, но класификациите които получавам от половин час насам за това кое било идиотско и т.н. хич не ти правят чест (Мелиса въобще не я споменавам, защото тя ми е ясна, а на теб като ти преведа някой факт, просто го пропускаш като несъстоятелен)

Comment

Stagon написа

Въпроси ?
                                -/

Да не говорим че това с обноските не е съвсем мило, но няма да го правя на въпрос.
                                И е логично да отговоря така, при положение че това е част от наш предишен спор с потребителя Мелиса, без да броим търканията и от Емиграцията , които са в същата тема. Явно си твърдо решен че си прав.
                                И въобще това е част от предишен мой разговор с Мелиса, но няма да издребнявам...
                                Ще ви помоля само за две решения на текущата ситуация.
                                Възстановете ми Авторитета или ме помолете да не поствам във форума известно време. При липса на друга мотивация, това е моя отговор, на сегашните ви действия. Мерси предварително.
                                Какви конфронтации от моя страна, какви 5 лева ? Аз ти казвам, че голяма част от думите тук са обидни за мен като част от циганската общност.

Comment

Working...
                                X