Гледахте ли БТВ одеве? Правозащитничка не намери факти за обратна дискриминация на българи в Ботевград.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Циганията... или когато фактите говорят, правозащитниците да мълчат
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Гост
-
Като не търси и не ика да види, естествено че няма да намери.
Ужаснооо ме ядосаха циганите дето ги интервюираха.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Гледахте ли БТВ одеве? Правозащитничка не намери факти за обратна дискриминация на българи в Ботевград.
Тук, уви, ще трябва напълно да се съглася с теб, KG125, - явно нашите правозащитници наистина страдат от прогресивна форма на болестта "кон с капаци". А впечатленията, които имах от подобни хора от преди 5-6 години ми говореха друго... но или и тогава не съм преценил правилно или те са се попроменили за това време.
Лошото е, че ако българите в подобна ситуация се опитат да се защитят (да формират някакви патрули или сили за самозащита), това веднага ще бъде обянвено за дискриминация и най-страшно "черносотничество".
Comment
-
Гост
Боже, само като чувам... Толкова се радвам че не съм го гледал това. Омръзнало ми е от такива безотговорни гов..... като тази. Нямало било дискриминация, да бе айде пак да не вадим случаи. Интересно ми е на такива хора плаща ли им се или са просто заблудени, дано да е първото, че поне малко да ги оправдая... Уф... :twak:
Comment
-
Интересно ми е на такива хора плаща ли им се или са просто заблудени
Comment
-
Гост
Не знам, нямам познати в областта и не мога да кажа, а останалото ще са догадки и празно перчене. Но някой беше пост-нал нещо за турците по-нагоре с което не съм съгласен, защото преките ми впечатления твърдят че те са си направо като нас (горе-долу)
Comment
-
Гост
Турците в България винаги са ми правили добро впечатление, колкото пъти съм ги срещал. Трудолюбив и скромен народ, а пък и интелигентен, поне колкото българите.
Comment
-
Всичко щеше да е добре ако ги нямаше тия от ДПС, които да се бият по гърдите и да викат как са неоправдани, как са репресирани, как са важно малцинство и как се на тях трябва да им се обръща внимание.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Гост
KG125 написаТурците в България винаги са ми правили добро впечатление, колкото пъти съм ги срещал. Трудолюбив и скромен народ, а пък и интелигентен, поне колкото българите.
Айде няма да се отвличам че темата все пак беше за мангалите
Comment
-
Гост
Hauptmann написаНяма никаква база за сравнение; турците са трудолюбиви хорица - мангалите са мързеливи и крадливи...
Comment
-
А не ви ли е хрумнало, ей така, между другото, че епитети като "мангали", "крадливи", "мързеливи", "гадини" и т.н., могат да звучат обидно за някои хора ?"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
Comment