Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Премиум машини

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

• feersum
    replied
    Angelmr написа Виж мнение
    Тия дни ми направи впечатление едно много странно поведение на премиумните машини. Имам само един висок тиер премиум танк, Т34. Напоследък ми прави впечатление, че без премиум акаунт, трябва да направя чудеса в битката, за да взема над 40 000 печалба (примерно да направя 2500 собствено поражение и да насветя за още толкова). Средно печалбата при победа е между 20 и 30 000. В същия момент при активиран премиум печалбата рядко пада под 50 000, като лесно стигам 60-70 000 печалба. В сравнение с Т-25, без премиум средно на битка печеля между 15 и 20 000 (напоследък по-често около и над 20 000, откакто рескилнах и сложих братя по оръжие на екипажа), като дори повечето ми загуби са с около 10 000 печалба, а процента ми на победи е по-добър от колкото този с Т34. С премиум печалбата не се повишава значимо скача до към 30 000. Ако не бъркам рекорда ми е с брутен доход от 50 000, но не помня да съм го повтарял. И какво се получава накрая? Тиер 8 премиум танк изкарва чувствително повече, само при активиран премиум. Без него разликата с тиер 5 е пренебрежимо малка. А за мен бавните танкове не са особено приятни за игра, така че като нямам активиран премиум акаунт ще си гриндя кредитите с Т-25.
    Та някой друг забелязал ли е нещо подобно в поведението на тиер 5 и 8 премиум танкове?
    Според мен няма проблем. Моите впечатления са от Lowe и Type 59, които носят подобен приход.

Мисля, че голямата разлика идва от разхода за ремонт и снаряди, който е грубо казано фиксирана сума, и не е малък.

Без премиум - чистата печалба ми е подобна на твоята - около 30-40 хиляди.

Ако с Lowe например без премиум акаунт изкарам 40-50к кредита бруто, от тях примерно 20к отиват за ремонт и снаряди.
    Пълен ремонт на Lowe е около 8-10 хиляди, ББ снарядите са по 1030 бройката - пълен боекомплект е около 25к кредита, т.е. разходите могат да отидат до 30 хиляди, ако се увлека в стрелбата.

Съответно остават не повече 20-30 хиляди чисти.

С премиум бих изкарал 40к + 50% отгоре - което са 20к, или общо 60 хиляди бруто. От тях махам същия разход ремонт/снаряди - 20к, ще останат 40 хиляди чисти. От тук и впечатлението, че с премиум се изкарва много повече, едва ли не двойно.

Leave a comment:

• Coruin
    replied
    То си е ясно. Премиум акаунт=50% повече кредити. Кредите пък от своя страна, са пропорционални на щетите които правиш в битка. Ти сам си посочил цифрите, и те са си в границите на очакването. 20-30к без премиум(чиста печалба) отиват 30-50к с премиум(чиста печлаба). 70к и нагоре, дори с премиум, си е отлична игра(това са 95-100к кредита, но без ремонт, амуниции и консумативи). Или по-просто казано, 50% повече от малко число не прави голямо впечатление

Leave a comment:

• BacillusBulgaricus
    replied
    Тия дни ми направи впечатление едно много странно поведение на премиумните машини. Имам само един висок тиер премиум танк, Т34. Напоследък ми прави впечатление, че без премиум акаунт, трябва да направя чудеса в битката, за да взема над 40 000 печалба (примерно да направя 2500 собствено поражение и да насветя за още толкова). Средно печалбата при победа е между 20 и 30 000. В същия момент при активиран премиум печалбата рядко пада под 50 000, като лесно стигам 60-70 000 печалба. В сравнение с Т-25, без премиум средно на битка печеля между 15 и 20 000 (напоследък по-често около и над 20 000, откакто рескилнах и сложих братя по оръжие на екипажа), като дори повечето ми загуби са с около 10 000 печалба, а процента ми на победи е по-добър от колкото този с Т34. С премиум печалбата не се повишава значимо скача до към 30 000. Ако не бъркам рекорда ми е с брутен доход от 50 000, но не помня да съм го повтарял. И какво се получава накрая? Тиер 8 премиум танк изкарва чувствително повече, само при активиран премиум. Без него разликата с тиер 5 е пренебрежимо малка. А за мен бавните танкове не са особено приятни за игра, така че като нямам активиран премиум акаунт ще си гриндя кредитите с Т-25.
    Та някой друг забелязал ли е нещо подобно в поведението на тиер 5 и 8 премиум танкове?
    +1
    Потвърждавам подобна ситуация с Т-25 и Т14 от една страна и Супер Пършинга от друга. На работа съм в момента и не мога да се обоснова с точни дании, пък и паметта ми не е от най-услужливите, НО тенденцията е грубо казано, като описаната от теб.

Leave a comment:

• Angelmr
    replied

Leave a comment:

• Angelmr
    replied
    bigbeer написа Виж мнение
    Странно изпратиха ми танка с почти еднодневно закъснение. Вече дори е "АС"
    Явно много хора са се усетили и не са можели да насмогнат.

Leave a comment:

• bigbeer
    replied
    Всичко го пращаха в съпорта, а на пощата само съобщение, че имам развитие по темата.
    Странно изпратиха ми танка с почти еднодневно закъснение. Вече дори е "АС"

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Доста сериозни отстъпки в цените на премиумната техника през този уикенд. Освен това КВ-5 пак е в продажба:

Leave a comment:

• Angelmr
    replied
    Всичко го пращаха в съпорта, а на пощата само съобщение, че имам развитие по темата.

Leave a comment:

• bigbeer
    replied
    Добре, но обикновено съм в ТС само за час или два вечер.
    Аз написах тикет точно по техните изисквания, като написах името на танка и приблизително времето в което съм го продал. Искаха от мен потвърждение, че имам в акаунта 150 000 и празен слот, дадох им потвърждението и след това ми върнаха танка. Всичко това стана вчера след обяд. Но имаше по няколко часа забавяне, между етапите на комуникация.
    Написахме им тикети още снощи. Тази сутрин видях искането за потвърждение. Пратих им отговор, и от тогава нищо. Освен ако няма, някоя фиксирана форма на потвърждение за която не знам, нищо не се сещам повече. Просто им пратих отговор на искането : - имам необходимото, благодаря. И до там.

А в пощата пратиха ли съобщение за самото получаване на танка ? Или спряха до искането за потвърждение ?

Leave a comment:

• Angelmr
    replied
    Добре, но обикновено съм в ТС само за час или два вечер.
    Аз написах тикет точно по техните изисквания, като написах името на танка и приблизително времето в което съм го продал. Искаха от мен потвърждение, че имам в акаунта 150 000 и празен слот, дадох им потвърждението и след това ми върнаха танка. Всичко това стана вчера след обяд. Но имаше по няколко часа забавяне, между етапите на комуникация.

Leave a comment:

• bigbeer
    replied
    Ами аз си върнах тетрарха от миналата година, така че няма давност.
    World of Tanks Modern Armor is a free-to-play, team-based MMO dedicated to strategic armored warfare in the mid-20th century.

http://forum.worldoftanks.eu/index.p...sement-policy/
    Като влезеш в ТС, плс, обади се, че при мен нещо не се получава. Ако ме няма потърси RadoRadew, той има същия проблем.

Leave a comment:

• Angelmr
    replied
    Ами аз си върнах тетрарха от миналата година, така че няма давност.
    World of Tanks Modern Armor is a free-to-play, team-based MMO dedicated to strategic armored warfare in the mid-20th century.

Leave a comment:

• BacillusBulgaricus
    replied
    American light tank T II – the T1E6 - Ей го! :-)

Leave a comment:

• BacillusBulgaricus
    replied
    bigbeer написа Виж мнение
    За този линк ли става въпрос ? http://forum.worldoftanks.eu/index.p...nt-policy/#top
    Да, явно е този. Благодаря ти!

P.S. Сега ако някой ми каже точно КАКВО ни подариха по Коледа, ама МНОГО ще ме улесни

Leave a comment:

• bigbeer
    replied
    BacillusBulgaricus написа Виж мнение
    Дай подробности, моля! Линк към инструкции как става тая работа и т.н. Това, дето ни го подариха по Коледа, бих си го взел обратно, ако няма давност де. Благодаря с предварение
    За този линк ли става въпрос ? http://forum.worldoftanks.eu/index.p...nt-policy/#top

Leave a comment:

Working...
X