Пак нямах работа и реших да извадя от wot-news количеството премиумна техника на ЕС съвръва. Не съм включвал подаръчните, а само тези, които реално са били или са достъпни за купуване. Тези, които са с "+" в момента не се продават свободно.
С две думи Т34, Lowe и SP все така са ултра масови. С временното спиране от продажба на SP вероятно другите тиър 8 ще дръпнат сериозно.
Другата масово купувана стока остават тиър 5ците и по тази линия очаквам светло бъдеще пред Excelsior.
СУ-100Y бързо се покачва в таблицата. Стабилно се покачват и продажбите на другите TD-та - Dicker Max, FCM36 Pak40 и 8.8 cm Pak 43 JagdTiger (който в момента се води най-доходоносния премиум въобще).
На дъното остават изчадия като АТ-15А, TOG II, Panther M10 и FCM 50t (въпреки, че за него се чуват прилични неща).
Churchill III - 125 651
T34 - 119 711*
Lоwe - 110 060
T-127 - 107 593**
Т-25 - 101 201
T14 - 94 795
Super Pershing + - 91 312
T2 Light Tank - 82 971
Type 59 + - 78 432
PzKpfw 38H735 (f) + - 73 143
КВ-5 + - 55 627
FCM36 Pak40 - 48 194
Dicker Max - 47 792
105 leFH18B2 + - 46 289
PzKpfw S35 739 (f) - 44 405
Valentine - 44 358
M22 Locust - 40 616
Matilda - 37 881
PzIV schmalturm - 32 797
8.8 cm Pak 43 JagdTiger - 31 295
ИС-6 - 30 977
СУ-122-44 - 29 844
Т-15 - 26 510
Ram-II - 25 085
СУ-100Y - 20 156
Matilda Black Prince - 19 977
PzKpfw B2 740 (f) + - 18 857
Panther M10 - 18 332
Type 62 + - 16 477
TOG II - 14 892
FCM 50t - 14 043
АТ-15А - 9 685
Excelsior - 4 483
* - в тази сметка влизат и 25 832 бройки, които са подарени на играчите след вкарването на М103
** - тук влизат не само купените, но и получените покрай някаква врътка с промо кодове в зората на WoT
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премиум машини
Collapse
X
-
Почвам д аму свиквам на А33, или поне факта че съм все в топа на карайният резултата за това говори. При нормална игра се получава 25К чисти (нормален акаунт). Освен това при правилнопозициониране и бронята може да издъвжи нещо, поне фактът че оцелявам а потенцуиално с ами надрусали 1,5-2К щета за това говори. Номашината не е лесна за игра, никак даже.
Но като се свикне. в момента средната ми щета с него е 535, за 16 битки първите 5 от които потрес и изумление (и средна щета тогава около 300), последните се държи около 1К. 73% точност и 3 снайпера от последните 10 игри.
Leave a comment:
-
Днес имах две прекрасни игри с чърчил 3, а след това още 5 отвратителни. танка вече е станал страхотен наливач, но при тъп отбор, който те оставя сам да си стоиш на фланга, трудно може да се направи нещо. Просто чърчила не може да стои и да кампи, не му достига пробивност, нито алфа. Аз поне не мога да го играя като кампер. Той трябва да е активен и да налива постоянно с оръдието си. А сам срещу 5 или 6 противника трудно се оправя. Но малко от малко да са адекватни съотборниците е способен на малки чудеса с това оръдие.
Leave a comment:
-
имал си късмет, или той е стрелял на автомат. Оръдието му е повече от прекрасно, всъщност е като на Т7 .....проблемът е че е ужасяващо бавен, аз на теста го пробвах, но като ен мога да стиган до вразите з акакво ми е оръдие? да стоя в базата да кампя? мъъъничко по-подвижен д абеше щях да си го купя...а да това че е с нестандартен екипаж също е проблем....трябва да с еорпазнят два танка за да го караш, същият проблем като със су-100У
Leave a comment:
-
Вчера с кваса срещнах ТОГ. 1 на 1. Убих го естествено, а той не можа да ме пробие - нито веднъж. То май е живо наказание да го играеш тоя влак.
Leave a comment:
-
Na това само като му видях статове и го отписах, и е грозно. Иначе горе визирах по-соро ТОГuzi71 написа Виж мнениеДругите британски - имах Матилда бляк принс
Матилдата скоро май беш ена промо, но не можах да се пригнуся.....Но и ТОГ, само като си представя как ми връхлите стадо Квас-ове и ме отвяват..при това бидейки щастливи д анадруста толкова щета...м-неее, трябва да е поне 80% off че да се излъжа.
То не не случайно не се и виждат в играта такива.
Leave a comment:
-
Другите британски - имах Матилда бляк принс - изкарваше прилично сребро, положителен от към игри - убийства, 55% победи, танков ас. Направих с него 130 битки .... и го продадох - ами никакво удоволствие от играта с него не изпитвах, а да играя с танк без удоволствие - ми защо да се наказвам.
Т-25 си го държа, защото ме кефи като играя с него.
Leave a comment:
-
Аз си има работа за пари, играта я играя за кеф. Ето кефи ме аз да го има пък плебса да го няма, ако покрай това танка е и приятен з аигра е само плюс, като навъртя 100-тина битки с него подозирам че ще му свикна. За сега окомерно изкарва към 20К на победа,
Бих си купил и другите британски неща, но ми се виждат прекомерно неиграбилни...въпреки че някой дена ако ги пуснат на 50% промо може и да се излъжа....иначе за пари си има т34 и СП, и двата с екипшажи от звергове с по 905 на 4-то умение, тъй че за пари мога да си жуля с тях, дор д ам егръмнат яхвам друият и се получава нон стоп игра....въпреки че при нормална игра всички машини 9без центурион и кернавон) до Т8 са си на самоиздръжка, дри с хубав бензин и други глезости, при нормален акаунт.
Leave a comment:
-
За ко ти е премиум танк като не ти прави добри пари ако на А33 му бяха сложили едно по свястно оръдие можеше и да става но със тва, е пълен .i.
Leave a comment:
-
Силно е некоректно да се сравнява Т5 с Т8antrax написа Виж мнениеДаааа А33 е вагинален армагедон дай аз направо да си опъна 1 СП поне знам че пробива,държи и стотинки прави
Иначе ако СП-то попадне с Т9 където всеки го пробива както си ика картинката е същата като А33 в Т6.
Иначе А33 при внимателна игра става, аз вчера направих 5 битки с него, в две бях снайпер. Танка не е нагибатор, но ако се играе разумно става. Но определено това не е тежък танк, стила на игра е като за американски среден. Трябва много енергично да с еманеврира зад прикрития, о ускорението и повратливоста за много добри и позволяват.
Но не трябва да се тръгва соло, бордовете въпреки екраните и бла бла, са прекомерно слаби и е опасно да се стреля с противници на повече от 90 градуса един спрямо друг.
Извод- не е нагибатор, изисква свикване, крехък е. спрямо другите Т5 премиуми които имам- Т14 е най-добър, има същата доходност, но бронята позволява много по невнимателна игра, оръдието е по-хубаво. Рам-по-бърз, но май ускорява по-бавно, по нисдк адоходност заради ниската алфа, Чърчил- не съм играл от много време, но определено е по-неудобен от А33, въоръжениет е по-добро за моят стил....
Leave a comment:
-
Даааа А33 е вагинален армагедон дай аз направо да си опъна 1 СП поне знам че пробива,държи и стотинки прави
Leave a comment:
-
Не съм го пробвал този танк. Но виждам, че мрънкате за бронята. Вие не разбрахте ли най сетне, че в тази игра броня вече няма. Като заредят злато и спукват от бой.
Leave a comment:
-
в горната битка имам 1392 щета, 104 от спотване, 53 превзети точки.
Сега с Т14:
Victory!
Battle: Westfield 20 юни 2013 г. 18:18:33 ч.
Vehicle: T14
Experience received: 1 694 (x2)
Credits received: 30 556
Battle Achievements: Sniper
1334 щета, 72 спотване, 10 превзети.
Който иска да си сравнява...ама съм в добро настроени, сигурно защото един хохол мепредизвика и сега преливам от енергия как ще го смачкам.
фраговете нямат значение за пари и експи но в първата 3 във втората 4, и в двете съм най-добър в отбора...
да добавя- двете са с нормален акаунт.Last edited by Gaden Gogi; 20-06-2013, 18:41.
Leave a comment:
Leave a comment: