Както каза един тип в официалния форум, когато си купувате тиър 5 премиум не си мислете, че си взимате КВ-1 на стероиди.
Интересното е, че в официалния форум (където 80% от народа са професионални ревльовци) мненията са по-скоро положителни.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премиум машини
Collapse
X
-
Victory!
Battle: Siegfried Line 20 юни 2013 г. 18:09:27 ч.
Vehicle: Excelsior
Experience received: 1*954 (x2)
Credits received: 29*958
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Mastery Badge: "2nd Class"
pyrwata igra za dneska, wnimatelno i premisлено, АТ-2 се налижи в борда с подкалибрени да го мъча, та имам 12К сметка за снаряди, иначе останалите с обикновенни, ако се внимава машинката става за игра, пак е смотана, пак не е убер кеф но става...просължавам д апробвам.
Leave a comment:
-
Е, имам изостанали двайсе лева по визата, ще ги метна за златоGaden Gogi написа Виж мнениеА33 се води тежък...за екипажите това....иначе наистина е дивотия голяма....аз тая надежда че все пак ще му свикна...с някой танкове е така, до един моемтн са отврат, но когато си в настроение з анего...применро премиумният валентин е такова сътворение
Leave a comment:
-
А33 се води тежък...за екипажите това....иначе наистина е дивотия голяма....аз тая надежда че все пак ще му свикна...с някой танкове е така, до един моемтн са отврат, но когато си в настроение з анего...применро премиумният валентин е такова сътворениеfeersum написа Виж мнениеЩе взема да си го купя аз тоя А33, да видя що за щуротия е. И без това имам в гаража назобен екипаж от Кромуела, ще ги преобуча малко.
Leave a comment:
-
Ъъ, нищо не ти разбирам, ама здраве да е.antrax написа Виж мнениеНе се мъчи със него,има малко + вс др е на -в играта
Leave a comment:
-
Не се мъчи със него,има малко + вс др е на -в игратаfeersum написа Виж мнениеКой е тоя танк от тиър 5, дето като квас-а или Су-100 му вкарат два 122 мм и ще оцелее?
Ще взема да си го купя аз тоя А33, да видя що за щуротия е. И без това имам в гаража назобен екипаж от Кромуела, ще ги преобуча малко.
Leave a comment:
-
Аз те питам за мисълта ти относно 85 мм на КВ-то. Иначе имам А33 виждам го, танка е боклук, но доходноста е съвсем нормална за Т5 премиум. даже е мнго восока, защото се получават нормални доходи при доста по-малко нанесени щети, довечера ще направя няколко битки паралелно с него и с Т14, тъкмо ще сметна за всеки колко плаща на нансена щета....ако съм на кеф ще му купя и оборудване..въпреки че подозирам че в момента в който го направя и ще го пуснат на промоция
Leave a comment:
-
Кой е тоя танк от тиър 5, дето като квас-а или Су-100 му вкарат два 122 мм и ще оцелее?antrax написа Виж мнениеМисълта ми е че този танк е премиум а няма нищо читаво в него,как по дяволите да се изкарат пари със него КАК.Аи А33 не тря се пуска със 6-то ниво е так където нищо не правим,то кваса 2 ти да те удари си вън.
Ще взема да си го купя аз тоя А33, да видя що за щуротия е. И без това имам в гаража назобен екипаж от Кромуела, ще ги преобуча малко.
Leave a comment:
-
Мисълта ми е че този танк е премиум а няма нищо читаво в него,как по дяволите да се изкарат пари със него КАК.Аи А33 не тря се пуска със 6-то ниво е так където нищо не правим,то кваса 2 ти да те удари си вън.Gaden Gogi написа Виж мнениеи поради какъв ти е да стреляш със злато при 85 мм оръдие? от това което можеш да срещнеш замо челото на Т29 не може д апробиеш...а него и със злато няма да успееш.
Leave a comment:
-
и поради какъв ти е да стреляш със злато при 85 мм оръдие? от това което можеш да срещнеш замо челото на Т29 не може д апробиеш...а него и със злато няма да успееш.
Leave a comment:
-
Поне техните ББ снаряди пробиват,направи няколко игри със А33 и ще видиш що за мъка е.Като каза за златните снаряди аз със кв1 със 85мм и само злато съм на плюс и ама мн рядко на минус това важи и за 122мм му оръдие.http://postimg.org/image/si59zkno9/feersum написа Виж мнениеТова важи за който и да е танк. Няма как да изкараш достатъчно пари, че да си на плюс със златни снаряди.
Моите премиуми тиър 5 си вадят достатъчно парички без да стрелям със злато. Не помня да съм бил на загуба с някой от тях.
Освен това - оръдието на А33 дупчи 91 мм с редовни снаряди и 144 със злато.
Ко ще пробиваш със 68мм то Хедзера само на рикошети
Leave a comment:
-
Има Има, при добра игра със Су-152 и златеникави 152 мм си излизам на плюс...ам апри нормална, иначе преди два дена един тигър от им аняма 20 метра в борда и в задника понесе два кумулативни без щета...а седмиц апреди това от 450 м изпрасках един Т-150 4 пъти последователно (това е голямо постижение преди пача с фугансица) 2 кумулативни нищо не направиха и минах на фугаси...feersum написа Виж мнениеНяма как да изкараш достатъчно пари, че да си на плюс със златни снаряди.
.
Leave a comment:
-
Това важи за който и да е танк. Няма как да изкараш достатъчно пари, че да си на плюс със златни снаряди.antrax написа Виж мнениеДавай ти стреляй само със злато и да видим колко ще изкараш накрая.
Моите премиуми тиър 5 си вадят достатъчно парички без да стрелям със злато. Не помня да съм бил на загуба с някой от тях.
Освен това - оръдието на А33 дупчи 91 мм с редовни снаряди и 144 със злато.
Leave a comment:
-
Давай ти стреляй само със злато и да видим колко ще изкараш накрая.То и със златото където средната стойност е 108мм пробива а на оръдието пише 114мми въпреки това кв1 понякога не се пробива и т1 хеви.Кото и да приказваме танка ужасен за игра.По принцип като имаш премиум машина си със мисълта че ще направиш някои и др лев ама този си е ...... мамата!аз повече изкарвам със кв1.Ще е добре да си ни върнат златото,и подарък да ми го дават го махамfeersum написа Виж мнениеКато гледам параметрите на оръдието на А33 ми изглежда почти същото като на Т14 и М4А2Е4... Чак пък толкова да не може да пробие...
А пробивността му със злато е по-висока от двата американеца.
Leave a comment:
-
то и бронята като я гледаш е едно, пък като почнат да те стрелят е друго....това нещо умирга за отрицателно време. аз се напулих когато в Т5 битка всичко ме пробиваше. ама ВСИЧКО, вярно аз напуках 3-ма ама си беше само на хитпоинт. Няма ромбиране няма нищо, каквот те прасне те пробива....само веднъж в една игра не ем пробиха ама попаденеито пеше отпред минало по допирателна ан страничният лист на купола, специално се въртях да видя къде е било че много ме изненада че не ми взе нищо.feersum написа Виж мнениеКато гледам параметрите на оръдието на А33 ми изглежда почти същото като на Т14 и М4А2Е4... Чак пък толкова да не може да пробие...
А пробивността му със злато е по-висока от двата американеца.
Иначе освен че не пробива оръдиет е и ужасяващо неточно.
Друг път няма да се лъжа по коментари ами сам ще си пробвам премиунит емашини преди да си ги купя.
Leave a comment:
Leave a comment: