falcon_bg написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премиум машини
Collapse
X
-
Чърчила вади пари само ако звездите се подредят по подходящия начин. На всичко отгоре е безумно скучен танк. T-25 е далеч по-добър избор, гледам че причините вече са ги описали.
-
Не съм имал (и нямам намерение) Чъчил. Имам Т-25 и съм много доволен от него. Прилично печели, а и като му хванеш маниера (както всеки танк), може да прави прекрасни игри. Имам 583 боя с него и процента победи е 55%. И през ум не ми минава да го продавам. Екипажа е оптимален за трениране на немски средни. Скорострелно, достатъчно точно и прилично дупчещо оръдие. Слаба маневреност и бавно въртене на купола, но като набере вдига голяма скорост. Не е лош и ъгъла на бронята.falcon_bg написа Виж мнениеХора какво да взимам сега Т-25 или Чърчил 3 кое е по-добро за вадене на пари без премиум акаунт нямам претенции за трениране на екипажи.
За Т-25 двама от клана казаха,че било ужасно и са го продали,но пък тоя Чърчил с тва малко оръдиице с малко дупчене и ниска точност не ми вдъхва доверие.Също и ми кажете как е ММ-то за двата танка.
Leave a comment:
-
Хора какво да взимам сега Т-25 или Чърчил 3 кое е по-добро за вадене на пари без премиум акаунт нямам претенции за трениране на екипажи.
За Т-25 двама от клана казаха,че било ужасно и са го продали,но пък тоя Чърчил с тва малко оръдиице с малко дупчене и ниска точност не ми вдъхва доверие.Също и ми кажете как е ММ-то за двата танка.
Leave a comment:
-
Нямаше какво да правя, та реших да извадя бройките на премиумните машини на ЕС сървъра. Отново не съм включвал подаръчните, а само тези, които реално са били или са достъпни за купуване.
Тези, които са с "+" не се продават свободно.
Изводът е прост. Т34 и SP ще продължават да наводняват тиър 8 битките, а френските и английски шитове никой не ги иска.
Churchill III - 112 295
T34 - 105 667*
T-127 - 104 714
Lоwe - 98 393
Т-25 - 85 844
T14 - 84 987
Type 59 + - 78 279
T2 Light Tank -76 504
Super Pershing - 75 255
PzKpfw 38H735 (f) + - 70 850
КВ-5 +- 53 357
Dicker Max - 42 148
Valentine - 42 133
FCM36 Pak40 - 37 792
M22 Locust - 37 370
PzKpfw S35 739 (f) - 37 271
105 leFH18B2 - 35 583
Matilda - 34 181
PzIV schmalturm - 26 968
8.8 cm Pak 43 JagdTiger - 25 602
ИС-6 - 25 455
Т-15 - 23 094
СУ-122-44 - 22 999
Ram-II - 22 512
PzKpfw B2 740 (f) + - 17 800
Matilda Black Prince - 16 902
Type 62 + - 16 195
Panther M10 - 15 900
СУ-100Y - 12 437
TOG II - 12 308
FCM 50t - 10 835
АТ-15А - 7 879
* - в тази сметка влизат и 25 832 бройки, които са подарени на играчите след вкарването на М103
Leave a comment:
-
И аз имам трудности с него....рязко ми падна победноста....Angelmr написа Виж мнениеЕдин въпрос от мен, някой да е забелязал промени в т 34? От известно време имам сериозни трудности да си взема дори удвоения доход. И не мога да идентифицирам къде е проблема. Дали има промени в модела на танка, или в мен е проблема. Напоследък наблягам на средните танкове, дори започнах да се обучавам за скаути.
Leave a comment:
-
За Т34 не зная, но след последния микро ъпдейт имам чувството, че всичките ми танкове станаха една идея по-бавни и мудни, а и играта изведнъж започна да ме изхвърля по няколко пъти на ден. Преди това никога не ми се беше случвало...
Leave a comment:
-
Един въпрос от мен, някой да е забелязал промени в т 34? От известно време имам сериозни трудности да си взема дори удвоения доход. И не мога да идентифицирам къде е проблема. Дали има промени в модела на танка, или в мен е проблема. Напоследък наблягам на средните танкове, дори започнах да се обучавам за скаути.Last edited by Angelmr; 14-04-2013, 19:51.
Leave a comment:
-
SP изобщо не е толкова бавен!!!...или поне моят, с хубав бензин и читав екипаж си се движи като тежък танк,
Leave a comment:
-
Имам 1500+ боя с Тайп 62, 1600+ с КВ-5 и малко над 200 с СП. Преди да почне да го пуска срещу медиумите 9-ти тиър КВ-5 беше супер машина, от няколко месеца насам играя изключително рядко с него, но всеки бой е мъка някаква (това на RU). Тайп 62 е всичко друго, но не и добър танк за кредити (вярно имам битки с 120к чисти, но....), от друга страна лично на мен от изброените ми е най-забавен. Към момента СП май е най-добрия избор за правене на пари, но в никакъв случай не мога да нарека играта с него забавна (поне за мен де).alfbandi написа Виж мнениеНякой който е играл с Туре 62 може ли да бутне едно рамо,не го виждам често в битките.Как се представя сравнение например със SP.До сега съм без танкче за жълтички,но съм решил да си подаря едно.А пакета за Туре си е съблазнителен.
Накратко:
КВ-5 откакто направиха златните снаряди за сребро и го хвърлиха на вълците (СТ9) не е никак добър избор.
Тайп 62 прави пари основно като пасивен скаут което означава че в повечето битки ще трябва да клечиш из храстите някъде в средата на картата.
СП ако успее да стигне до мястото на битката преди половината отбор да е измрял може да окаже сериозно влияние на изхода от боя, съответно и да заработи добре.
Естествено горното си е лично мое мнение.
Ето ги и двата ми акаунта, всеки да си прецени до колко може да ми се вярва.
Цък и цък.
Leave a comment:
-
Super Pershing не знам какво изкарва, защото го нямам.vvasman написа Виж мнениеДайте сравнение и с КВ-5 и СП като доходност.
КВ-5 изкарва малко по-малко от Type 59. Това са ми неемпиричните наблюдение. Тоест чиста печалба при малоумна загуба 10 - 12 000 чисти, до към 60 - 65 000 чисти при супер победа. Това без премиум.
Трябва за КВ-5 да са ти ясни, обаче три неща. Първо, всеки му знае слабото място, което е много трудно за криене, и безмилостно думка там. Второ, оръдието ти дупчи 167 мм, което е смешно за тиър 8 тежък. И трето, маневреността е много лоша, купола се върти бавно и лесно можеш да паднеш в лапите на някой лек или бърз среден, ако те заклещят.
От друга страна, танкът си е много забавен, защото има сравнително скорострелно оръдие, висока скорост, много добра броня (като се изключи куполчето на радиста) и адски много живот. Супер брутални тарани се правят с него (100 тона движещи се с 40 км/ч
). Градските карти са за предпочитане и винаги се чудиш дали ще има ъгъл, който да те скрие от дясно.
С две думи, няма друг като него, а и не се продава иначе. SP-то винаги можеш да си го вземеш.Last edited by 1951; 12-04-2013, 03:30.
Leave a comment:
-
Дайте сравнение и с КВ-5 и СП като доходност. Засега съм се ориентирал към СП, но искам да чуя мнения и за другите намалени премиумни машини. То се е видяло че ще се купува, но още не знам какво
Leave a comment:
-
Някой който е играл с Туре 62 може ли да бутне едно рамо,не го виждам често в битките.Как се представя сравнение например със SP.До сега съм без танкче за жълтички,но съм решил да си подаря едно.А пакета за Туре си е съблазнителен.
Leave a comment:
-
Искам само да подчертая, че са пуснали в продажба КВ-5 и Type 62, които принципно не се продават. Ако има колекционери да се захващат!
КВ-5 го препоръчвам!
Leave a comment:
Leave a comment: