Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премиум машини
Collapse
X
-
Хм, за тайпетата имаше извадка скоро че са над 96 000 само на руските сървари и най-масовия премиум, макар да са спрени от продажба...
-
Хе Хе, тоя ТОГ2 е огромно недоразумение. Пробвах го на тестовия. Бавен, огромен, броня 0 и огроооомни прави бордове. Плюсовете му са мини бара, а също има жакузи с маникенки.
Leave a comment:
-
Поиграх си да извадя бройките на премиумните танкове в играта.
Не съм включил танковете, които са раздавани като подаръци, тези, които са купувани с box версиите на играта, тези давани на бета тестъри, пре ордърите и прочие.
Тоест съм сложил само танковете, които реално може да се закупят (независимо дали все още са в продажба или са спрени).
Churchill III - 95 516
Lоwe - 83 326
T34 - 82 965*
Type 59 - 78 239
Т-25 - 72 940
T14 - 70 692
T2 Light Tank - 68 976
PzKpfw 38H735 (f) - 67 394
Super Pershing - 50 020
КВ-5 - 48 731
Valentine - 33 461
Dicker Max - 32 891
M22 Locust - 31 966
Matilda - 31 132
PzKpfw S35 739 (f) - 30 161
105 leFH18B2 - 26 271
FCM36 Pak40 - 25 890
Т-15 - 19 044
ИС-6 - 18 376
Ram-II - 19 477
8.8 cm Pak 43 JagdTiger - 18 285
PzKpfw B2 740 (f) - 16 698
СУ-122-44 - 16 424
Matilda Black Prince - 14 156
PzIV schmalturm - 13 271
Type 62 - 10 089
Panther M10 - 9 722
FCM 50t - 6 450
TOG II - 5 862
* - в тази сметка влизат и 25 832 бройки, които са подарени на играчите след вкарването на М103
Не съм сложил и АТ-15А, тъй като руския сайт не искаше да дава информация.
Leave a comment:
-
Т 15
Вчера си купих тази бълха и направих десетина изключително забавни игри с него. Много бърз, маневрен - почти не губи скорост в завоите. Чудесни показатели като камуфлаж и носи приличен опит и пари за нивото си. Взех го за забавление и тренировка на екипежа от Лео, който си остава една от любимите ми машини, ако и да пишат че е силно нърфнат в последните няколко пача. Т 15 има и много приятно оръдие - не дупчи много и носи малко щета, но е невероятно бързо прицелващо и мнооого бързо презареждащо. Още на втората битка опухах едно Гриле, един Бизон и мъничко не ми достигна да гътна и Щурмпанцера до тях, но един Рис ме разпори. Това последното го сторих малко в Т50-2 стил с много пърхане около артитата и постоянно гърмене - луда забава. За нивото си носи доста кредити и опит - ще продължа да тествам, но за сега съм приятно впечатлен.
Leave a comment:
-
-
Матилда Бляк Принс - един премиер беше казал "за бога братя не купувайте" - да ама аз купих. По отвратителна за игра машина не съм срещал. Вярно че резултатите с нея са много добри, но удоволствието от играта е НУЛА. Направих това недомислие ас и веднага го продадох!
Leave a comment:
-
Другите ми премиуми са 8.8cm PaK 43 Jagdtiger и Churchill III.
Чърчилът ми беше първия премиум. Исках да си взема "Дебелия Макс", който точно беше пуснат, но размислих и се спрях на тежкия руски. Трябваха ми повече от стотина игри, за да се науча да играя с него и да спра да го проклинам
Но след един "Колобанов" ми дойде просветлението и въпреки многото му слаби зони на брониране и безполезното на големи дистанции оръдие започнах да "мачкам". В пряк дуел КВ-тата почти нямат шанс (обикновено горят след трети или четвърти снаряд) и дори доста Churchill VII си отиват безславно. Силата му е в боеве на малка дистанция, когато прицелени изстрели на всеки 2 секунди правят врага на мармалад. Хубаво е да се познават слабите зони на потенциалните врагове, защото иначе няма да направите нищо съществено. "Златните" снаряди (10-20 броя) са задължителни в битки срещу тежки шестици за уверени поражения. Танк, който реално в повечето случаи може да изнесе битка.
Дестроерът си взех, когато мислих да развивам немската линия на дестроери. Зная, че е прекрасна машина, но все още нямам самочувствие, когато играя с него. Твърде лесно става жертва на артилерия, нахакани СТ и Т34. Не зная защо последните са ми толкова често преките съперници по картата, но пробиват и нанасят огромни щети. Веригите падат много лесно и от това редовно се възползват вражеските СТ. При удачна битка обаче можете да се гаврите практически с всеки танк като самоуверените тежки деветки са ми любими. Чудесна точност, добра пробивност, смешни щети. Любим таргет за врага.
Те това са ми премиумите. Дано с нещо съм помогнал в евентуалния избор на някого
Leave a comment:
-
Честно казано беше сред любимите ми танкове известно време. Пуцах си на воля, но един прекрасен ден реших да видя какво мислят братушките за него. Като видях как го хулят и сякаш нещо в мен се пречупи (лесно се поддавам на влияния май). Не че започнах по-лошо да играя с него, но отношението ми се промени и не мога да си избия от главата израза "импотентно оръдие"

Ето и някои от битките ми с него :
Загуба
Битка: Малиновка 12 ноември 2012 г. 20:20:44 ч.
Танк: Matilda
Опит: 617
кредита: 22*976
Постижения в битки: Награда Димитриу, Войн
Победа!
Битка: Химелсдорф 16 ноември 2012 г. 19:36:17 ч.
Танк: Matilda
Опит: 2*518 (x2 за първата победа за деня)
кредита: 32*235
Постижения в битки: Войн, Значка за майсторство:Танков ас
После спрях да си пазя резултати, но имам не лоши битки с него... За съжаление това не променя факта, че си е калпавичък танк...
Leave a comment:
-
Мнееее, твърде гроюзно е това, и много калпаво като характеристики...този уйкенд е на половин цена и пак ме досвидява...бавен, калпава броня, калпаво оръдие, калпав ММ, нъц, може би само ТОГ е по-смотан от товаstasun написа Виж мнениеИ малко впечатления за премиумната Матилда..................Не е много лош танк, но е май за любители
Leave a comment:
-
FCM36 Pak40 - Френски дестроер трето ниво. Много мудна машинка с прекрасно оръдие. Дори КВ-1 не са много страшен противник (ако не стрелят повече от два пъти по вас
) Непременно трябва да е оборудвана и със 100% екипаж иначе... Понякога Ви пуска и срещу трето ниво машини (обикновено 4 и 5 лвл) и тогава е голяма веселба. Общо взето машинка за разпускане 
RAM II - американски (канадски) среден танк 5-то ниво. Многозначителен танк. Посредствена скорост, посредствена броня, нееднозначно оръдие. Със същото оръдие на М7 беше голяма веселба и танкчето ми стана сред любимите. На Рама това оръдие е далеч по-неизползваемо заради липсата на динамика. Но въпреки това може да прави поразии на танкове от 5-то ниво. При 6-то и 7-мо, където често воювате сте... Понякога стават и хубави битки, главно когато има много "сиемки" в другия отбор
И малко впечатления за премиумната Матилда. Много мудна и с най- фалшивото оръдие от всичките ми танкове, но странно имам много добри резултати с нея и почти винаги съм с най-много експ. или демидж в отбора. Понякога бронята спасява, а се случват дори и рекушети. Парадоксално е, че дори златните муниции не са много пробивни, за разлика от на други танкове. Стилът на игра е по-скоро като със стоково КВ. Не е много лош танк, но е май за любители
Leave a comment:
-
Той може да се играе до някъде агресивно....но не колкото СП. просто няма броня, няма и скорострелност за близък боя, а при акресивна игра почти винаги с еполучава такъв. При равен или по-висок тиър не можеш да с ебутнеш в първа линия защото няма броня, при по-нисък няма скорострелноат и всеки може да го фланкира.
Отделно ен става за соло игра, а при много агресивна таква има много случаи когато по-мързеливите/плахи/кампещи съотборници изостват.
Това имах предвид в разликите в стила. Лично на мен СП ми пасва повече, носъдейки по статистика и на Т34 му хващам цаката.
Leave a comment:
-
Ами аз играя доста агресивно с моя Т34, особено където има начупен терен; довечера ще погледна за някой добър риплей.
Leave a comment:
-
съгласен с всичко от написаното, аз напоследък му свикнах и процента победи рязко ми скочи, но го сравянвам с другата ми премиум Т8 машина, супер Пършинга, Т34 е по-трудно подвижен, прицелва болезнено бавно, и зарежда още по-бавно (напоследък му свикнах и правя мнго поразии) и бронята е много трудна з апозлване...като пари СП ми носи доста повече, и при определени ситуации може дори да се разчита на броня,,,вчера применро смело излезнах сам срещу е-75 и об 704, обекат аизбяга и го довърши друг, Е-то го колнах....подобно нещо дори не би ми хръмнало да правя с Т34...но е и въпрос на стил, с Т34 имаш увереноста че каквото цапнеш ще гопробиеш и ще направиш МНОГО поразия,Angelmr написа Виж мнениеИма си силни страни, но слабите му страни са много слаби. .
иначе със супер пършинга макса ми е около 180К, като битките от порядъка на 120 са доста, това с премиум.
И един общ съвет, за тези които имат нужда от бюджетна машина за пари бих препоръчал лек танк т3, когато ги пуснат на промоцияа са от порядъка на 3-5 лева, мисля си съвсем поносима сума. Машинките при съвсем нормални битки изкарват по 10К+ пари, битките с амного завабни и динамични...аз съм си взел всички руски и американски подобни, и е убер забавно...а това че може с един екипаж да ги караш е приятен бонус...поради това се и чудех на хората които искаха таз годишният лек подарък да продадат, парите които ще вземат се избиват за една вечер не много усилена игра....а танка е и приятен на всичкото отгоре.
Leave a comment:
-
Аз съм от тези които са си го купили а не са го изградили като нормален танк, така че не мога да го сравнявам с преди.
Не бих казал че ми допада много танка. В динамична битка не е много полезен, поради бавния си прицел. От втора линия може да направи много поразии, но средния му ДПМ не е много впечатляващ, а точността му е посредствена в най-добрия случай така че втората линия не може да е много отдалечена.
Противник с точно оръдие няма проблем да нацели командирския люк, така че дори показването само на купола не превръща танка в сериозна заплаха, да не говорим че поради бавното оръдие лесно го фланкват. Като цяло върши много добра работа. Има си силни страни, но слабите му страни са много слаби. Стила на игра с него не ми допада, много по-голямо удоволствие ми доставя да играя с М 103 примерно. Но вади добри пари, това не може да се отрече.
Leave a comment:
-
"Стария" Т34+стоковия мотор+120 мм оръдие+контузен мерач+контузен пълнач=Премиумния Т34.Alfex написа Виж мнениеНе видях в обсъжданията T34, никой ли го няма? Аз имам слабост към него още като беше 9-ти тиър на руския сървър преди 1000 години. Даже версиите май почваха с 0... като спрях да играя там. И като почнах да играя на европейския наскоро, гледам че е премиум. Добре ли се фарми с него или да си давам парите за Lowe-то?
Leave a comment:

Leave a comment: