Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Премиум машини

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

• Mitko
    replied
    Готов съм да се басирам, че ако пуснат танк за 7000 злато ще е нещо подобно на тог2, пълна простотия. Нормални танкове ще има от 10 000 нагоре.

Leave a comment:

• feersum
    replied
    Цените няма да растат, а ще извадят нови премиум машини в тоя тиър. Ще си измислят някакви. За тях е доходно, за нубовете (пък и не само) е удобно да вадят кредити.

Leave a comment:

• Mitko
    replied
    Цените на премиум машините само ще растът в бъдеще. Супер пършинга може да е дървен за нагибаторите, но вади много добри пари. С него и без премиум акаунт си вързваш гащите, а най евтиния след него е ягата за 10 000 злато. Предчувствам, че тя ще е новия супер пършинг. Явно сегмента "евтини 8 ци" нещо им издиша.

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    Imperial написа Виж мнение
    А, ще си го държа моя даже само от естетически съображения.
    Kолекционирането на разни неща е много опасно.

Leave a comment:

• Imperial
    replied
    А, ще си го държа моя даже само от естетически съображения.

Leave a comment:

• BacillusBulgaricus
    replied
    Това е поместено в европейският сайт:

T26E4 SuperPershing

The frontal armor of the T26E4 SuperPershing is not currently representative of its historical counterpart and its performance may see a dip once the 8.6 Update is released -- due to overall gameplay changes coming with this update. As a result, we'll be temporarily be removing this vehicle from the in-game store. Players who already own this tank will still have the ability to play it.

The changes for the T26E4 SuperPershing will not arrive in time for the 8.6 Update, but when we've finished tinkering it'll once again become available. Which update that will occur in has yet to be determined. Most of the changes will center around altering the armor angles of the frontal plates, and an exact list of the changes will be provided in a future article. Owners of the T26E4 SuperPershing, who purchased the vehicle prior to the changes, will have the opportunity to sell it for the full retail price in Gold (7,200).

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Alex2004BG написа Виж мнение
    Ако не бъркам с превода, "ако" няма. Хората са го написали черно на бяло. Единственото което ме притеснява (освен факта, че моя го продадох), е че нищо чудно врътката да важи само за RU.
    Не бъркаш.
    Mисълта ми е, че при WG нищо не е сигурно и не са малко случаите, когато нещо се обещава и след това не се изпълнява. Така, че лично според мен шансът SP да не се появи повече в регулярна продажба е не малък.

105 leFH18B2 също го махат от продажба, но без обещание за връщане.

Leave a comment:

• BacillusBulgaricus
    replied
    Единственото което ме притеснява (освен факта, че моя го продадох)....
    Не става ли да си го върнеш с оня новият чалъм за връщане на продадени премиумни танкове?

Leave a comment:

• Alex2004BG
    replied
    1951 написа Виж мнение
    Това, обаче ще стане факт, когато (и ако смея да допълня "ако") SP-то се върне в продажба.
    Ако не бъркам с превода, "ако" няма. Хората са го написали черно на бяло. Единственото което ме притеснява (освен факта, че моя го продадох), е че нищо чудно врътката да важи само за RU.

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Честито на всички собственици на SP, WG им дават възможност да вложат по-разумно едни 7200 злато.
    Това, обаче ще стане факт, когато (и ако смея да допълня "ако") SP-то се върне в продажба.

Leave a comment:

• Alex2004BG
    replied
    В одной из последующих версий игры T26E4 SuperPershing будет возвращ¸н в продажу в обновл¸нном варианте: углы наклона лобовых бронелистов будут уменьшены на 12 градусов для приведения характеристик танка в соответствие с характеристиками реальной боевой машины. В целях компенсации будут улучшены и перебалансированы другие характеристики танка (подробности будут опубликованы отдельной новостью). Владельцы T26E4 SuperPershing, купившие его до внесения изменений, получат возможность продать его за полную стоимость в игровом золоте (7200) либо оставить его в сво¸м ангаре с измен¸нными характеристиками.
    Честито на всички собственици на SP, WG им дават възможност да вложат по-разумно едни 7200 злато.

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Gaden Gogi написа Виж мнение
    Това на мене ми звучи като да са замислили нова осмица, както стана и с типа, махнаха го,вкараха СП....
    Според мен нямат изгода да продават тиър 8 премиуми за 7200 злато. Точно както КВ-5 бе прекалено свестен за парите си, за Type 59 не говорим.
    Виж колко печели SP и T34, после им сравни цените и ще видиш, че е по-ефективно да се купи SP. Тия неща едва ли са тайна за WG.

А, и да не говорим за краткосрочната печалба, която ще реализират около хайпа, че свалят SP от продажба. В момента има малко над 87 000 такива танкчета на сървъра и според мен, преди да го свалят от продажба ще станат 100 000.

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    Това на мене ми звучи като да са замислили нова осмица, както стана и с типа, махнаха го,вкараха СП....

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Според официално съобщение на корейския сървър, SP ще бъде премахнат от продажба в най-скоро време:

Tankers!
    We are sorry to inform you that the Super Pershing will be removed from the stores of all servers around the world upon the request of Wargaming.net headquarters.
    Thus the planned discount of the Super Pershing(note : local event for Korean server only)will be cancelled according to this.
    We'll let you know about the details regarding the Super Pershing within a few days.

We apologize you for the abrupt change of the details of the specials.
    We'll do our best to provide you better services in the future.
    Thank you.
    http://forum.worldoftanks.kr/index.p...5%88%EB%82%B4/

Leave a comment:

• Angelmr
    replied
    Ясно, ще си тренирам екипажа за бъдещия леопард. Скоро няма да мога да отделя реални пари за премиум, така че Т34-ката ще я оставя само на дабъли. Нещо не ми е приятен за каране този танк.

Leave a comment:

Working...
X