Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Премиум машини

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

• Angelmr
    replied
    Gaden Gogi написа Виж мнение
    Някак никак не съм съгласен с тебе за Чърчила, точно на открито си безплатен фраг, бавен е и бронята си е откровенно слаба, а на открито всичко ще те стреля, включая артилерията. Виж в град където може да се прикриват е друга песен, с него съм опатквал наведнъж М6 и КВ(старият със 107 мм) при това бяха заедно, на енск.
    Моя грешка. Нямам предвид буквално на открито, а на места, където противника няма как да намери бързо друга позиция за отстъпление. В градовете с много ъгли и възможности за бързи маневри, не е нещо особено. Поне за мен силата му е да напъне противника, да му скочи в укритието и да го засипе със снаряди при което в 90% от случаите противника се панира и започва да отстъпва при което не може да стреля прицелно и да се възползва от слабите места в бронята на чърчила. И ако следващото резервно укритие е достатъчно далеч, противника е лесна плячка (много КВ1 се предоверяват на бронята си в следствие на което се превръщат бързо в развалини). Така че танка има нужда от прикритие, докато стигне до противниковата позиция, защото оръдието е много неточно и много бързо му пада бронебойността. Добре е да ползва гънките на терена. След това обаче не трябва да се притесняваш да не те одраскат. Влизаш им на бургия и каквото стане. Задължително ще поемеш удари, но чърчила е по-издържлив от КВ, така че може да поеме повече бой. При повече от един силни противници има нужда от поддръжка.

Gaden Gogi написа Виж мнение

А да и се е случвало доста пъти точно аз да обръщам битката.

Да така е, но само ако останалите противникови сили са по твоя път или се върнат да декапват примерно. Но ако другия фланг колабира, не можеш да се върнеш бързо да защитиш базата. За това и тежките тромави танкове са по-капризни по отношение на съотборниците си. А по-подвижните танкове могат да въздействат по-самостоятелно на изхода от рунда.

Аз моят го карам с вентилатор, бързо прицелване и ремонтно съндъче , веригите летят много лесно и е силно нежелателно да се задържаш на едно място за дълго.
    Моя го карам с вентилация, бързо прицелване и дотиквач. Ремонта не го смятам за чак толкова критичен, понеже тактиката ми зависи от това да стрелям по много за да изплаша противника, а не да маневрирам за да не ме порази.
    Last edited by Angelmr; 19-11-2012, 12:23.

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    Някак никак не съм съгласен с тебе за Чърчила, точно на открито си безплатен фраг, бавен е и бронята си е откровенно слаба, а на открито всичко ще те стреля, включая артилерията. Виж в град където може да се прикриват е друга песен, с него съм опатквал наведнъж М6 и КВ(старият със 107 мм) при това бяха заедно, на енск.
    Иначе съм съгласен, не е за дебенене, така се испуска всичкото действие..иначе с читав екипаж машината е достатъчно подвижна, с него съм минавал целият планински проход от единият край до другият в рамките на една битка....много епична, до ското ми беше биткат с най-много експи - 2550.

Аз моят го карам с вентилатор, бързо прицелване и ремонтно съндъче , веригите летят много лесно и е силно нежелателно да се задържаш на едно място за дълго.

Много е приятен огромният боекомплект, може да се стреля на воля по всяко подозрително храстче а високата скорострелност позволява да се стреля МНОГО
    А да и се е случвало доста пъти точно аз да обръщам битката.

Leave a comment:

• Angelmr
    replied
    Т-25
    Интересна чешка машинка.
    Предимства: Скорост сравнима с тази на скаут. Много хит поинтс. Добра депресия на оръдието.
    Недостатъци: Почти всичко останало.
    Т-25 е един бърз среден танк. Конструкцията му е специфична. С предно разположения си купол, е възможно по-лесното надникване зад прегради. В добавка отличната за немски танк депресия на оръдието го прави добър стрелец зад прикрития и добър в утилизирането на теренните преимущества. Танка е много бърз, но както самия танк, така и купола се въртят много бавно. Оръдието не е нищо особено за тиера си, но върши работа. Като цяло танка може да бъде много забавен и много дразнещ едновременно. Основната му функция е бързото заемане на стрелкова позиция и възможността за също толкова бързо релокиране при нужда. Бие се от средни дистанции, подходящ е за гонене на други бързи танкове, но не навсякъде (не е достатъчно маневрен). Бронята му е достатъчно добра за да осигури защита от до тиер 3 танкове (и стокови тиер 4), но нищо повече. Няма достатъчно добър обзор за да работи като пасивен скаут. Печели добре, до 50к с премиум. Игрите с него са бързи и динамични. Но понякога много кратки, понеже има тенденцията да влиза първи в контакт с противника и не винаги може да се оттегли безопасно. При атаката на тежки танкове, силно зависи от поддръжката на съюзниците. Не му достига маневреност за да победи в маневрен бой с флангова атака, не му достига огнева мощ, броня и бронебойност за да победи в надстрелване, дори и с КВ1. Тежки танкове атакува, като ги разсейва (успява да пусне максимум 1-2 изстрела, заради бавно въртящия се купол), а в това време съюзниците ги довършват.
    Танка няма специален мач мейкинг и влиза в до тиер 7 битки.

Leave a comment:

• Angelmr
    replied
    Churchill
    Съветски премиум танк (да не се бърка с новото английско дърво).
    Предимства: Добра броня за тиера си. Изключително скорострелно оръдие. Стабилен ход позволяващ да се стреля в движение.
    Недостатъци: Големи слаби зони в бронята и по-специално купола, който би трябвало да е най-силно защитен. Тромав и бавен.
    Танка е добра тренировъчна платформа за руските топ тиер хевита. Печели страшно много опит, при добри игри вади колкото десетка, че и повече. Оръдието му е с посредствена бронебойност, алфа и точност. Изисква много специфичен стил на управление. Това не е танк за дебнене, или за преследване на скаути, основната му функция е като острие на атаката. Силата му е на открити пространства, където противника няма къде да се скрие. Стигне ли се до битка от укрития, смешната лафа и липсата на броня на купола правят чърчила сигурна жертва. Този танк трябва да атакува и притиска непрекъснато противника, иначе е безполезен. Танка е прекалено бавен за да е в състояние сам да обърне загубена игра. Смъртоносни за него са челните атаки от американски тежки танкове заради бронята и на френските заради мощното въоръжение. С всичко останало до тиер 5. Танка има специален мач мейкинг, пуска го максимум в тиер 6 битки.

Leave a comment:

• Mitko
    replied
    Поиграх малко повечко с матилда блек принц. Съвет към всички които искат тази машина-качете си екипажа на 10% на нещо друго, иначе рискувате да пърпорите с 14-18 км. Лошото не е че сте бавен, лошото е, че на вашите тиъри всичко живо е бързо, и закъснявате за всичко.

Leave a comment:

• Mitko
    replied
    су-122-54 и су-12244 са две различни машини.

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    на тестовият сървър е су-122-44

Leave a comment:

• feersum
    replied
    Mitko написа Виж мнение
    Су-122-44 сега е 6750 злато. Предчуствам, как ще си направя подарък за димитровден с това сау. На тестовия ми допадна като че ли, оръдието не му достига бронепробиваемост, но поне е бързо и маневрено.
    Ъм, нещо не виждам в списъка с машините Су-122-44?
    Има Су-122-54, което е обикновена машина, и Су-85И, която струва 1250 злато?

Leave a comment:

• Mitko
    replied
    Су-122-44 сега е 6750 злато. Предчуствам, как ще си направя подарък за димитровден с това сау. На тестовия ми допадна като че ли, оръдието не му достига бронепробиваемост, но поне е бързо и маневрено.

Leave a comment:

• Mitko
    replied
    Взех си Матилда блек принц. След няколко битки, само с дотиквач и екипаж на 75% какво мога да кажа. Танка е недвижима собственост, развива от 12-13 до към 16-17 км/ч, толкова бавен танк не бях виждал откакто играх с АМХ-40. Навярно, като стане 100% екипажа, с вентилатор и боево братство ще е по добре, но едва ли много по добре. Оръдието е същото като на чърчила. Стреля бързо, свива бавно /като сложа вентилатор и приводи наводки ще се пооправи/, пробива не чак толкова лошо за тиърът си и прави малко демидж. Предната броня е същата като на руската матилда, отстрани е 55 мм срещу 75 на руската. Доста посредствен танк, но срещу по слаби мачка, виж против по големи...

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    Togawa вземи чърчил, така можеш да вземеш три двойни експириънса на ден и да помпиш екипажа зверски
    по един на базаоват амашина и на двата премиума.

Leave a comment:

• alkino
    replied
    ?

Точно това е дилемата ми .Имам IS-6 с който си обучавам екипажите и правя пари , но се чудя дали да взема пак руски или някакъв друг ?Смятам до IS-4 да отворя и не зна на къде да тръгна после .А е знам дали ще купувам още премиум машини .Та за това се чудя какво да си взема .За бавния Чърчил не ме притеснява защото и IS-6 е бавен но с него ми харесва да играя .Те тоа е .

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    От тези за толкова пари аз имам Чърчил, Т14, Валентин, Матилда и Рам 2, бих ти препоръчал първите два, стабилни с аи обикновенно не ги пуска з извратен ММ, т останалите валентин е трагедия, Матилда има 3 битки и ме отказа, непрекъснато ме пускаше в битки в които бронята нямаше значение а оръдието не пробиваше. Рам 2 е малко мешав, ако го пусне в Т6 все още се трайва, в Т5 е страшилищя, в Т7 ти се плаче... обобщавам- най-балансиран за мен е Т14, но много хубави игри съм правил и с чърчил, имай предвид че той е много бавен.

Leave a comment:

• alkino
    replied
    Какъв да си взема

Здравейте .Какъв танк да си взема за 1500 злато ?Играя основно с руски танкове .Имам до IS-7 отворени и купени танкове .Имам и един IS-6 .Но мога да си взема още една машина .Но каква ?Не мога да играя много редовно и когато имам време искам по бързо да правя пари и експи .Благодаря ви за предложенията .Ника в играта ми е alkino .

Leave a comment:

• Mitko
    replied
    Дикермакс.
    Има супер оръдие, точно, мощно, бързо презарежда, бронепробиваемостта е отлична. Единствено не може да пробива отпред тежки 8 тиър танкове. Ако ви пусне максимум със 7, ще пробивате всичко което видите почти отвсякъде. Видимостта е просто отлична, особено ако сложите рога. Танка няма броня и е слабо маневрен. С 2 думи стоите отзад в храстите и наливате демидж. Снайперска машина.

Leave a comment:

Working...
X