Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Премиум машини

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

• Gaden Gogi
    replied
    бе аз при само 300 щета и загуба+ нормален акаунт съм 12-14 на плюс.ама с Матилдата пак толкова ще изкатам...

Leave a comment:

• feersum
    replied
    Като гледам параметрите на оръдието на А33 ми изглежда почти същото като на Т14 и М4А2Е4... Чак пък толкова да не може да пробие...
    А пробивността му със злато е по-висока от двата американеца.

Leave a comment:

• antrax
    replied
    Ходене по мъките хора НЕ купувайте A33 Excelsior ако не искате да се мъчите и ако ви харесва да чувате Не пробил и като бонус влизате със хиляди вътре!!! . В случаи че сечелите и сте без премиум не очаквайте никакви пари

Leave a comment:

• antrax
    replied
    какво да му свикнеш,като нищо не пробива освен ако някои който се е заблял не му го вкарваш все отзад ама рядко.Колкото до щетите който прави печално малко са,отзад да е 108мм а отстрани само 31мм.А33 е излагания със точните модули пак си вътре,въобще много рядко си на печалба

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    Сега като го гледам, ако човек му свикне и вкара към 1000 щета (аз до сега с това чудо юдо повече от 350 не съм супял, или умир абързо или не пробива...) би трябвало към 40 чисто да изкара, без премиум. Но трябва голямо свикване, и д аму подбера подходящи модули...вчера за само още един такъв видях...май човек апо-добре се справяше от мене, ама беше във взвод.

Leave a comment:

• antrax
    replied
    Танка A33 Excelsior е пълна мъка,не стига че те вкарва вътре като стреляш само със злато,защото бронебойните пробиват колко беше 68мм какво да пробия кв1 ли или кваса Excelsior е пълен т@шак.Ако му направят по-хубаво оръжие ще е в пъти по добро.Каква ти доходност да ти носи а се води премиум танк то бива ли златните снаряди да са по 2800,срамота

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    М-да, рядък боклук, оръдието не става за нищо, с матилда правя в пъти повече щета- респективно доходноста е ниска, до сега само един път ме пусна в Т5 битка, иначе само в Т6 където не винаги дори средните се пробиват, иначе въ ввсички битки всико го пробива, веригите падат много лесно, компоненти и екипаж също дават фира регулярно. единственият плюс е подвижноста, наистина много добре се врътка, не че го спасява от нещо.
    Най вероятно някой ден ще му свикна и ще измисля как да го играя, но з амомента е разочароващ.

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    Defeat
    Battle: Himmelsdorf 20 юни 2013 г. 00:12:40 ч.
    Vehicle: Excelsior
    Experience received: 337
    Credits received: 15*994
    Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter

Dolo gore normalna slaba игра, нормален акаунт, Т4 битка...и пак всичко го пробиваше, да им уринирам на бронята, това няма броня, и скорострелноста ми се вижда по-ниска от заявената (100% + БИА)...за сега не съм доволен, но за толкова пари толкова. Т14 е по-добра алтернатива, неговата броня върши работа, подвижноста е съпоставима.

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Сергей днес е казал, че механизмът, който ще позволи да си продадеш SP-то за злато не съществува в момента в играта и трябва да се разработва отделно. А това струвало пари и можело да не се появи в 8.7....
    Та както казах и по-рано, SP-то може и да не го видим скоро

Leave a comment:

• feersum
    replied
    Аз Lowe имам, и съм много доволен, но не мога да направя сравнение със СП.
    Стилът на игра донякъде е подобен на КТ.

Leave a comment:

• Denetor
    replied
    СП - Льове

Имам СП от известно време и не може да се каже, че съм го усвоил както трябва. Машината ми е приятна за игра и си изкарва парите. Четейки за предстоящите промени по нея обаче започвам да се замислям дали да не я продам за злато както бе описано в някои от съобщенията на разработчиците за предстоящия пач и да си закупя Льове с малко додаване на златце. Някой разбрал ли е вече как точно ще става продаването - както продаването на обикновен танк, но с опция за злато вместо за пари? въпрос към играещите с Льове тук - Лъвчето заслужава ли си парите? За него имам добри екипажи от Хеншел Тигъра, който ми е сред любимите машини и от КТ - мога да си ги въртя и да си тренирам танкистите. Как смятате - подобна врътка дали си заслужава?

Leave a comment:

• feersum
    replied
    Mitko написа Виж мнение
    Не разбрах сега, значи този нов премиум танк шърмана ще го вкарват в играта като замяна на супер пършинга или просто го пробват.
    Не е нов, просто има малко бройки от него в играта, затова не си го виждал.
    Вероятно планират да го пуснат за свободна продажба. Едва ли ще замени точно СП - все пак М4А2Е4 е тиър 5.

Leave a comment:

• Mitko
    replied
    Не разбрах сега, значи този нов премиум танк шърмана ще го вкарват в играта като замяна на супер пършинга или просто го пробват.

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    аз миналата седмица видях един М6, но първо играх много агресивно, пък тези на моят фланг много пасивно и като ресулата те стаояха зад д'наъа и просто гледаха как мен ме растрелват...с други думи не можах много да го огледам.

Leave a comment:

• StrEagle
    replied
    Аз ги имам всичките. А-32 е забавна машинка. Pz V/IV е по-зле даже от лошия aufkl. Panzer и избягвам да я играя много. Сега с новия танк малко й се загуби уникалността. M6A2E1 е що годе добър. Понякога изненадващо лесно се пробива, в купола има много слаби места. Ще ги поиграя малко, да направя хубави replays и ще ги кача тук. А за сега ще оставя 2-те машинки от колекторското издание:

http://wotreplays.com/site/222767 BTSV
    http://wotreplays.com/site/222753 Pz2J

http://wotreplays.com/site/209068 M6A2E1
    http://wotreplays.com/site/209115 M6A2E1

Leave a comment:

Working...
X