T34 е епичен танк. Направиха го Т8 премиум, понеже не ставаше за Т9 тежък (макар че на мен ми харесваше). Всеки, който имаше Т9 Т34 получи безплатен Т8 премиум Т34 + М103.
Т8 Т34 е нещо средно между тежък танк и танкоунищожител. Ако си играл Т9 Т30 (не преди като беше Т10), то Т34 се държи горе-долу както все едно си свалил Т30 то Т8. В правилните ръце е може би най-печелившия премиум танк изобщо. Моят рекорд е 170К кеш приход, други са правили и повече. Оръдието просто е много мощно за Т8, макар че на средни и далечни дистанции не е много надеждно. Иначе останалото си е типично за амер. тежки танкове с шаси на Т29.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премиум машини
Collapse
X
-
Не видях в обсъжданията T34, никой ли го няма? Аз имам слабост към него още като беше 9-ти тиър на руския сървър преди 1000 години. Даже версиите май почваха с 0... като спрях да играя там. И като почнах да играя на европейския наскоро, гледам че е премиум. Добре ли се фарми с него или да си давам парите за Lowe-то?
Leave a comment:
-
+1 Забавен танк! :-)Gaden Gogi написа Виж мнениеТанка вече хич не е тромав, не съм забелязал кога с аму сложили двигател с 720 коня, обаче сега е много пъргава машинка
Leave a comment:
-
Танка вече хич не е тромав, не съм забелязал кога с аму сложили двигател с 720 коня, обаче сега е много пъргава машинкаfeersum написа Виж мнениеT14
Тиър 5 тежък американски танк
......
Недостатъци:
Тромав и бавен.
Leave a comment:
-
Да, така наричат Ягодовата Пантера.Imperial написа Виж мнениеБаба Яга не е ли Jagdpanther.
По тая логика ЯгдТигърът трябва да е дядо Яго, а ЯгдТигър 88мм - странният чичо Яго
Leave a comment:
-
Май никой не е писал за баба Яга, та да споделя лични наблюдения за тази премиумна картечница.
Име: 8.8 cm PaK 43 JagdTiger
Оръдие: 88 мм KwK 43 L71. 12 изтрела в минута, 203 пробива, 240 щети.
Скорост: максимална 30, обичайна 15. Движение - едва-едва (баба е все пак
)
Броня: Отпред прекрасна (с изключение на долния бронелист). Отстрани, отзад и отгоре - картон.
Обзор: 390 метра
Начин на игра: Избирате си направление с достатъчно свободно пространство и видимост и почвате да пуцате вразите - изтрел във веригата, два на други места. Повтаря се докато жертвата не може да диша
Ако се скрие долния бронелист вероятността да уцелят е малка.
Артилериите много обичат баба Яга, защото обикновено си заминава с един изтрел
Обикновено ММ предпочита да я пуска в битки на 8-ми тиър. Не липсват и по-големки де.
Носи доста кредити. С премиум и хубава игра редовно се изкарват над 80 000.
Като цяло доста интересен дестроер, основно заради оръдието.
Leave a comment:
-
Защото се знае, че 200 мм са ти горе-долу достатъчни да думнеш покрай оръдието и народа там се цели.StrEagle написа Виж мнениеНещо много почнаха да ми чупят оръдието с него..
Leave a comment:
-
Слабите зони на Супер Пършинг:
Подробно:
Leave a comment:
-
Т-25 е готин. Вярно, че не е маневрен, бронята е картонена, а оръдието е слабо, обаче е доста бърз и и прави голямо удоволствие при игра. Абе харесвам го за разлика от Матилда БП.
Leave a comment:
-
Вече имам всички американски премиуми освен М6ABCD. След като взех СП видях, че ми остават само двата леки, и ги взех и тях. Взех и Т-25 че нямам никакъв немски среден премиум.
Leave a comment:
-
Leave a comment: