Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Премиум машини

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

• Imperial
    replied
    T34 е епичен танк. Направиха го Т8 премиум, понеже не ставаше за Т9 тежък (макар че на мен ми харесваше). Всеки, който имаше Т9 Т34 получи безплатен Т8 премиум Т34 + М103.
    Т8 Т34 е нещо средно между тежък танк и танкоунищожител. Ако си играл Т9 Т30 (не преди като беше Т10), то Т34 се държи горе-долу както все едно си свалил Т30 то Т8. В правилните ръце е може би най-печелившия премиум танк изобщо. Моят рекорд е 170К кеш приход, други са правили и повече. Оръдието просто е много мощно за Т8, макар че на средни и далечни дистанции не е много надеждно. Иначе останалото си е типично за амер. тежки танкове с шаси на Т29.

Leave a comment:

• Alfex
    replied
    Не видях в обсъжданията T34, никой ли го няма? Аз имам слабост към него още като беше 9-ти тиър на руския сървър преди 1000 години. Даже версиите май почваха с 0... като спрях да играя там. И като почнах да играя на европейския наскоро, гледам че е премиум. Добре ли се фарми с него или да си давам парите за Lowe-то?

Leave a comment:

• BacillusBulgaricus
    replied
    Gaden Gogi написа Виж мнение
    Танка вече хич не е тромав, не съм забелязал кога с аму сложили двигател с 720 коня, обаче сега е много пъргава машинка
    +1 Забавен танк! :-)

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    feersum написа Виж мнение
    T14

Тиър 5 тежък американски танк
    ......

Недостатъци:
    Тромав и бавен.

Танка вече хич не е тромав, не съм забелязал кога с аму сложили двигател с 720 коня, обаче сега е много пъргава машинка

Leave a comment:

• pkolev
    replied
    Хайде сега. Баба Яга си й отива много

Leave a comment:

• feersum
    replied
    Imperial написа Виж мнение
    Баба Яга не е ли Jagdpanther.
    Да, така наричат Ягодовата Пантера.
    По тая логика ЯгдТигърът трябва да е дядо Яго, а ЯгдТигър 88мм - странният чичо Яго

Leave a comment:

• Imperial
    replied
    Баба Яга не е ли Jagdpanther.

Leave a comment:

• pkolev
    replied
    Май никой не е писал за баба Яга, та да споделя лични наблюдения за тази премиумна картечница.
    Име: 8.8 cm PaK 43 JagdTiger

Оръдие: 88 мм KwK 43 L71. 12 изтрела в минута, 203 пробива, 240 щети.
    Скорост: максимална 30, обичайна 15. Движение - едва-едва (баба е все пак )
    Броня: Отпред прекрасна (с изключение на долния бронелист). Отстрани, отзад и отгоре - картон.
    Обзор: 390 метра

Начин на игра: Избирате си направление с достатъчно свободно пространство и видимост и почвате да пуцате вразите - изтрел във веригата, два на други места. Повтаря се докато жертвата не може да диша Ако се скрие долния бронелист вероятността да уцелят е малка.

Артилериите много обичат баба Яга, защото обикновено си заминава с един изтрел

Обикновено ММ предпочита да я пуска в битки на 8-ми тиър. Не липсват и по-големки де.

Носи доста кредити. С премиум и хубава игра редовно се изкарват над 80 000.

Като цяло доста интересен дестроер, основно заради оръдието.

Leave a comment:

• 1951
    replied
    StrEagle написа Виж мнение
    Нещо много почнаха да ми чупят оръдието с него..
    Защото се знае, че 200 мм са ти горе-долу достатъчни да думнеш покрай оръдието и народа там се цели.

Leave a comment:

• StrEagle
    replied
    Нещо много почнаха да ми чупят оръдието с него..

Leave a comment:

• feersum
    replied
    Слабите зони на Супер Пършинг:

Подробно:

Leave a comment:

• uzi71
    replied
    Т-25 е готин. Вярно, че не е маневрен, бронята е картонена, а оръдието е слабо, обаче е доста бърз и и прави голямо удоволствие при игра. Абе харесвам го за разлика от Матилда БП.

Leave a comment:

• alkino
    replied
    Честито .

Leave a comment:

• Imperial
    replied
    Вече имам всички американски премиуми освен М6ABCD. След като взех СП видях, че ми остават само двата леки, и ги взех и тях. Взех и Т-25 че нямам никакъв немски среден премиум.

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Възползвах се от офертата. Един 100% екипаж от Т-150 влезе в перфектна употреба. Но за сега не мисля, че ще ползвам машината, защото имам други танкове за оборудване на дневен ред.

Click image for larger version

Name:	shot_068.jpg
Views:	1
Size:	501.8 КБ
ID:	531371

Leave a comment:

Working...
X