Да допълня за Lowe-то: изключително бързо ускорява до 15км/ч на заден ход! Това помага много в критични ситуации.
и за Type59: вече оръдието прави повече щети и пробива 181мм броня.
T26E2 Super Pershing:
Танка е много бавен - средната ви скорост ще е около 20-25км/ч, но предната броня без страничен ъгъл поема 200мм снаряди без проблем, ако се завърти поема и 250мм (лично на мен ми е поемал снаряд на мое BL-10 без поражение). По купола има слаби точки, но те се удрят много трудно от далече. Когато играя с него или покривам някой фланк или играя като острието на нападението. Оръдието е подобно на Pershing-ското със 170мм бронебойност и същите щети.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премиум машини
Collapse
X
-
Аз пък си пазя Тетрарх-а, който не си спомням по какъв повод го подариха, но като му сложа злият екипаж от Т-50тката и става касапница
Най-обичам като пуснат нова линия танкове, над половината битки си срещу tier I - II без екипаж, просто нямат никакъв шанс, особено срещу доста приличното за IIри tier танк оръдие.
Leave a comment:
-
Аз имам само едно единствено мъъъъничко премиумно танкче - PzKpfw S35 739 (f). Не вдигам екипажи на него
Парици изкарва скромно като за премиум - 17к на бой, от тях 5-600 са разходи.
ОБАЧЕ
На този танк разпускам. Пусне ли ме ММ над средата на хранителната верига, все едно играеш DOOM на God Mode.
Почти неуязвим си. Бронята дебела. Оръдието скорострелно, достатъчно пробивно и точно. Песен! Само си вървя и жъна!!! Голям релакс.
Leave a comment:
-
Струва 6750 май. Като доходност според зависи, защото снаряда струва 1000 кредита. Демек ако пуцаш като невидял може и на загуба да идеш (което е странно за премиум машина). В руския форум бяха писали хора които без премиум бяха успели да излязат на минус 10 000. Но това се получава, ако я използваш неправилно и стреляш като невидял. Иначе, не съм забелязал колко заработва. Добър повод да направя малко битки и да събера статистика.
Leave a comment:
-
Pz V/IV и М4А2Е4 с премиум снаряди - е те такова животно немa
Всички те подценяват... и после вече късно.
Колко струва в момента СУ-122-44 и как е като доходност?
Чудя се дали наистина ми трябва още една прем машина или просто ми е гъдел да колекционирам...
Leave a comment:
-
Тъй, вече съм горд собственик на СУ-122-44 и искам да ви разкажа за този агрегат.
Огнева мощ. Оръдието е неточно, бавно свива и снарядите често рекушират. Добрите му качества са добрия демидж 390, приемливата бронепробиваемост 175 и бързото презареждане 6,5 сек. За снайпер не става, веднага ви го казвам. Амо мислите да кемпите в храстите и отдалеч да стреляте-няма да стане. Ходовите качества са отлични, машината е бърза, маневрена и се върти като пумпал около оста си. Средните танкове едва ли ще успеят да въртят кръгчета около вас. Бронята не е нищо особено, но е наклонена, та горе доло държи срещу по слаби машини. Машината е сляпа, и не виждате почти нищо, така че, не тръгвайте отпред, ще ви опукат преди да видете кой стреля по вас. Същевременно има много добра маскировка, която помага поне малко. Аз го играя като безкуполен среден танк. Стоите на задна позиция и стреляте. Ако ви се отдаде случай маневреността и скоростта позволяват да минете в гръб.
Leave a comment:
-
Gaden Gogi написа Виж мнениее явно вашите часвоници са по-различни от моята, за мен 1/5 от секундата е пренебрежително малко.
Интересно ми е обаче като как с този танк ще се окажеш на близка дистанция на открита карта....
Иначе би ли споделил статистиките си с него? Аз ще постна моите като се докопам до дома.
10% повече поражения не са за пренебрегване,когато разчиташ на грубия ДПМ като психологически фактор.
Няма такова нещо като напълно открита карта, на всяка карта има гънки на терена и прикрития, чрез които можеш да се доближиш, ако противника не действа адекватно. А ако действа адекватно и не ти позволи да се доближиш, тогава чърчила вече не е в свои води. Е винаги можеш да защитаваш, тогава на противникаа ще му се наложи да дойде при теб.
А статистиките ми с чърчила показват около 6% повече победи от средното за акаунта ми. Но не твърдя че съм особено добър играч.
Leave a comment:
-
е явно вашите часвоници са по-различни от моята, за мен 1/5 от секундата е пренебрежително малко.Angelmr написа Виж мнениеа 0.22 секунди по-кратко време за презареждане са си много. При този игрови стил, аз разчитам на превъзходството ми в ДПМ-а за да победя, не на маневриране. .
Интересно ми е обаче като как с този танк ще се окажеш на близка дистанция на открита карта....
Иначе би ли споделил статистиките си с него? Аз ще постна моите като се докопам до дома.
За Т14- първият ми премиум танк
голямо разочарование тогва, сега си го харесвам, досат повратлив, калпаво оръдие , но все пак достатъчно за всичко освен КВ. за такива случаи съм си задалил дузина подкалибрени...ако е в топа е звер, иначе е леко спънат стоков М4..освен това е красив.
Leave a comment:
-
важен ако имаш безкраен лимит от слотове, ианче тов аконкретно оръдие ще е презаредило дълго преди мерника да се е свил...виж 5-те или 10-те секунди кото ще ти спести съндъчето (пак повтарям на този конкретно танк) са много пъти границат амежу това да си неподвижна мишена за артилерия и всякакви други неща, и спасителното припълзяване зад прикритие...feersum написа Виж мнениеДотиквачът винаги е важен. 0.22 секунди са разликата дали ще оживееш или не.
Leave a comment:
-
Имам 2 премиумни Т5 танка - Т-25 и Матилда бляк принс, освен тях Т5 - КВ-1 /любимата ми машина в играта/. С КВ-то в началото Чърчила ми беше най-големия проблем в Т5/докато научих слабите места/. В момента най-трудно ми е срещу Т-14 /изключая останалите топови КВ-та разбира се - все пак за мен това е най-силната машина в тиъра/
Т-25 - общо взето съм съгласен с написаното. При мен е изключително успешен и при добри игри носи и над 50к сребро. Карам го с дотиквач, прицел и вентилатор. На него подготвям зверски екипаж за момента когато почна да играя с немски машини.
Матилда бляк принс - също дотиквач, прицел и вентилатор. На него подготвям екипажа за британските средни машини машини. Според мен достойнствата му са приличната броня, скорострелното и достатъчно точно оръдие. Недостатъци - мнооооого бавен, малък демидж на пушката и почти липсваща броня на тавана /ако го хване артилерията го разкатава/. Иначе ми е доста успешен, при добри игри носи и +30к сребро, обаче още не мога да го направя ас.
Подбой е противоосколъчната обшивка.
Leave a comment:
-
Другия ми премиум в този тиер е Т-25. Няма място за сравнение с подвижността.Gaden Gogi написа Виж мнениеNe znam за твоят но моят си е доста подвижен, както казах в една битка минах планинският проход в двете посоки.....всичко зависи ествествено от екипажа и уменият му. а допълнително може да се забърза ако с еполазва (аз тогава не ползвах) махната ограничел на оборотите (много внимателно) и високооктанов бензин....
Отделно оръдието си е с приемлива точност
Дори КВ1 е по-бърз. Вярно Чърчил не е Т95 и има достатъчна подвижност за да си върши перфектно работата. Просто не е медиум, това имах предвид. Никой няма да седне да чака на чърчила да релокира от единия фланг на другия примерно. На чърчила работата му е да продължи с пробива, а медиумите и съпорта да ходят да запълват дупката, която се е образувала.
Какво е "подбой"?За какъв ти е тоя дотиквач на оръдие с таква скорострелност???? от него пестиш 0,22 секунди на истрел, което първо е нищожно малко, после прицелването ти еотнема повече време.
Опциите за трети модул на този танк са ремотно съндъче или подбой, последното е доста полезно ако те налазят хетцери и М4-ки със 1-5 мм гаубици....но аз предпочитам съндучето, с ремонт на 100% оставам неподвижен за съвсем кратко време...
Всичко е въпрос на игрови стил. Според мен силата на чърчила е на съвсем малки дистанции. На такава дистанция няма смисъл да чакаш да се свие мерника, а 0.22 секунди по-кратко време за презареждане са си много. При този игрови стил, аз разчитам на превъзходството ми в ДПМ-а за да победя, не на маневриране. Виж, друг е проблема когато видя стуг, или хетцер. Тези два ТД имат много хубава челна броня, която не можеш да си позволиш да засипваш със снаряди без прецелване, което наистина намалява ефективния темп на стрелба. Но все пак ефективния ми ДПМ е достатъчен, за да сваля два хетцера и стуг примерно (един по един, не едновременно), преди да ме доунищожат.
Leave a comment:
-
Дотиквачът винаги е важен. 0.22 секунди са разликата дали ще оживееш или не.
Leave a comment:
-
Ne znam за твоят но моят си е доста подвижен, както казах в една битка минах планинският проход в двете посоки.....всичко зависи ествествено от екипажа и уменият му. а допълнително може да се забърза ако с еполазва (аз тогава не ползвах) махната ограничел на оборотите (много внимателно) и високооктанов бензин....Angelmr написа Виж мнениеДа така е, но само ако останалите противникови сили са по твоя път или се върнат да декапват примерно. Но ако другия фланг колабира, не можеш да се върнеш бързо да защитиш базата. За това и тежките тромави танкове са по-капризни по отношение на съотборниците си. А по-подвижните танкове могат да въздействат по-самостоятелно на изхода от рунда..
Отделно оръдието си е с приемлива точност
За какъв ти е тоя дотиквач на оръдие с таква скорострелност???? от него пестиш 0,22 секунди на истрел, което първо е нищожно малко, после прицелването ти еотнема повече време.Angelmr написа Виж мнениеМоя го карам с вентилация, бързо прицелване и дотиквач. Ремонта не го смятам за чак толкова критичен, понеже тактиката ми зависи от това да стрелям по много за да изплаша противника, а не да маневрирам за да не ме порази.
Опциите за трети модул на този танк са ремотно съндъче или подбой, последното е доста полезно ако те налазят хетцери и М4-ки със 1-5 мм гаубици....но аз предпочитам съндучето, с ремонт на 100% оставам неподвижен за съвсем кратко време...
Leave a comment:
Leave a comment: