Премиум машини
Collapse
X
-
Дай подробности, моля! Линк към инструкции как става тая работа и т.н.
Това, дето ни го подариха по Коледа, бих си го взел обратно, ако няма давност де. Благодаря с предварение
Leave a comment:
-
Ако не знаете, има еднократна възможност за възстановяване на продаден по погрешка, премиум танк. Аз вече пуснах тикет, за възстановяване на тетрарха.
Leave a comment:
-
Ами то и аз искам ама няма, новия руски сигурно ще е някаква пръчка щом ще е 7-ми тиър (прототип на Т44 с някакъв мотор от косачка и 85 мм оръдие).
Пантера М10 един руснак много сполучливо го беше определил като танк за поддържка на танковете за поддържка
Leave a comment:
-
Ако държиш на подвижност, маневреност, точност или пробивност то Рам-а не е твоя танк
Leave a comment:
-
Аз пък искам истински премиум среден танк на свободна продажба. Не бавни недоразумения, като матилда. В момента ползвам Т-25, но въпреки всички качества на танка, той ускорява прекалено бавно а завива дори още по-бавно. Купола също не е особено подвижен. Въпреки това, Т-25 е най-близкото нещо до премиум среден танк в играта и играта с него е приятна. Но все пак можете ли да предложите друг подвижен класически среден танк от премиумните. Как се държат рам 2 и пантера М10? За премиумния Пз4 не питам, той ще е прекалено бавен за среден танк по моя вкус.Leave a comment:
-
Искам евтина яга, ама... като я пуснаха не можах да си я взема, та сега пак се оглеждам за нея.Leave a comment:
-
Пуснаха в продажба отново Tetrarch (подаръчен танк по случай новата 2012 г., за тези, които не помнят).
Цена - ˆ99,95
Разбира се върви в пакет с 90 дни премиум акаунт, 10 000 злато и едно Lowe
Leave a comment:
-
Ами като конвъртнах на 75 то ми се отблагодари с това: Victory!
Map: Ensk
Date: 28 Април 2013 г. 17:43:14
Vehicle: FCM36 PaK40
Exp: 790 + Credits: 17*317
Achievements: : Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "1st Class"
На мен тоя танк ми трябва точно за това да произвеждам с него лунатици които после да населят по горните ми франсета само че като гледам почти всичко нагоре иска 5 екипаж а тва има само 4.Еее радиста ще го прежалим само за братята ще имам проблем с тва щот ше трябва да си набирам нов радист ама голяма работа!Leave a comment:
-
Мислих мислих и накрая измислих и взех... FCM36 PaK40 вие тука ме хвърлихте в по-голямо объркване от колкото бях преди да питам и така мисля си аз Т-25 или Чърчил,Чърчил или Т-25 и накрая си викам я да погледна в по-долните тиъри гледам някакво френско ТД(тая линия ми е интересна на мене и е хубаво да си имам един учебен танк) и така взех го първа битка,тръгвам...като костенурка...буквално(50% екипаж+91конски сили=МЪКААА!!!) качвам се с много зор на хълма на Прохоровка и тук мнението ми за тоя танк се обърна тотално като почнах да шибам всичко дето ми се изпречи от близо и далечИ(400м обзор :o +точно,дупчещо,бързо и силно пушкало=КЕЕЕФ!!!) а и депресията на оръдието.Отлична! Даже си помислих че карам американец,което не може да се каже за хоризонталната арка...
Боекомплекта-40снаряда ми се вижда мъничък за нещо дет стреля с 16 истрела/мин броня досега не ми се е налагало да тествам защото обикновено унищожавам всичко пред мен преди то да ме е видяло а и пари прави колкото средно добра битка с КВ-1 екипажчето за 2 битки скочи от 50 на 59%! Много добро ТД заслужава си всяка златна монетка!
Защо не го конвертна поне до 75% със сребро, ако не ти се хари злато и за това? Или направо да го подкараш със екипаж убийци от някой по-голям танк. Хем ще им ползваш скиловете, хем ще качиш малко опит.Leave a comment:
-
Мислих мислих и накрая измислих и взех... FCM36 PaK40 вие тука ме хвърлихте в по-голямо объркване от колкото бях преди да питам и така мисля си аз Т-25 или Чърчил,Чърчил или Т-25 и накрая си викам я да погледна в по-долните тиъри гледам някакво френско ТД(тая линия ми е интересна на мене и е хубаво да си имам един учебен танк) и така взех го първа битка,тръгвам...като костенурка...буквално(50% екипаж+91конски сили=МЪКААА!!!) качвам се с много зор на хълма на Прохоровка и тук мнението ми за тоя танк се обърна тотално като почнах да шибам всичко дето ми се изпречи от близо и далечИ(400м обзор :o +точно,дупчещо,бързо и силно пушкало=КЕЕЕФ!!!) а и депресията на оръдието.Отлична! Даже си помислих че карам американец,което не може да се каже за хоризонталната арка...Хора какво да взимам сега Т-25 или Чърчил 3 кое е по-добро за вадене на пари без премиум акаунт нямам претенции за трениране на екипажи.
За Т-25 двама от клана казаха,че било ужасно и са го продали,но пък тоя Чърчил с тва малко оръдиице с малко дупчене и ниска точност не ми вдъхва доверие.Също и ми кажете как е ММ-то за двата танка.
Боекомплекта-40снаряда ми се вижда мъничък за нещо дет стреля с 16 истрела/мин броня досега не ми се е налагало да тествам защото обикновено унищожавам всичко пред мен преди то да ме е видяло а и пари прави колкото средно добра битка с КВ-1 екипажчето за 2 битки скочи от 50 на 59%! Много добро ТД заслужава си всяка златна монетка!Leave a comment:
-
Аз имам чърчил и ми пасва много на стила. Доволен съм супер много от него, да оръдието прави малко демидж, но е като картечница. Ако срещу теб не стрелят със злато, ще им е много трудно да те пробият. Бавен е, но е тежко брониран.Leave a comment:
-
Ако искаш наистина да вадиш пари по-добре си вземи нещо по-скъпо.
Иначе имам Т-25. Понякога е голям кеф с него, понякога е мъка. Приходите са средно 10 - 20 000 чисти на игра без премиум, като последното е при много хубави игри.Leave a comment:
-
Нямам Т-25 и не мога да говоря за него, но за Чърчила мога. Специфичен танк - трябваха ми към 150 битки, за да спра да го мразя, но после ме осени мисълта, че проблема естествено не е в танка, а в мен. За следващите над 800 битки ми стана един от любимите танкове, а дълго време и единствения източник на повишени доходи в играта. За мен силата му е в близкия и агресивен бой, особено срещу КВ-та. Носи много прилични доходи и доста удоволствия от играта. Спокойно може да си позволи човек по 20 златни снаряда за битка (това вгорчава живота на много шестици) и пак да е на добър плюс.Leave a comment:
-
И двата вадят пари еднакво. Чърчила вади повече опит за екипажа. А Т-25 а по-забавен за каране танк, макар че все още не е дстатъчно подвижен за да ми заприлича на порядъчен среден танк.Leave a comment:
Leave a comment: