Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премиум машини
Collapse
X
-
Дай подробности, моля! Линк към инструкции как става тая работа и т.н.Angelmr написа Виж мнениеАко не знаете, има еднократна възможност за възстановяване на продаден по погрешка, премиум танк. Аз вече пуснах тикет, за възстановяване на тетрарха.
Това, дето ни го подариха по Коледа, бих си го взел обратно, ако няма давност де. Благодаря с предварение
Leave a comment:
-
Ако не знаете, има еднократна възможност за възстановяване на продаден по погрешка, премиум танк. Аз вече пуснах тикет, за възстановяване на тетрарха.
Leave a comment:
-
Ами то и аз искам ама няма, новия руски сигурно ще е някаква пръчка щом ще е 7-ми тиър (прототип на Т44 с някакъв мотор от косачка и 85 мм оръдие).Angelmr написа Виж мнениеАз пък искам истински премиум среден танк на свободна продажба.
Пантера М10 един руснак много сполучливо го беше определил като танк за поддържка на танковете за поддържка
Leave a comment:
-
Ако държиш на подвижност, маневреност, точност или пробивност то Рам-а не е твоя танк
Leave a comment:
-
Аз пък искам истински премиум среден танк на свободна продажба. Не бавни недоразумения, като матилда. В момента ползвам Т-25, но въпреки всички качества на танка, той ускорява прекалено бавно а завива дори още по-бавно. Купола също не е особено подвижен. Въпреки това, Т-25 е най-близкото нещо до премиум среден танк в играта и играта с него е приятна. Но все пак можете ли да предложите друг подвижен класически среден танк от премиумните. Как се държат рам 2 и пантера М10? За премиумния Пз4 не питам, той ще е прекалено бавен за среден танк по моя вкус.
Leave a comment:
-
Искам евтина яга, ама... като я пуснаха не можах да си я взема, та сега пак се оглеждам за нея.
Leave a comment:
-
Пуснаха в продажба отново Tetrarch (подаръчен танк по случай новата 2012 г., за тези, които не помнят).
Цена - ˆ99,95
Разбира се върви в пакет с 90 дни премиум акаунт, 10 000 злато и едно Lowe
Leave a comment:
-
Ами като конвъртнах на 75 то ми се отблагодари с това: Victory!bigbeer написа Виж мнениеЗащо не го конвертна поне до 75% със сребро, ако не ти се хари злато и за това? Или направо да го подкараш със екипаж убийци от някой по-голям танк. Хем ще им ползваш скиловете, хем ще качиш малко опит.
Map: Ensk
Date: 28 Април 2013 г. 17:43:14
Vehicle: FCM36 PaK40
Exp: 790 + Credits: 17*317
Achievements: : Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "1st Class"
На мен тоя танк ми трябва точно за това да произвеждам с него лунатици които после да населят по горните ми франсета само че като гледам почти всичко нагоре иска 5 екипаж а тва има само 4.Еее радиста ще го прежалим само за братята ще имам проблем с тва щот ше трябва да си набирам нов радист ама голяма работа!
Leave a comment:
-
falcon_bg написа Виж мнениеМислих мислих и накрая измислих и взех... FCM36 PaK40 вие тука ме хвърлихте в по-голямо объркване от колкото бях преди да питам и така мисля си аз Т-25 или Чърчил,Чърчил или Т-25 и накрая си викам я да погледна в по-долните тиъри гледам някакво френско ТД(тая линия ми е интересна на мене и е хубаво да си имам един учебен танк) и така взех го първа битка,тръгвам...като костенурка...буквално(50% екипаж+91конски сили=МЪКААА!!!) качвам се с много зор на хълма на Прохоровка и тук мнението ми за тоя танк се обърна тотално като почнах да шибам всичко дето ми се изпречи от близо и далечИ(400м обзор :o +точно,дупчещо,бързо и силно пушкало=КЕЕЕФ!!!) а и депресията на оръдието.Отлична! Даже си помислих че карам американец,което не може да се каже за хоризонталната арка...
Боекомплекта-40снаряда ми се вижда мъничък за нещо дет стреля с 16 истрела/мин броня досега не ми се е налагало да тествам защото обикновено унищожавам всичко пред мен преди то да ме е видяло а и пари прави колкото средно добра битка с КВ-1 екипажчето за 2 битки скочи от 50 на 59%! Много добро ТД заслужава си всяка златна монетка!
Защо не го конвертна поне до 75% със сребро, ако не ти се хари злато и за това? Или направо да го подкараш със екипаж убийци от някой по-голям танк. Хем ще им ползваш скиловете, хем ще качиш малко опит.
Leave a comment:
-
Мислих мислих и накрая измислих и взех... FCM36 PaK40 вие тука ме хвърлихте в по-голямо объркване от колкото бях преди да питам и така мисля си аз Т-25 или Чърчил,Чърчил или Т-25 и накрая си викам я да погледна в по-долните тиъри гледам някакво френско ТД(тая линия ми е интересна на мене и е хубаво да си имам един учебен танк) и така взех го първа битка,тръгвам...като костенурка...буквално(50% екипаж+91конски сили=МЪКААА!!!) качвам се с много зор на хълма на Прохоровка и тук мнението ми за тоя танк се обърна тотално като почнах да шибам всичко дето ми се изпречи от близо и далечИ(400м обзор :o +точно,дупчещо,бързо и силно пушкало=КЕЕЕФ!!!) а и депресията на оръдието.Отлична! Даже си помислих че карам американец,което не може да се каже за хоризонталната арка...falcon_bg написа Виж мнениеХора какво да взимам сега Т-25 или Чърчил 3 кое е по-добро за вадене на пари без премиум акаунт нямам претенции за трениране на екипажи.
За Т-25 двама от клана казаха,че било ужасно и са го продали,но пък тоя Чърчил с тва малко оръдиице с малко дупчене и ниска точност не ми вдъхва доверие.Също и ми кажете как е ММ-то за двата танка.
Боекомплекта-40снаряда ми се вижда мъничък за нещо дет стреля с 16 истрела/мин броня досега не ми се е налагало да тествам защото обикновено унищожавам всичко пред мен преди то да ме е видяло а и пари прави колкото средно добра битка с КВ-1 екипажчето за 2 битки скочи от 50 на 59%! Много добро ТД заслужава си всяка златна монетка!
Leave a comment:
-
Аз имам чърчил и ми пасва много на стила. Доволен съм супер много от него, да оръдието прави малко демидж, но е като картечница. Ако срещу теб не стрелят със злато, ще им е много трудно да те пробият. Бавен е, но е тежко брониран.
Leave a comment:
-
Ако искаш наистина да вадиш пари по-добре си вземи нещо по-скъпо.falcon_bg написа Виж мнениеХора какво да взимам сега Т-25 или Чърчил 3 кое е по-добро за вадене на пари без премиум акаунт нямам претенции за трениране на екипажи.
Иначе имам Т-25. Понякога е голям кеф с него, понякога е мъка. Приходите са средно 10 - 20 000 чисти на игра без премиум, като последното е при много хубави игри.
Leave a comment:
-
Нямам Т-25 и не мога да говоря за него, но за Чърчила мога. Специфичен танк - трябваха ми към 150 битки, за да спра да го мразя, но после ме осени мисълта, че проблема естествено не е в танка, а в мен. За следващите над 800 битки ми стана един от любимите танкове, а дълго време и единствения източник на повишени доходи в играта. За мен силата му е в близкия и агресивен бой, особено срещу КВ-та. Носи много прилични доходи и доста удоволствия от играта. Спокойно може да си позволи човек по 20 златни снаряда за битка (това вгорчава живота на много шестици) и пак да е на добър плюс.
Leave a comment:
-
И двата вадят пари еднакво. Чърчила вади повече опит за екипажа. А Т-25 а по-забавен за каране танк, макар че все още не е дстатъчно подвижен за да ми заприлича на порядъчен среден танк.
Leave a comment:
Leave a comment: