don4o написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Lyutskanov написа Виж мнениеТ54 ще да е бил голям ламер. Туй китайче 59 -16 освен за линейка за друго не става, мъча ги мъча го ама уви.
Comment
-
Проблема тук е другаде. Сам по себеси нито един среден танк не може да победи едно на едно тежък танк от същия тиер. Но типовете, които в момента са в движение се управляват от играчи с над 10 000 битки на седни танкове и имат екипажи с по 4 умения. Но принципно тяхната броня не е проблем за твоето БЛ9, докато без злато те не би трябвало да те пробиват отпред. Така, че играй по-внимателно и ще се научиш да ги биеш, независимо от екипажите и опита им. Ако те наобиколят си развалина, това не трябва да допускаш. Остане ли само до стрелба ти си победителя.
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеПроблема тук е другаде. Сам по себеси нито един среден танк не може да победи едно на едно тежък танк от същия тиер. Но типовете, които в момента са в движение се управляват от играчи с над 10 000 битки на седни танкове и имат екипажи с по 4 умения. Но принципно тяхната броня не е проблем за твоето БЛ9, докато без злато те не би трябвало да те пробиват отпред. Така, че играй по-внимателно и ще се научиш да ги биеш, независимо от екипажите и опита им. Ако те наобиколят си развалина, това не трябва да допускаш. Остане ли само до стрелба ти си победителя.
При това екипажът ми съвсем не е от льохмани. А това че някой има 10К битки съвсме не му пречи да е зомби с 45% WR.
От друга страна ИС-3 си се пробива доста лесно челно, особенно когато "чело коте книжки" без д авключи мозъка и тръгне да застава на ромб, пораид което му се изправя единият от ъглите и бронята си се дупчи лесно
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеПроблема тук е другаде. Сам по себеси нито един среден танк не може да победи едно на едно тежък танк от същия тиер. Но типовете, които в момента са в движение се управляват от играчи с над 10 000 битки на седни танкове и имат екипажи с по 4 умения. Но принципно тяхната броня не е проблем за твоето БЛ9, докато без злато те не би трябвало да те пробиват отпред. Така, че играй по-внимателно и ще се научиш да ги биеш, независимо от екипажите и опита им. Ако те наобиколят си развалина, това не трябва да допускаш. Остане ли само до стрелба ти си победителя.
Comment
-
Аз пък не съм играл от миналата сряда
Петъка скочих до Унгария и в понеделник обратно, пък и премиумът ми изтече... Леко ми е на душата
Да видим колко ще устискам"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Lyutskanov написа Виж мнениеНе съм много съгласен с теб. Днес точно си имах добра битка(изключвам многото когато компа ми лагва). С Т43 изнесъх 1 в 1 един черен принц, завалията даже не успя да ме удари докато се усети, че му минах в гръб, и после подпуках останалите тежки. Тактиката и разстоянието според мен са доста важни за средните танкове.
Gaden Gogi написа Виж мнениеБитките и уменията са едно, а това че танка е невероятно напомпан си е съвсем друга песен. съвсем редовно това нещо не мога д аго пробия челно с тежък танк от същият тиър, дори с Т34.
При това екипажът ми съвсем не е от льохмани. А това че някой има 10К битки съвсме не му пречи да е зомби с 45% WR.
От друга страна ИС-3 си се пробива доста лесно челно, особенно когато "чело коте книжки" без д авключи мозъка и тръгне да застава на ромб, пораид което му се изправя единият от ъглите и бронята си се дупчи лесно
А типа наистина е много странен. С тежък танк нямам проблем, но ако съм с медиум, който няма време да се прицели прецизно, го дупча много трудно. Имам предвид ситуацията със скорострелното оръдие на Т-54 с 200мм пробивност сравнено със оръдието на тигъра. Вчера например замалко да пребия един тип с моя тигър, но разчитах моите хора да ми помогнат и предимно го траквах, но никой не се мръдна да ми помогне, та накрая само го оставих на 50%. Но всеки мой изстрел насочен към бронята пробиваше. Докато в същата ситуация с Т-54 поне 50% от изстрелите рикушират.
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеС тежък танк нямам проблем, но ако съм с медиум, който няма време да се прицели прецизно, го дупча много трудно. .
Гокато съм със среден и видя такова веднага включвам на злато...и винаги го гърмя първи, за назидание нанаглите чиитъри това ако съмс ам, ако е групов бой типа не е безопасен защот оен може да влезне безнаказанов кличн и да разчита на челното брониране. При соло среща ми е най-лесен когато съм с Кернавона,
Comment
-
Някой ако има Т-54 нека да сподели впечетления за танка. Надъхал съм се да си взимам такъв , ниския профил , маневреността му, не лошо оръдие и броня май го прави доста добър танк. Тука гледах едно клипче и още по добри впечетления изградих за него. http://www.youtube.com/watch?v=37v-UEYxIKA
Comment
-
T-54 много ме радваше и със сигурност ще го купя пак.
Хубавото е, че освен, че е забавно можеш да си един от основните фактори в битката. С 59-16 също много се забавлявам, но каквото и да правя трудно мога сам да изнеса битката.
Аз го играех с Д–54, но напоследък виждам много Т-54-ки с другото по-скорострелно оръдие.Моето мнение е, че в тези битки му трябва повече пробивност и за това Д-54 е по-подходящо. Другото оръдие предразполага към опити за снайпване и изобщо игра подобна на тази с Т-62А.
Аз обаче си го играех като чист медиум и се справях доста добре.
Има много добра броня доста по-добра от тази на Т-62А например.
Иска обаче много правилна игра, за да се реализира силата му - много маневриране, много дебнене и дойде ли момента атака по фланг.
Може и челно да скочиш на тежък танк и да победиш, но ще е за сметка на много ХП точки.
Ако играеш без премиум задължително ще те вкарва много вътре с парите.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Аз го карах със скорострелното оръдие, но при него проблема е, че ако се наложи да се биеш със друг Т-54 или тип или с който и да е тиер 9 танк (без френските) се налага превключване на злато. Прекалено много тиер 9, че и тиер 8 танкове има, за които 200 мм бронебойност не е достатъчна да им нанесе сериозни щети, освен от перфектни ъгли на стрелба.
Comment
-
Т-54 иска свикване. Не е като се качиш и да почнеш да жънеш. Всъщност последно съм играл с него в бетата... имах малко под 200 битки, и накрая го продадох - стана ми скучен
Сега го имам отключен с отворени всички модули от не знам кога... чака си реда за финансиране.Last edited by feersum; 28-03-2013, 15:53."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment