World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • Mitko
    ветеран
    • Mar 2012
    • 428

Значи Гоги, за карелия не си прав. Там има две планини успоредни на базите. Дакато при комарин има 2 моста 1 остров. Просто няма къде да маневрираш, бой от упор на острова, решава бронята и мощното оръдие. Около знамената е голямо висене, щото който напада излиза на открито и го изнасят веднага.

Comment

• Denetor
      редовен
      • Dec 2011
      • 69

Няма лоши танкове явно - има такива на които не им е свикнал човек. До сега не бях пробвал да подкарам скаутче. Ама много ме мъчиха разните му там Т50-2 и т.н и реших и аз да видя как е. Амбицирах се и си развих Лукс - после Леопард - страшно забавна машина. В началото е бърза и повратлива колкото LolTractor, но после става зверче. Е не изкривява физиката така като Т 50-2, не може да прави чак такива джигитски номера, но дава много рикушети от бронята си, мнооого е бързо и маневрено, а и хапе доста. Така ме възрадва, че таже се престраших да си взема PZ38NA - тръгнал съм към Panzer 4, а тя е на пътя. По форумите само мрънкат, че това било най-ужасния танк, а на мен ми пасна чудесно. Нинджа скаутинг - кротуваш си в някой храст на Прохоровка примерно и туп - 16 хилки сребро от спотната вразибез да си гръмнал и веднъж. Пуснат ли те с горе долу от същото ниво танкове и става касапница. На Ерленберг преди мъничко при режим атака отнесох три руски ТД между които СУ 85Б, едно Рено и сериозно повредих B1. Накрая капнах и базата - пълен кеф. Общо взето се забавлявам доста с тези две машинки, а и изкарах от праха Panzer III/IV та да понатрупам парички и неусетно за няколко часа игра понаправих почти 600 000.

Comment

• Gaden Gogi
        The Voice of Reason
        • Oct 2003
        • 10940

Denetor написа
        Няма лоши танкове явно - има такива на които не им е свикнал човек..
        Mnого си прав...аз тъкмо почнах да харесвам оплюваният от всички ягодов панцер 4...
        ако ощемалко ми хареса ще му купя шарени боички.

Comment

• Denetor
          редовен
          • Dec 2011
          • 69

Браво на теб! Аз както си спомняш си оплаквах от него, търсих съвети и четох.... Сега си правя стабилно по два фрага на битка - трябваше само да му навикна на номерата и да се науча да се движа след тежките и да съпортвам. Явно всяка машина си има определена ниша и като я намериш се справя добре и дори носи парички - до определен тиър разбира се. Много хора искат с лек танк да пробиват всичко, да са невидими и неуязвими, с тежък да препоускат напред назад и т.н., а то не става така.

Comment

• Петър Илиев
            редовен
            • Aug 2009
            • 231

И на мен ми писна от вси старни да плюят по Hetzer и JagdPanzer IV, докато по мой опит са си идеални изтребители.
            А бонусът покрай операция „Багратион“ на T-34-85 = на нагъл беларуски олигархизъм!

Comment

• Gaden Gogi
              The Voice of Reason
              • Oct 2003
              • 10940

Хетцер? това е таков аотвращение, бррррр, ако е в топа челно е непробиваем а с гаубицата one шотва всичко, брррр

Comment

• Gaden Gogi
                The Voice of Reason
                • Oct 2003
                • 10940

Male kolko ТЪПИ същества има, типичният кампер с тежък танк в новите видове битка е поти съгурна загуба за отбора си...и естествено сега ше ревнат по форумите как тези битки били неудачно...Два примера:
                Атака на база, ноие сме атакуващи...3 или 4 от нашите тюфлеци стояха и кампираха в НАШАТА база...скъсахме се д аим пишем на идиотите, нъц.
                Втори приемер, насещен боя, енск..попилхме ги...и остана един тигър техен...никъде не се вижда...а горкото безтопково същество се свряло в А1 в руинит еи кампира...и то не знае защо...собственит ему съотборници ни написаха къде се крие...

Comment

• feersum
                  Петнохолно алкно
                  • May 2011
                  • 1270

Петър Илиев написа
                  И на мен ми писна от вси старни да плюят по Hetzer и JagdPanzer IV, докато по мой опит са си идеални изтребители.
                  А бонусът покрай операция „Багратион“ на T-34-85 = на нагъл беларуски олигархизъм!
                  Що бе, нека да има...
                  Че са нагли - нагли са. Ама за два часа игра съм напред с почти половин милион пари
                  Т-34-85, Су-85, Pz III/IV (който не разбрах защо аджеба е включен) - те са си златна мина и без примоции, сега направо къртят.
                  С Т-34-85 за загуба - 60к кредити. Два фрага и трима повредени.
                  "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Gaden Gogi
                    The Voice of Reason
                    • Oct 2003
                    • 10940

Victory!
                    Battle: Ensk 24 юни 2012 г. 18:28:27 ч.
                    Vehicle: M46 Patton
                    Experience received: 1*050
                    Credits received: 33*558

почвам да влизам в час...ам апак ме дразни това оръдия...като взема хубавият двигател поне ще мога да ги цикля разни тежки тюфели...иначе три попадения в борда на ИС-3 и никакъв демидж...

Comment

• Петър Илиев
                      редовен
                      • Aug 2009
                      • 231

Относно новите режими, не спирам да показвам още в началото че дори да трябва да браним базата, е нужно малко да напреднат, да се разгърнат и да отбраняват там (на стратегически места, зад укрития, на хълмове, за да пресекат заобикаляне и т. н.). Има случаи в които тежки танкове правят 2 метра и замръзват да чакат, без да са зад укритие или каквото и да било в базата, казваш им мини напред, а те: "Това е отбранителна мисия". Като ги гръмнат по-късно и ги питам "Какво стана?" и изненадващо признават че съм прав (вече няколко пъти стават подобни диалози). На един му обяснявах една минута, че където е застанал е видим от всички страни, накрая призна и благодари! Това обаче, ако бяха българи, нямаше да спрат да спорят и да ме псуват... Сещам се преди време като се играеше Старкрафт (1), за да не си прецакваш рейтинга и ако си българин, когато видиш че вече става безнадеждно, задължително дърпаш кабела на нета, та все едно връзката е причината. Та мисълта ми е, че в тази игра често пъти се среща колегиалност и някаква примитивна отборна тактика...а тя си е нужна при новите варианти на битките

Comment

• Denetor
                        редовен
                        • Dec 2011
                        • 69

Струва ми се, че в новите режими агресивността дори при защита си е направо задължителна. Когато пазиш базата е немислимо да стоиш като изтукан в нея - така ставаш само мишена, независимо колко ти е тежка бронята. Заобикаляне, атака по артитата на противника, опити за удали в гръб. Явно това са искали да добавят разработчиците, поне според мен. Средните танкове и особено бързите такива определено са особено подходящи в тези режими. С моя Panzer III/IV доста парички и опит направих - все пак трябва да се гринди до VK 36001H, но паралелно с PZ 38NA вече си изгриндих PZ IV и беше доста забавно.

Comment

• Gaden Gogi
                          The Voice of Reason
                          • Oct 2003
                          • 10940

Te mnogo neща може да с аискали, ама когатоотбора ти е бълен с мозъчни донори...ей преди малко на малиновка, пазим....смъквам с еаз по северният склон да спотна рано и да стрелят моите..с мен 2 13/90...видяхме 3-ма, постреляхме малко...аз се осетих че съм с М26 а е 46 и не мога да ги пробия...но направих малко щеха...13/90 измряха, аз се изтеглих на хълма дто е южноот пътя, продължавам да спотвам, онези се катерят по хълма...подминават ме, нямана къде почва да ги помпа...те са вече на открито и НИКОЙ не ги стреля...а на хълмамисирите стоят и дремят...2 минути ги задъжвам...никой още не стреля...мен ме гръмват..вразите продължават напред...и ЧАК тогва някой отгоре с еосеща да се размърда....

Comment

• bigbeer
                            махмурлия
                            • May 2007
                            • 1335

Едно добро начало!

Победа!
                            Битка: Уайдпарк 26 юни 2012 г. 11:17:50 ч.
                            Танк: ИС-8
                            Опит: 3*710 (x2 за първата победа за деня)
                            кредита: 62*778
                            Постижения в битки: Медал Бюлтер, Стоманена стена, Войн

Comment

• Петър Илиев
                              редовен
                              • Aug 2009
                              • 231

Да, както е писал Dentor вече средният танк става основен за новите битки - да стигнеш първи, да пресечеш, да догониш, преди тежките и дебелите TD-та да са се окопитили. Стават страшни битки, точно в мой стил на разни изненадващи атаки. Започвам T-44 с руските средни. Първи впечатления - "Танк, вот эта да!".
                              Играя играта вече само на европейския сървър. Как може руските екипажи да говорят на руски език?

Comment

• feersum
                                Петнохолно алкно
                                • May 2011
                                • 1270

Петър Илиев написа
                                Да, както е писал Dentor вече средният танк става основен за новите битки - да стигнеш първи, да пресечеш, да догониш, преди тежките и дебелите TD-та да са се окопитили. Стават страшни битки, точно в мой стил на разни изненадващи атаки. Започвам T-44 с руските средни. Първи впечатления - "Танк, вот эта да!".
                                Мдаа, Т-44 е прекрасна машина. Въпреки че я поорязаха последните няколко patch-a

Петър Илиев написа
                                Играя играта вече само на европейския сървър. Как може руските екипажи да говорят на руски език?
                                Мисля, че има различни voice packs - инсталират се отделно, но не помня от къде се теглят. В европейския форум имаше линкове някъде.
                                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Working...