е че това е стандартно изпълнение...ама къде по-лошо е да са ан твоят фланг, на 30-50 м от тебе и да не ти помагат. вчера на енск така, аз с първият центурион....така с еполучи че аз бях на на релсите и от двет страни ме напънаха двама...и гледам в храстие, на има няма 50 метра стои едно сльове...и близо до него изключително редкият М6Е...и нищо не правят, даже мислех че са АФК...ама не..размърдаха се после....ама после....
в следващата битка, грабвам Хетцета (понеже е самодостатъчен и не ми трябва отбор като съм с него) пуска ме пак там...аз се засилвам като ***** и почвам д аги мачкам, хашляпвам 8 и някакво Т40 почва да реве "крадееец" и посл е"ти ми открадна 2 фрага".....две минути фокато намеря поселдният оцелял се скъса да реве жалкото келешче...май трябваше да се върна да го трепна, пак щях да ди взема топ гъна
в следващата битка, грабвам Хетцета (понеже е самодостатъчен и не ми трябва отбор като съм с него) пуска ме пак там...аз се засилвам като ***** и почвам д аги мачкам, хашляпвам 8 и някакво Т40 почва да реве "крадееец" и посл е"ти ми открадна 2 фрага".....две минути фокато намеря поселдният оцелял се скъса да реве жалкото келешче...май трябваше да се върна да го трепна, пак щях да ди взема топ гъна
.Има хора които не искат да помагат играят соло и само медали гонят е заради губим защото няма отборна игра! всеки сам за гъза си

Comment