е че това е стандартно изпълнение...ама къде по-лошо е да са ан твоят фланг, на 30-50 м от тебе и да не ти помагат. вчера на енск така, аз с първият центурион....така с еполучи че аз бях на на релсите и от двет страни ме напънаха двама...и гледам в храстие, на има няма 50 метра стои едно сльове...и близо до него изключително редкият М6Е...и нищо не правят, даже мислех че са АФК...ама не..размърдаха се после....ама после....
в следващата битка, грабвам Хетцета (понеже е самодостатъчен и не ми трябва отбор като съм с него) пуска ме пак там...аз се засилвам като ***** и почвам д аги мачкам, хашляпвам 8 и някакво Т40 почва да реве "крадееец" и посл е"ти ми открадна 2 фрага".....две минути фокато намеря поселдният оцелял се скъса да реве жалкото келешче...май трябваше да се върна да го трепна, пак щях да ди взема топ гъна
в следващата битка, грабвам Хетцета (понеже е самодостатъчен и не ми трябва отбор като съм с него) пуска ме пак там...аз се засилвам като ***** и почвам д аги мачкам, хашляпвам 8 и някакво Т40 почва да реве "крадееец" и посл е"ти ми открадна 2 фрага".....две минути фокато намеря поселдният оцелял се скъса да реве жалкото келешче...май трябваше да се върна да го трепна, пак щях да ди взема топ гъна
Comment