И според мен най добре е първото умение да е братя по оръжие, но при пускане на уменията да се пускат други които работят до 100 процента и при достигане на този процент да се преобучат на братя по оръжие с малко кредити
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gaden Gogi написа Виж мнениече те не са свързани....просто се допълват, но не се нуждаят едно от друго.....
Аз на всяка машина в момента в който я купя първо слагам вентилатор, и първо умение винаги ми е братя, освен ако не развивам екишаж в бюджетен вариант, тогава купувам командир на 100% другите на 75, него слагам менторор и след това брат, обикновенно почти едновременно стават братя всички.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнение...
Аз на всяка машина в момента в който я купя първо слагам вентилатор, и първо умение винаги ми е братя...
И аз така правя.
Comment
-
Хора, вие рандъми не играете ли?! Много обичам играчи, които не си вдигат поправка и после като ги тракнеш умират най-жалко, защото не могат да си поправят веригата... Поправката е най-важният скил за рандъми, за кланови битки не толкова, така че според мен задължително трябва да се вдига първи.С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума
Comment
-
Hartman написа Виж мнениеХора, вие рандъми не играете ли?! Много обичам играчи, които не си вдигат поправка и после като ги тракнеш умират най-жалко, защото не могат да си поправят веригата... Поправката е най-важният скил за рандъми, за кланови битки не толкова, така че според мен задължително трябва да се вдига първи.
И всеки мой танк носи "Голям ремонтен комплект". Както е известно - вдига с 10% скоростта на ремонта.Last edited by BacillusBulgaricus; 29-01-2013, 22:42.
Comment
-
Hartman написа Виж мнениеВеднъж ще оправите с ремонтен комплект, ами после?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Hartman написа Виж мнениеВеднъж ще оправите с ремонтен комплект, ами после?
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеe те вразите са само 15, какво после? иначе аз по принцип ремонтният го държа само за оръдието, и веригите при гоолям зор,
От както слагам скила на стреля стрелеца да стреля с повредено оръдие, аз ремонтен комплект ползвам само за склада с мунициите, или ако са ме обградили няколко противника и нямам време да изчакам ремонта на гъсеницата. Но ремонт на 100% критично важно умение.
Comment
-
Hartman написа Виж мнениеХора, вие рандъми не играете ли?! Много обичам играчи, които не си вдигат поправка и после като ги тракнеш умират най-жалко, защото не могат да си поправят веригата... Поправката е най-важният скил за рандъми, за кланови битки не толкова, така че според мен задължително трябва да се вдига първи.
А ремонтния комплект, както казва Гоги си го пазя за по-важни неща от веригите, единствения вариант да го ползвам за верига е, ако съм под обстрел или ако не преценя терена и си скъсам веригите по време на важен ръш. Иначе имам и танкове на които целият екипаж го има ремонта на 100% и честно казано ползите, които аз чувствам не са големи.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеима машинки които няма как без ремонт, да кажем премиумният ми чърчил е с ремонт, със съндъче и с фолям ремонтен комплект...няма спиране тази машинаNobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
stasun написа Виж мнениеНаистина ли има полза от този скил? Винаги съм се съмнявал в ефикасността му, а на някои танкове би ми погогнал много!
Върши работа, но не очаквай танка да остане снайпер с поразено оръдие. За танковете които се бият на средни и малки дистанции обаче спестява ремонтния комплект при повредено оръдие.
Comment
Comment