World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • staloun
    редовен
    • Aug 2012
    • 62

И според мен най добре е първото умение да е братя по оръжие, но при пускане на уменията да се пускат други които работят до 100 процента и при достигане на този процент да се преобучат на братя по оръжие с малко кредити

Comment

• Ultramarine
      ветеран
      • May 2012
      • 663

Gaden Gogi написа
      че те не са свързани....просто се допълват, но не се нуждаят едно от друго.....

Аз на всяка машина в момента в който я купя първо слагам вентилатор, и първо умение винаги ми е братя, освен ако не развивам екишаж в бюджетен вариант, тогава купувам командир на 100% другите на 75, него слагам менторор и след това брат, обикновенно почти едновременно стават братя всички.
      Су-85 е много сляп и вентилатора с 5% не помага особено за това и си държа бинокъла. Иначе и аз съм привърженик на братята, но на ТД камуфлажа и лампата са ми по-полезни като начало.
      Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

• BacillusBulgaricus
        ветеран
        • Apr 2012
        • 524

Gaden Gogi написа
        ...
        Аз на всяка машина в момента в който я купя първо слагам вентилатор, и първо умение винаги ми е братя...

И аз така правя.
        http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

• Hartman
          ветеран
          • Jun 2003
          • 459

Хора, вие рандъми не играете ли?! Много обичам играчи, които не си вдигат поправка и после като ги тракнеш умират най-жалко, защото не могат да си поправят веригата... Поправката е най-важният скил за рандъми, за кланови битки не толкова, така че според мен задължително трябва да се вдига първи.
          С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума

Comment

• Gaden Gogi
            The Voice of Reason
            • Oct 2003
            • 10940

аз само рандъми играя...и честно казано предпочитам чуждата верига да късна отколкото д аоправям моята...пък и за случай на зор има 800 комплекта инструменти запасени са такива случай...дебнем промоц аи си пазаруваме части, аптечки и бензин (че супер пършинга трябва да върви бързо)

Comment

• BacillusBulgaricus
              ветеран
              • Apr 2012
              • 524

Hartman написа
              Хора, вие рандъми не играете ли?! Много обичам играчи, които не си вдигат поправка и после като ги тракнеш умират най-жалко, защото не могат да си поправят веригата... Поправката е най-важният скил за рандъми, за кланови битки не толкова, така че според мен задължително трябва да се вдига първи.
              Само рандъми играя аз. И веднага след "братята", разучавам "Ремонт" :-)
              И всеки мой танк носи "Голям ремонтен комплект". Както е известно - вдига с 10% скоростта на ремонта.
              Last edited by BacillusBulgaricus; 29-01-2013, 20:42.
              http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

• Hartman
                ветеран
                • Jun 2003
                • 459

Веднъж ще оправите с ремонтен комплект, ами после?
                С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума

Comment

• feersum
                  Петнохолно алкно
                  • May 2011
                  • 1270

Hartman написа
                  После се връщаш до хангара да заредиш пак
                  "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Gaden Gogi
                    The Voice of Reason
                    • Oct 2003
                    • 10940

Hartman написа
                    e те вразите са само 15, какво после? иначе аз по принцип ремонтният го държа само за оръдието, и веригите при гоолям зор,

Comment

• Angelmr
                      ветеран
                      • Jun 2005
                      • 1398

Gaden Gogi написа
                      e те вразите са само 15, какво после? иначе аз по принцип ремонтният го държа само за оръдието, и веригите при гоолям зор,

От както слагам скила на стреля стрелеца да стреля с повредено оръдие, аз ремонтен комплект ползвам само за склада с мунициите, или ако са ме обградили няколко противника и нямам време да изчакам ремонта на гъсеницата. Но ремонт на 100% критично важно умение.

Comment

• stasun
                        редовен
                        • Dec 2012
                        • 128

Наистина ли има полза от този скил? Винаги съм се съмнявал в ефикасността му, а на някои танкове би ми погогнал много!
                        У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
                        Очередь возмущалась, но не расходилась.

Comment

• Ultramarine
                          ветеран
                          • May 2012
                          • 663

Hartman написа
                          Не съм изпитвал нужда да го имам - тракването не ми е толкова сериозен проблем в рандом (в клановите например ми се случва по-често).
                          А ремонтния комплект, както казва Гоги си го пазя за по-важни неща от веригите, единствения вариант да го ползвам за верига е, ако съм под обстрел или ако не преценя терена и си скъсам веригите по време на важен ръш. Иначе имам и танкове на които целият екипаж го има ремонта на 100% и честно казано ползите, които аз чувствам не са големи.

Comment

• Gaden Gogi
                            The Voice of Reason
                            • Oct 2003
                            • 10940

има машинки които няма как без ремонт, да кажем премиумният ми чърчил е с ремонт, със съндъче и с фолям ремонтен комплект...няма спиране тази машина

Comment

• Ultramarine
                              ветеран
                              • May 2012
                              • 663

Gaden Gogi написа
                              има машинки които няма как без ремонт, да кажем премиумният ми чърчил е с ремонт, със съндъче и с фолям ремонтен комплект...няма спиране тази машина
                              При Чърчилите ситуацията е малко по-особена заради веригите, същото донякъде важи и за АРЛ.

Comment

• Angelmr
                                ветеран
                                • Jun 2005
                                • 1398

stasun написа
                                Наистина ли има полза от този скил? Винаги съм се съмнявал в ефикасността му, а на някои танкове би ми погогнал много!

Върши работа, но не очаквай танка да остане снайпер с поразено оръдие. За танковете които се бият на средни и малки дистанции обаче спестява ремонтния комплект при повредено оръдие.

Comment

Working...