Старият войник и неговата машина.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
От около един месец си купих нов лаптоп с доста добри характеристики и по-специално гледах за възможно най-доброто видео. Всичко си вървеше като по вода. Бях сложил всичко на максимално в настройките на графиката и играта ми вървеше с 45-50 fps. От скоро забелязвам, че в никакъв случай не мога да надвиша 30fps направих всичко на минимално пускам и пак само 30fps, а преди на минимално имах по 160. Някой да има идеи защо се получава така ?
Comment
-
1951 написа Виж мнениеНаблюдават се разни аномалии напоследък, да.
Най ми е странно, как сървъра понякога ме държи в изчакване 20 - 30 секунди, въпреки, че има 150 000 човека в него.Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
feersum написа Виж мнениеХм, някой играл на руския сървър спомня ли си при колко играчи пуснаха втория и третия клъстер? Току-виж и на нас ни пуснали още единЕще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
1951 написа Виж мнениеНаблюдават се разни аномалии напоследък, да.
Най ми е странно, как сървъра понякога ме държи в изчакване 20 - 30 секунди, въпреки, че има 150 000 човека в него.
Comment
-
Забелязал съм, че ММ разхвърля около 300-400 играчи на един път след това започва пак да структурира мачове.Когато на опашката са 2500++ трябва няколко пъти да разхвърли, за да дойде твоя ред.
Вчера имаше един момент в които се чакаше по 1 минута гледах, че в момента в който организира мач за 400 играчи, нови 250+ се нареждаха на опашката.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
Comment