Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

bigbeer написа Виж мнение

Бих ти насочил вниманието към вероятно новите за теб Т-49 и британската линия медиуми.От Cruiser III до Comet са уникално приятни за игра машинки.Които освен бързина,динамика и маневреност имат и уникална точност (подобна на немски снайпери) перфектна скорострелност и сериозна пробивност на пушките.Cromwell е и,танк на месеца,което му дава бонус на парите от всяка битка,надхвърляща бонуса дори на някои премиум машини.Консуматива за снаряди и ремонта на всички е минимален.
    Да, благодаря за съвета! Чудех се струва ли си въобще да се занимава с британците, понеже Мк-то въобще не ми се понрави...
    Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

CaptMick написа Виж мнение
      Да, благодаря за съвета! Чудех се струва ли си въобще да се занимава с британците, понеже Мк-то въобще не ми се понрави...
      Ами на всичкото отгоре от утре Кромуела е и на 1/2 покупна цена.Мк-то и развитието му Медиум2 нямат нищо общо със следващите в редицата,като визия и статистики.Просто са 2 малки нива машинки,които трябва да се елитнат с по 2-3 битки и да се забравят.Въпреки неугледния си вид като статистика не са лоши.При мен МК-то за 7 битки има 13 килнати,71% победи и 83% попадения,което не е никак зле за танк 1-во ниво.Мк 2 - 4 битки 75% победи - 9 убити.Мк 3 - 8 битки 81% точност 9 убити и нататък все в тоя дух.Въпреки тези им резултати са несравними със чистата медиум линия.Още с първата машина там "круизър 3" за 15 битки имам 40 убити при 80% победи и до 7 убити за битка.За любителите на бързата и динамична игра са много приятни машинки.

П.п. Забравих.Всички от цитираните са взели и символа за "Танков Ас" без никакво напрежение.Ако ти харесва да си събираш значки,тази се очертава,като най-лесната врътка.

Comment

Първите четирима леки британци не са нещо особено. Крусейдърът не е супер танк, но оръдията му са много интересни. Следващите два - Кромуел и Комет - за мен са прекрасни машини. Особено Кромуел-ът. Труден е за игра, защото е много леко брониран, но е маневрен и с много нисък силует, а оръдието му е много скорострелно и с висока пробивност.
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Купуването на консумативи от промоцията по-добре не го прави сега, а да кажем по-късно днес, когато спираш да играeш.
          Ако си накупиш сега играта автоматично ги дърпа от склада, а не купува нови на половин цена и се губи част от ефекта.
          Купи най-много Ремонтни комплекти (при мен са 50%), по-малко Аптечки (при мен са около 35%) и най-малко пожарогасители (аз имам останали още от миналата промоция).

П.С.Аз супер много се забавлявам с Мк-1 с картечницата, не е доминираща машина в Тиър 1 (аз я виждам някъде на трето-четвърто място), но успееш ли да влезнеш близо, правиш много поразии.
          Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Аз при всяка промоция на консумативи си въстановявам запасите от 1000 repair/first aid kits, 200 fire extinguishers, 100 automatic, 300 fuel/oils. Те ми стигат до следващата промоция.

Отваряш Store бутона, отиваш на Consumables и там има бройка колко имаш по танковете, колко имаш в склада. Купуваш 100 и те отиват в склада..
            War, war never changes..

Comment

Нашата промоция е 70% допълнителен доход на М4 (и други, но само този ме интересува). Ще бъде забавен този уикенд, трябва да си докарам М4 до 60% победи.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                иначе за измислиците, вие по-правите ще ме светнете ли от къде рашката е взел скриншота с точност 0,38, сигурно и той си измисля?
                http://forum.worldoftanks.ru/index.p...558-marder-ii/
                Не знам от кога са тия статистики. В пачноутовете от 7.0 до сега няма нърфене на точността на Мардера. Ето, да провериш:
                Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!

След кратко базикане в уикито на играта установих, че през септември 2011 г. точността е давана като 0,38

А през ноември вече става 0,43

Тоест е точността е нърфена преди година и нещо. Ако ти сега усещаш, значи не си играл много от тогава.
                Аз лично съм играл Мардера на 0,43 точност и не се оплаквам въобще. Нито преди големите нърфове, нито сега! А и честно казано Мардерът си беше ОР с тая огромна скорострелност и обзор и супер стелт способности. Готино е да се играе с ОР машинки, но нърфът идва рано или късно!
                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Последно го играх сериозно пролетта, не помня кой пач е бил тогава но рязко му падна точноста, много рязко....и не смятам че една машина е ОП ако почти винаги е в дъното и е на едно , макс две попадения живот...сетих се, поселдно го играх (в смисл по много, поне 15 битки на ден) точно преди да разделят КВ-тата, които заедно с ПЗ-4 ми бяха любими мишени, те тогава бяха и най-масовите машини в такива битки.

Comment

Преди няколко дни един приятел се оплака, че съм го срещнал в играта като противник и съм го убил без едно "Здрасти" да кажа :-) Не зная вие как сте, ама аз като играя, не забелязвам имената на играчите, които срещна. Сякаш виждам само модела на танка и започвам да си правя сметката как мога да му се противопоставя, а кой бил играча, от кой клан - не ме интересува :-)
                    http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Аз съм ги изключил имената да не с епоказват, въпреки ч епо някога пречи когато пропусн акой какво казва, или искам да се присламча към някой платун..

Задачка закачка- кой е този Т9 танк който може да излезне на плюс дори при загуба.

Comment

Аз със Е-75 съм излизал на + при загуба без премиум, но мисля че имах над 4800дмг.С Т9 медиум едва ли е възможно остават тежките и разрушителите?
                        Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Ис-8, най-редовно на плюс при загуба, преди малко със само 2700 дмг

Comment

Задачка закачка- кой е този Т9 танк който може да излезне на плюс дори при загуба.

Не всеки път, но често ми се случва с М 103.

Comment

Всеки.

Не всеки играч, обаче.
                              albireo написа
                              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
                              X