bigbeer написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
CaptMick написа Виж мнениеДа, благодаря за съвета! Чудех се струва ли си въобще да се занимава с британците, понеже Мк-то въобще не ми се понрави...
П.п. Забравих.Всички от цитираните са взели и символа за "Танков Ас" без никакво напрежение.Ако ти харесва да си събираш значки,тази се очертава,като най-лесната врътка.
Comment
-
Първите четирима леки британци не са нещо особено. Крусейдърът не е супер танк, но оръдията му са много интересни. Следващите два - Кромуел и Комет - за мен са прекрасни машини. Особено Кромуел-ът. Труден е за игра, защото е много леко брониран, но е маневрен и с много нисък силует, а оръдието му е много скорострелно и с висока пробивност."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Купуването на консумативи от промоцията по-добре не го прави сега, а да кажем по-късно днес, когато спираш да играeш.
Ако си накупиш сега играта автоматично ги дърпа от склада, а не купува нови на половин цена и се губи част от ефекта.
Купи най-много Ремонтни комплекти (при мен са 50%), по-малко Аптечки (при мен са около 35%) и най-малко пожарогасители (аз имам останали още от миналата промоция).
П.С.Аз супер много се забавлявам с Мк-1 с картечницата, не е доминираща машина в Тиър 1 (аз я виждам някъде на трето-четвърто място), но успееш ли да влезнеш близо, правиш много поразии.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Аз при всяка промоция на консумативи си въстановявам запасите от 1000 repair/first aid kits, 200 fire extinguishers, 100 automatic, 300 fuel/oils. Те ми стигат до следващата промоция.
Отваряш Store бутона, отиваш на Consumables и там има бройка колко имаш по танковете, колко имаш в склада. Купуваш 100 и те отиват в склада..War, war never changes..
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеиначе за измислиците, вие по-правите ще ме светнете ли от къде рашката е взел скриншота с точност 0,38, сигурно и той си измисля?
http://forum.worldoftanks.ru/index.p...558-marder-ii/
Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!
След кратко базикане в уикито на играта установих, че през септември 2011 г. точността е давана като 0,38
А през ноември вече става 0,43
Тоест е точността е нърфена преди година и нещо. Ако ти сега усещаш, значи не си играл много от тогава.
Аз лично съм играл Мардера на 0,43 точност и не се оплаквам въобще. Нито преди големите нърфове, нито сега! А и честно казано Мардерът си беше ОР с тая огромна скорострелност и обзор и супер стелт способности. Готино е да се играе с ОР машинки, но нърфът идва рано или късно!Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Последно го играх сериозно пролетта, не помня кой пач е бил тогава но рязко му падна точноста, много рязко....и не смятам че една машина е ОП ако почти винаги е в дъното и е на едно , макс две попадения живот...сетих се, поселдно го играх (в смисл по много, поне 15 битки на ден) точно преди да разделят КВ-тата, които заедно с ПЗ-4 ми бяха любими мишени, те тогава бяха и най-масовите машини в такива битки.
Comment
-
Преди няколко дни един приятел се оплака, че съм го срещнал в играта като противник и съм го убил без едно "Здрасти" да кажа :-) Не зная вие как сте, ама аз като играя, не забелязвам имената на играчите, които срещна. Сякаш виждам само модела на танка и започвам да си правя сметката как мога да му се противопоставя, а кой бил играча, от кой клан - не ме интересува :-)
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнение
Задачка закачка- кой е този Т9 танк който може да излезне на плюс дори при загуба.
Не всеки път, но често ми се случва с М 103.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеЗадачка закачка- кой е този Т9 танк който може да излезне на плюс дори при загуба.
Не всеки играч, обаче.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment