Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Като направя 2 пълни умения на Китаеца, може да махна вентилатора и да сложа нещо друго ...

Comment

Типът е много добър, имам 50тина игри с него с акаунта на брат ми (отказвам да го взема за моя си), във всичките се справях изключително добре.

Отключих М48, следва безкрайна серия с Т34 докато събера оставащите 3М кеш...
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

1951 написа Виж мнение
        7,5/L70 ще получи 150 mm пробивност (сега е 138). Това пак в 8.0.
        *Потрива доволно ръце*
        Но като чета другите клюки, май PzIV няма да го носи вече.
        Поне VK3002DB отново ще става за нещо.

Imperial написа Виж мнение
        Отключих М48, следва безкрайна серия с Т34 докато събера оставащите 3М кеш...
        Взех си Type 59 преди седмица - много ми пасна след безкрайно тромавото Lowe. За ден игра без напъване вадя по милион кредита.
        Снощи го накичих и със стабилизатор, успеваемостта ми се качи осезаемо. Играя го почти по същия начин като Т-44 - бързо и яростно

Май за първи път от доста време насам ще събера парите за следващия танк преди опита - сега целта ми е Е-50M.
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
          Взех си Type 59 преди седмица - много ми пасна след безкрайно тромавото Lowe. За ден игра без напъване вадя по милион кредита.
          Снощи го накичих и със стабилизатор, успеваемостта ми се качи осезаемо. Играя го почти по същия начин като Т-44 - бързо и яростно

Май за първи път от доста време насам ще събера парите за следващия танк преди опита - сега целта ми е Е-50M.
          Аз нямам време за повече от 2-3 игри на ден, ако и толкова. Затова "безкрайна"
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Е той сега не е кой знае колко подвижен, с 300кс ще стане съвсем мъртъв.

Ще помисля за подфорум. Ама не сме чак толкова много дето пишем по темата.

...

(30с по-късно)

речено-сторено. Нов подфорум не струва нищо.
            albireo написа

Comment

Еха,вече сме в подфорум.Да ни е честит Но си мисля,че това беше по-лесната стъпка.Сега трябва да се систематизира темата.Най-лесно е или по видове танкове,или по нации...

Comment

Zerg написа Виж мнение
                Еха,вече сме в подфорум.Да ни е честит Но си мисля,че това беше по-лесната стъпка.Сега трябва да се систематизира темата.Най-лесно е или по видове танкове,или по нации...
                Има време, просто ще си направим отделни дискусии от тук нататък
                Просто е непосилна задача да преровиш 112 страници тема и да отделяш постове към нови теми. Казвам го като ветеран модератор от най-различни форуми
                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Просто е непосилна задача да преровиш 112 страници тема и да отделяш постове към нови теми. Казвам го като ветеран модератор от най-различни форуми
                  Чак пък всичките страници...По-добре само страниците от 7.5 насам

Comment

Нямам абсолютно никакво намерение да местя нищо, нямам такова време. Просто може да се продължат нишките в нови теми.
                    albireo написа

Comment

И все пак отделих нишката за Т-34/85 и др. тук - http://forum.boinaslava.net/showthre...ED%EA%EE%E2%E5

И преместих повечето постове за 8.0 в съответната тема.
                      Last edited by Imperial; 30-08-2012, 05:43.
                      albireo написа

Comment

Сърдечно благодарим

Comment

СЕГА ЩЕ ПОМОЛЯ ВСИЧКИ ЗА МАЛКО ВНИМАНИЕ. Преди малко завърших ТОЗИ списък от реплики за играта на БГ (записани на текстови файл)
                          Ще помоля всички , които проявяват интерес към БГ озвучаването да ги прегледат и да направят свободно свои интерпретации където смятат за нужно.
                          Дайте ги после на EvilDevil да избере най-добрите (EvilDevil ,извинявай че те натоварвам с допълнителни задачи ама ти си координатора ) .
                          После отиват към glamawiq за изпълнение , след това пак през мен за ефектите и накрая при EvilDevil за крайния вид ...

Comment

seekerr, мисля, че evildevil-a и гламавия тука не четат

Ако довечера ми остане време, ще ги изтествам.

Comment

seekerr, мисля, че evildevil-a и гламавия тука не четат

Ако довечера ми остане време, ще ги изтествам.
                              Аз репликите ги давам на всички да правят промени и всякакви варианти, то работата на гламавия и девила е после
                              Ама няма как да тестваш репликите , защото са записани на текстови файл по скоро интерпретирай някои както сметнеш за добре ...

Comment

Да не би Type 59 да е пуснат отново в продажба?
                                От няколко седмици нямам битка с участието на Тиер 8 танкове без поне 2 китаеца от всяка страна обикновено са над 3 в отбор.
                                Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Working...
                                X