Само да допълня по темата, че снощи само Lowe-то, което стреля по моя ELC от около 50 метра беше по-изненадано от мен когато снарядът му рекушира от мизерната ми тенекия.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bigbeer написа Виж мнениеПо добре "рикушет",отколкото - "не пробил".Щото второто хич не звучи реалистично.И определено по-добре отколкото "пробитие" но без дмж!
Comment
-
И тук идва моментът,в който супер късметлийки изстрел вкарва фугаска през направената дупка
П.П. Урааааа уин рейтингът ми падна вече до 52%.Дано сега по-рядко ми се падат съотборници-идиоти.
П.П.П. Дръжки... 5 поредни загуби.4 с 2:15 и 1 с 1:15.Всички фрагове обаче бяха мои.Last edited by Zerg; 14-09-2012, 00:55.
Comment
-
Zerg написа Виж мнениеИ тук идва моментът,в който супер късметлийки изстрел вкарва фугаска през направената дупка
П.П. Урааааа уин рейтингът ми падна вече до 52%.Дано сега по-рядко ми се падат съотборници-идиоти.
П.П.П. Дръжки... 5 поредни загуби.4 с 2:15 и 1 с 1:15.Всички фрагове обаче бяха мои.
Как да не избеснееш?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеОф, това е най-гадното... направиш примерно 5 или 6 или даже 7 фрага, повечето от които са си твоя заслуга, а всички останали имат сборно 0...
Как да не избеснееш?
Comment
-
feersum написа Виж мнениеОф, това е най-гадното... направиш примерно 5 или 6 или даже 7 фрага, повечето от които са си твоя заслуга, а всички останали имат сборно 0...
Как да не избеснееш?
Comment
-
Как да не избеснееш?
Comment
-
Zerg написа Виж мнениеНякой желаещ за платун утре (събота) ?
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеEУ сървъра,с този ник.Потърси ме на тийм спийк адрес bardak.org следобеда.
Comment
Comment