If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само да допълня по темата, че снощи само Lowe-то, което стреля по моя ELC от около 50 метра беше по-изненадано от мен когато снарядът му рекушира от мизерната ми тенекия.
На теория ако го пробиеш и няма щета, би трябвало да му се подобрява вентилацията на танка , а на екипажа да му се повишават всички основни умения с по 1% на дупка
И тук идва моментът,в който супер късметлийки изстрел вкарва фугаска през направената дупка
П.П. Урааааа уин рейтингът ми падна вече до 52%.Дано сега по-рядко ми се падат съотборници-идиоти.
П.П.П. Дръжки... 5 поредни загуби.4 с 2:15 и 1 с 1:15.Всички фрагове обаче бяха мои.
И тук идва моментът,в който супер късметлийки изстрел вкарва фугаска през направената дупка
П.П. Урааааа уин рейтингът ми падна вече до 52%.Дано сега по-рядко ми се падат съотборници-идиоти.
П.П.П. Дръжки... 5 поредни загуби.4 с 2:15 и 1 с 1:15.Всички фрагове обаче бяха мои.
Оф, това е най-гадното... направиш примерно 5 или 6 или даже 7 фрага, повечето от които са си твоя заслуга, а всички останали имат сборно 0...
Как да не избеснееш?
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Оф, това е най-гадното... направиш примерно 5 или 6 или даже 7 фрага, повечето от които са си твоя заслуга, а всички останали имат сборно 0...
Как да не избеснееш?
Если ты в первом бою в день убил семерых противников,набил 100500 урона,но твоя команда слилась и победу противники одержали захватом базы и ты не смог взять свои х-5,то не стоит огорчаться!Ты их обязательно возьм¸шь в следующем бою,где тебя сваншотит арта в начале боя)
Как да не избеснееш?
Onzi den imah bитка която още в началото я видях че натам отива. Мините, аз с ИС-3, топ танк по един Т10,, нащият беше ИС-7, северна база....набирам се аз към хълма...и гледам нашият топ танк се набира да се скрие зад бараките в базата...пиша му "абе ис-7 кви ги вършиш?" той "гледай си твоята игра"...сам на хълма правих каквото прави (добре се справих) но ме свитнах анакрая...закачих се да го гледам тоя тъпунгер какво прави...след като бяхам еостанали 3 тоя с емръдна...викам си тоя нарочно е чакам да измрем за да се нагръха с фрагомя...да ама не...кична се до една къща и пак заспа....поне го видях че има снаряди, защото стрелна 1-2 пъти...и докато си кампираше лошито почнаха да капвах...и един от тях ей так амежду другото му разцепи задника...тойе изобщо не реагира на това че го фланкират, на това че го анализират...абе явно беше педераст
Някой може ли да сподели впечатления от РАМ, осенила ме е идеята да си го купя и да обивам троен дабъл експи с любимият ми екипаж ( М4Е8).
Та ме интересува как е за игра, ММ-то обича ли го, и парички какви вади.
Как да не избеснееш?
Мен не ме е яд,че сме загубили.Не ме е яд и за статистиките,все пак те не водят боя на полето.Яд ме е,че съотборниците са такива заспали курви,че не ми осигуряват достатъчно време живот да стрелям колкото да си избия ремонта.Гореспоменатите битки Т9-Т10 траеха смешните 4-5 минути.Като теглих равносметката на края на деня и бях с 75000 сребро назад.Май ще завивам с бризента JTiger и ще пускам JPanther и PzIV,поне докато не събера 10ина милиона.
Според мен това че Т9 - Т10 танковете са на 0 или лека загуба го правят с пезумцията че вече си зарибен и ще купиш премиум танк или ще разменяш злато за пари. А как се купува танк Т10 без премиум такъв или с нормален акаунт
EУ сървъра,с този ник.Потърси ме на тийм спийк адрес bardak.org следобеда.
Благодаря ти за отзоваността,но ми изникнаха много на брой спешни неща.Все едно се бяха наговорили.Чак сега имам време да седна,но днес ще пропусна битките
Comment