Като направя 2 пълни умения на Китаеца, може да махна вентилатора и да сложа нещо друго ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Типът е много добър, имам 50тина игри с него с акаунта на брат ми (отказвам да го взема за моя си), във всичките се справях изключително добре.
Отключих М48, следва безкрайна серия с Т34 докато събера оставащите 3М кеш...albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
1951 написа Виж мнение7,5/L70 ще получи 150 mm пробивност (сега е 138). Това пак в 8.0.
Но като чета другите клюки, май PzIV няма да го носи вече.
Поне VK3002DB отново ще става за нещо.
Imperial написа Виж мнениеОтключих М48, следва безкрайна серия с Т34 докато събера оставащите 3М кеш...
Снощи го накичих и със стабилизатор, успеваемостта ми се качи осезаемо. Играя го почти по същия начин като Т-44 - бързо и яростно
Май за първи път от доста време насам ще събера парите за следващия танк преди опита - сега целта ми е Е-50M."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеВзех си Type 59 преди седмица - много ми пасна след безкрайно тромавото Lowe. За ден игра без напъване вадя по милион кредита.
Снощи го накичих и със стабилизатор, успеваемостта ми се качи осезаемо. Играя го почти по същия начин като Т-44 - бързо и яростно
Май за първи път от доста време насам ще събера парите за следващия танк преди опита - сега целта ми е Е-50M.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Е той сега не е кой знае колко подвижен, с 300кс ще стане съвсем мъртъв.
Ще помисля за подфорум. Ама не сме чак толкова много дето пишем по темата.
...
(30с по-късно)
речено-сторено. Нов подфорум не струва нищо.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Zerg написа Виж мнениеЕха,вече сме в подфорум.Да ни е честит Но си мисля,че това беше по-лесната стъпка.Сега трябва да се систематизира темата.Най-лесно е или по видове танкове,или по нации...
Просто е непосилна задача да преровиш 112 страници тема и да отделяш постове към нови теми. Казвам го като ветеран модератор от най-различни форуми"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеИма време, просто ще си направим отделни дискусии от тук нататък
Просто е непосилна задача да преровиш 112 страници тема и да отделяш постове към нови теми. Казвам го като ветеран модератор от най-различни форуми
Comment
-
feersum написа Виж мнениеИма време, просто ще си направим отделни дискусии от тук нататък
Просто е непосилна задача да преровиш 112 страници тема и да отделяш постове към нови теми. Казвам го като ветеран модератор от най-различни форумиalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
И все пак отделих нишката за Т-34/85 и др. тук - http://forum.boinaslava.net/showthre...ED%EA%EE%E2%E5
И преместих повечето постове за 8.0 в съответната тема.Last edited by Imperial; 30-08-2012, 05:43.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
СЕГА ЩЕ ПОМОЛЯ ВСИЧКИ ЗА МАЛКО ВНИМАНИЕ. Преди малко завърших ТОЗИ списък от реплики за играта на БГ (записани на текстови файл)
Ще помоля всички , които проявяват интерес към БГ озвучаването да ги прегледат и да направят свободно свои интерпретации където смятат за нужно.
Дайте ги после на EvilDevil да избере най-добрите (EvilDevil ,извинявай че те натоварвам с допълнителни задачи ама ти си координатора ) .
После отиват към glamawiq за изпълнение , след това пак през мен за ефектите и накрая при EvilDevil за крайния вид ...
Comment
-
feersum написа Виж мнениеseekerr, мисля, че evildevil-a и гламавия тука не четат
Ако довечера ми остане време, ще ги изтествам.
Ама няма как да тестваш репликите , защото са записани на текстови файл по скоро интерпретирай някои както сметнеш за добре ...
Comment
Comment