If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера играх с Е-100 на ел хашиш със 150мм. Стрелях само по танкове на отсрещния склон, с нормални бб снаряди. Уцелвах всеки път, пробивах всеки път (с-у Т10 танкове). Статистически невъзможно.
Здравейте, да ви се оплача, че и мен успяхте да зарибите. от вчера джиткам с леките танкчета и за 8 бързи игри имам цели 2 фрага . И сега нямам търпение да свърша работа и да я подкарам наново...
Здравейте, да ви се оплача, че и мен успяхте да зарибите. от вчера джиткам с леките танкчета и за 8 бързи игри имам цели 2 фрага . И сега нямам търпение да свърша работа и да я подкарам наново...
Забавни и доходни игри ти пожелавам Фраговете няма чак толкова голямо значение Важното е да се забавляваш и релаксираш след работния ден
Аз пък предварително знаех, че ще се зарибя, затова толкова време не започвах да играя, но преди около месец сина ми направи регистрация, подлъга ме да влезем във взвод и се започна.
Така че, пожелавам ти удоволствие от играта.
Поздравления приятелю добре дошъл в клуба
То и аз не мислех да се зарибявам ама .. ей на Игричката е добра но най трудно свикнах че ме убиват първия път изпаднах в бяс някакъв
гати тъпнята, с ИС-3, не мога да пробия челно КЖ-5...а той ме пръсна..пак челно...да не споменавам че е по-бърз...моето е с екипаж на 98% на второ умение, не е като да са льохмани
Между другото на европейския модулите са на половин цена, интересно но тая промоция не я видях обявена ...
Ясно , довечера трябва да играя само с Love и Type59
Между другото на европейския модулите са на половин цена, интересно но тая промоция не я видях обявена ...
Ясно , довечера трябва да играя само с Love и Type59
Само с любов довечера, а ? ))
Ако я има промоцията - и аз ще поцикля само с премиум машинариите. И без това ми трябват още около 2 млн пари, че да си купя Е-50М.
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Амбицирал съм се да отворя всички немски машини и всички да са с елитен статус. :-) Фактически ми останаха двете тежки девятки, двете тежки десятки и артилериите без първите две. Другото е готово - разкрито и елитно :-)
Comment