цяла вечер ми се падат тотални мозъчни донори...аз бая изкарвам, но миразвалят кефа от играта...още малко и ще си взема ягодова пантера.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Снощи за пръв път успях да се насладя на играта от близо два месеца насам - от както почнаха жегите. Бях писал, че имам проблеми с пинга и фреймовете, което правеше играта почти невъзможна. Е, да се таковам у простата тиква! Всичко опирало до температурата! Бях си пуснал нощес вентилатора да ми духа у краката, а там се мъдри и компеца - о, небеса... Приказка и разкошотия, играта си върви нормално. Няколко думи сега за 7.5, играя го на руския, не съм по високите нива. Снощи се пробвах с три от машините си - Pz III/IV, VK-малкото тигърче и Т150. С Pz-ра ги помлях още първата битка Встречны на Мурованка. Тръгнах малко след два КВ-1 и едно СУ, които заеха позиции някъде до средата на картата по десния фланг. Светнах им и с дружни усилия разчистихме кемперите. После направих един рейд към базата, която се опитваха да лапнат с едно Чърчи и некво КВ. Запатках ги отдалеко, пуцам със 75 мм, бронебоен по верижките и после серия фугаси. Нашето СУ сглупи и се показа много напред, пореди което го пръжнаха артовете. Моите КВ-та се престрашиха да мръднат напред и довършихме окупаторите. В това време, остатъка от нашите беше изял вразите по десния флаг и се доразправи с артилерията, а ние гепнахме базата. Взех Бронебойчик и ми даде 13К кредити, ремонта малко на 1000. Следващите битки варираха, направи ми впечатление, че за разлика от преди, при загуба, ако машината е унищожена се набутвам с парите. Преди пача с III/IV не съм бил никога на загуба, ама карай....
Малкото тигърче също се играе приятно. Той ми е единствената машина с екипаж под 100% - сега са на 89%, но въпреки това се справя чудесно. Важно е, да не се допуска преждевременна гибел преди да съм направил достатъчно щети, че тогава отиват няколко хилядарки в повече за ремонта.
Т-150 ми беше любим още с появяването си, сега ми е още по-любим. Мисля, че ММ работи прилично. Не забелязах драстични отклонения в нивата на отборите, колкото до мен - при всички битки съм в топ 3Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
Правили ли сте си статистика кои модели танкове сте унищожавали най-често?Аз си прегледах скрийншотовете след битките с PzIV и ето резултатите :
1.Артилерия (слагам всички модели артилерия под общ знаменател)
2.КВ-1
3.Churchill
4.T1HT и изненадващо Ягодовата Пантера
Това са ми около 80% от фраговете.Всички други модели са много далеч назад
CaptMick написа Виж мнениеСнощи за пръв път успях да се насладя на играта от близо два месеца насам - от както почнаха жегите. Бях писал, че имам проблеми с пинга и фреймовете, което правеше играта почти невъзможна. Е, да се таковам у простата тиква! Всичко опирало до температурата!Last edited by Zerg; 31-07-2012, 18:37.
Comment
-
първа битка с ягодова пантера и 88/71...убер кеф...5 фрага но ме издеба един тип на само 8 % (и мопя заслуга също) и ме гръмна...ам акато съм с сбазов двигател и шаси и е голяма мъка, едва се движи...но оръдието беше приоритет...и е убер кеф...прбива всичко (в рамките на разумното де) точно, стреля бързо...кеф...за сега...съдейки по таблиците 105 мм май няма д ами хареса...ама и без това ще гриндя мотор и шаси
Comment
-
Утре идва 7.5
Като са ясни окончателните промени.
Прави ми впечатление, че покрай шума около орязването на средната линия руски се е прокраднал някой и друг "бъф".
Според мен и досега доста силният Т-44 получава по-скоро подобрения - намалена скорост на въртене на куполите и окачванията, но за сметка на това разсейките значително намаляват, а има и лек бъф в презареждането.
ИС-8 според мен беше много добре балансиран танк, но сега ще презарежда по-бързо и ще има малко повече кръв.
Мардера бива посечен за пореден път въпреки, че след 7.4 стана сравнително добре балансиран и не доминираше толкова силно.
Очаквано са порязали новите френски артилерии и разрушители.Прави ми впечатление обаче, че Foch е порязан откъм скорост и значително откъм време на презареждане, но бронировката му остава същата освен, ако не е намалена по една от другите точки, които говорят за оправяне на проблем с бронировката на френските разрушители.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
88/71 е оръжие замасово унижение...склонен съм да изневеря на мардера....от както съм го сложил под 4 фрага на битка не съм паднал...и си стрелям като в доброто старо време на 400+ метра...и все още съм на 70% попадения с тенденция за подобрение...много яко на плюс при това съм оцелял само в една битка до сега...като сложа още модули (рогатка и мрежа за сега) и хубаво двигатели и окачване сигурно ще съм убер звер.Last edited by Gaden Gogi; 01-08-2012, 00:35.
Comment
-
там машините са грозни и фантасмагорични...само като видя пантерите и ми иде да ги гръмна...което и правя....но ще мина по тежката до КТ
...което и направих преди малко...нарочно я гоних че да я клъцна...и едно ЖК, сума снаряди да махна къщите зад които се криеша...ама те са евтини и аз не дребнея чак толкова за процента попадения...
намислил съм си вентилатор, и двет еоптики за далечно гледане...с това оръдие ми се струва че спокойно мога на 500+ да си стрелям...както с Мардера преди да го скопят....ще взема да си слагам хубав бензин до момента в който не отворя последният двигател
Comment
-
88/L71 e дъ бест, както се казва.
Кърти, лепи и извозва. И е с евтини снаряди.
Но откакто на моята ягодова пантера сложих 105, не съм се връщал на 88.
Всъщност и с двете оръдия стрелям спокойно през най-широкото на каньона на Ел Халъф с много прилична успеваемост.
@Гоги - отвори двигателя и веригите, ще се изненадаш много приятно.
На www.wotdb.ru са качили новите танкове."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Аз от скоро съм с Ягата, но още съм с късото 88 от Jagdpanzer IV. Отключил съм обаче двигателите защото развивам и VK тата на Хеншел. Откакто поставих и подобрената оптика направо се родих. Сега ползвам оптика + рогатка и резултатите са значително по-добри. Докато съм в движение не оставам сляп благодарение на оптиката, а като се спра се включва рогатката. Добавих и дотиквач и дори сега машината носи много позитивни емоции. Като чета постовете ви направо предвкусвам какво ще стане като си отключа и поставя дългото 88
Ще видим обаче дали промените по ММ дали няма да поразвалят играта. До момента най-добре съм се чувствал като съм по-долу в таблицата с почти всеки танк - така големите те подценяват, а и опитът дори от няколко успешни удара по високопоставен противник е доста. Така благодарение на пренебрежението на големите тиъри към малките машини на сметката на мини тигърчето ми вече има Ферди, Т29, а снощи и един Jagdtiger опуках. То това последното е поради факта, че беше от версията 88 - демек премиум машина и го караше някакъв абсолютен нуб. Ние сме на картата "Скала". Нашите тежки се юрват като биволи по равното и разбира се за нула време ги опукаха. Аз тръгвам след едно VK4502А нагоре по обиколния път към противниковата база - викам си тежък танк, явно знае какво прави - аз ще го пазя от фланкване и ще подпомагам. Още по пътя ми се видя, че този тип не е особено адекватен - излезе ни някакъв AMX - онзи седи и му се пули - аз му вкарах два изтрела - с първия го обездвижих, хеле нашия тежък го довърши. Приближаваме захода към базата на вразите и що да видя в ниското седи въпросният Jagdtiger и явно гледа към нас. VK4502А обаче най - спокойно застана срещу него на високото и взе да му се пуйчи. Тигърът го гърми- нашият си го гледа и така леко сватбарски си пуца ама и той явно не знае какво цели. Наложи се да вляза на пълна скорост и да заходя от към фланга към Jagdtiger през кикот защото гледката на двамата стоящи един срещу друг и неможещи да решат какво да правят и гърмящи протоколно направо си беше покъртителна. Минитигърчето и късото му 88 свършиха работата с изстрели от близо в бордовете и след това поради невероятно чаровна маневра от страна на премиум тигъра директно в задника му, който той поради неведоми причини ми предложи съвсем директно и от близо
Comment
-
Е аз с късото направих само 3-4 битки ч ене ми достигаше свободен експи и дирекно сложих дългият инструмент...до сега не съм пробил само един Т29 и тозащто беше далече и явно му пернах маската...не че не го довърших след това....особено са ми забавни КВ-5 и Типове... сега се забавлявах със сметки...и те показват че за начина по който аз обичам да играя 105 мм не е добро, 88 пробива също толкова
щетата на минуте а практически същата, но от разликата в снарядите да я правя тази поразия с 105 мм ще му струва 3,27 пъти по-скъпо...отделно е по-неточно а аз обичам на много далече да стрелям...и по частично виждащи се цели...което е допълнителен плюс за не толкова скъпи снаряди....всички сметки са без да смятам моята тчоност като факторв такъв случай 105 мм получава 11% предимство в ДМПМ..
За сега плановете за оборудване са- вентилатор, рогатка, оптика, ще жертваме мрежата, и явно няма място за дотиквач...
Comment
-
Поразцъках малко 7.5.Първите ми впечатления са,че има леки графични подобрения.ММ си е същият,поне с машините с които играя.С ИС направих 9 битки.Във всичките ме пусна с Т5 до Т9 заедно (4 тиъра разлика).PzIV отново играе с Т4-Т8 (пак 4 тиъра разлика).Говоря все пак за десетина битки,но е факт.Преди поне имаше редовно битки само Т5.Marder II наистина е леко скопен,пък и ме пусна с преобладаващи Т6.Даже не успях да стрелям,някой от някъде ме отнесе...Направи ми впечатление,че ИС с бронебойни и 122mm Д2-5Т прави значително повече демидж от преди,но пък там всеки изстрел е 1к пари и трябва да се внимава
Comment
-
Zerg написа Виж мнениеС ИС направих 9 битки.Във всичките ме пусна с Т5 до Т9 заедно (4 тиъра разлика).
Zerg написа Виж мнениеPzIV отново играе с Т4-Т8 (пак 4 тиъра разлика).
...
Хм, според таблицата Pz IV не би трябвало да вижда Т8 танкове. Да не си бил във взвод?Last edited by Imperial; 01-08-2012, 15:00.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Всъщност не бях в звод.Може би е нямало достатъчно хора веднага след стартирането на сървъра.След 35 битки с PzIV ме пусна още веднъж само с Т8.Преобладаваха Т4-Т6,което е нормално.Даже уцелих и една от новите карти,но забравих как се казва...Масово се играе с ELC AMX.Поне по 3-4 има в отбор в една битка.Но пък за мен са безплатен експ.Ако се изчака минута-две и сами идват Традиционно се изпускат от камперите и в нашата база ги почвам аз.Даже с едно Гриле се засякохме в 3 битки и вече ме нарича Arty-defender.
Imperial тази таблица за ММ от 7.5 ли е или е старата?
Comment
Comment