чак пък задължителен, то по тая логика и сабилизатора е задължителен, и оптиката, и бързото прицелване...а вентиалторът е ептен задължителен...да ама има само 3 слота...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
feersum написа Виж мнениеХвана ме нещо носталгията...
Имаше само руски и немски танкове тогава.
http://prikachi.com/images/84/5053084R.jpgsigpic
Sword song and horn sound
Comment
-
1951 написа Виж мнениеДотиквача е абсолютно задължителен!
Всяка част от секундата е от значение. Аз лично дотиквачи съм сложил практически на всичко.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеСлагам rammer, vents, stab на всеки танк (освен които нямат достъп до някой от модулите, тогава според както).
Вентилацията е първото и най-важно, след това дотиквача. Бързото прицелване е в случай, където или имам супер голяма скорострелност и реално изчаквам прицелването със заредено оръдие (примерно В1) или за машини с ужасно бавно прицелване, като ARL-44.
А понякога си правя и експерименти. Примерно КВ-1 с бинокълИзведнъж се оказва, че този так виждал и малко след носа си.
sewast написа Виж мнениесега може ли да се украси танкът с такъв надпис - говоря за кв - или, например, да се сложат фински инсигнии на т-28?Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
и една от най-грозните
иначе какво мислите за наказването на безполезните импотентниии безмозъчни кампери, такив акоито се завиратв най-скришниятъгъл на картатат и не помагат на тима? вече доста често се случва убит съотборник на въпросният евнух д ани посочва този къде се крие...с не добри последици за последният...смятам и аз да възпроема това...като не обичат агресивна игра да редят пасианси, гррр
Comment
-
Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!
Gaden Gogi написа Виж мнениеи една от най-грозните
Как да е, няма как да го имам скоро, не знаех че ще е толкова як и не съм събирал хп върху Т30 изобщо... събирам сега с Патън за М48, точно по средата съм вече.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Victory!
Battle: Lakeville 25 юли 2012 г. 22:37:50 ч.
Vehicle: M46 Patton
Experience received: 1*130
Credits received: 32*467
Battle Achievements: Top Gun, Sniper
подозирам правилният начин да се играе с 105 мм...ако и все пак оръдието да е калпаво...иначе в началот она битката, до момента в който се махнах от дясната улица ис говорих с един от моите хора по телелфоан та затова изглеждам малко неадекват.
DepositFiles provides you with a legitimate technical solution, which enables you to upload, store, access and download text, software, scripts, images, sounds, videos, animations and any other materials in form of one or several electronic files.
реплея
Comment
Comment