If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Iteresува ме дали някой има обосновано предположение или достоверна информаци до колко конфигурацият ана машинат авлияе на битките в които я пускат, това основно за средните тиъри, применро ако не съм с топовото оръде и топовата купола...върти ми се спомян че четох някъде как някой обясняваше че не слагал най-доброто оръдие на някакъв танк за да не го пускало в кофти битки
Достоверната информация е, че има една таблица кой тиър в какви битки може да се пуска, + специалните настройки за няколко танка. Освен това тежките "тежат" 1.5 пъти повече от средните (освен тиър 9 средните, те тежат колкото тежките).
Империале, всяка една техника, пък било то и софтуерна си има чалъми и бъгове. Всички ние знаем от ежедневния си живот, че понякога техниката действа противно на всякаква логика и здрав смисъл. Та и тук така.
Постнал съм правилата, по които се събират отборите. Това доколко са адекватни те, и доколко са балансирани резултиращите отбори, е съвсем различна тема.
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
T14 e stanal убер приятен след разделянето на КВ-тата и пипането по ММ-то, сега винаги е топ машина, и бронята държи доста, оръдието е калпаво... айд ене калпаво, като щомност стига за всички ситуации, но прицелва бавно и не е много точно...а да и пак наблюдавах колко бъгнат е чърчила, с това оръдие му пробих челният вертикален лист...иначе той може и да е 178 мм, обаче поне половината е отслабени зони...при това големи.
Патъна е Шейтан-машина, вече излизам стабилно на плюс а още не съм с хубавата косачка (оръдие) и мотор и купола...предполагам с тях ще съм ужас на крилете на ноща иначе ще с еслага 105...аз съм го бъркал с това на Т29, което е бозаво.
Ето за плакнене на очи, модел на руснак-изрод, който може да се използва за филми и за детайни визуализации.. Та ми е интересно тази дървена трупа отзад за какво се използва? До сега мислех че е нещо като броня (омекотител ), но в WoT съм я виждал окачена на страничния борд на ИС - 8. Явно има някакво предназначение
Ето за плакнене на очи, модел на руснак-изрод, който може да се използва за филми и за детайни визуализации.. Та ми е интересно тази дървена трупа отзад за какво се използва? До сега мислех че е нещо като броня (омекотител ), но в WoT съм я виждал окачена на страничния борд на ИС - 8. Явно има някакво предназначение
Картинката не се отваря. Качи я другаде. Иначе ако имаш въпроси кое какво е по Т-10 (в играта наречен Ис-8, име употребявано по време на разраотката) ще мога да ти отговоря....по една случайност тъкмо работихме над него.
Най-обикновен Т-64. а дървото отзар служи са самооткопаване, закрепя се за веригите...ако ти е много любопитно ще изровя схема как точно става.
Знам, че танкове и артилерийски установки при руснаците имат възможност за самоокопаване, посредством предно гребло-нож. Обаче тази дървена трупа не ми е ясно как действа. Благодаря за отговора!
Иначе какво точно имаш предвид под "работихме"? Да не моделираш 3D?
http://armor.kiev.ua/ някъде тук имаше картинка как се ползва, в момента не ми се рови. Иначе работеше един мой служител. И да нещо като моделиране. ей го как изглежда:
Е да ама не с еправи за самото модлеиране, иначе на мен Т57 ми е по-любим, даже се чудя на кой да възложа да ми го направи ...
просто за протокола конкретният дизайнер работи на Рино, аз съм любител на Солида.
Comment