Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

bigbeer написа Виж мнение
    П.П. АРЛ-а е могъщ!Жалко че го порязват до няколко дни.Дано да не е много чувствително.
    АРЛ-то го кастриха в 7.2, но аз и преди това не го бях играл, така че не усетих разликата
    Сега от какъв зор ще го кастрят?
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
      Аз май следя новините, до толкова, до колкото ми е възможно, предвид, че руснаците пускат нон стоп всякаква информация по много канали и тази информация понякога си противоречи леко или не се допълва правилно.
      На http://worldoftanks.eu/ в момента не е обявено какво ще има в 7,5. Тук таме по форумите се срещат всякакви приказки. Не твърдя, че това не е така, но и не съм виждал 100% потвърждение.
      А и назад в темата не си поствал такава информация.
      Вярно... ти сам я постна аз после постнах допълнителна информация за Е-50М и др. Но това, което сам си постнал, е директно от официалния сайт. 100% валидно е.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа Виж мнение
        Вярно... ти сам я постна аз после постнах допълнителна информация за Е-50М и др. Но това, което сам си постнал, е директно от официалния сайт. 100% валидно е.
        Не, че искам да влизам в безсмислени спорове, но къде тук:

пише, че това са машините от следващия пач?

Не споря, че накрая може да се окаже точно така, но просто отбелязвам, че на евро сайта в момента няма дума по въпроса.

Comment

Не знам за еврофорумите, но на американските има много информация (все преводна от руските). Ето примерно директно от СерБ

Би трябвало същите неща да ги пише и на европейските форуми.

Прочее ето най-последната новина

Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!
          Last edited by Imperial; 15-06-2012, 07:08.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Пфу, T26E4 SuperPershing чак август а аз така съм се наточил...иначе вчера "открих" как да се играят руските машини с 122 мм пукало, веднаг аръснах 1,5 милки за оборудване и сега вършея...обаче смъртноста ми е многовисока...то чуждат аповече ама все пак... друго си е с американски среден да безчинстваш.
            Кв-1 с 57 мм пукалка е също много хубав, все едно Чърчил но понеже е руско е лишено от недостатъците на чърчито, просто като евтин ъестърн, бум-бум-бум, мого стрелба много екшън

Comment

Super Pershing няма да ти хареса. Адски бавен и бронята не е чак толкова добра.
              albireo написа

Comment

feersum написа Виж мнение
                Немски: Pz IV, Pz III/IV, KT, JagdPanther, Stug, GW Panther. И Lowe.
                Руски: Т-34, Т-34-85, КВ-3, Т-150, СУ-85, ИС-3(доста учудващо за мен)
                Лично аз се "изхранвам" със СУ85 и StuGIII, редувайки ги, а когато и двата са в бой, включвам и PzIV. Конкретни цифри за доходност не помня, щото съм се издигнал над тези неща, но ако ми разгледаш профила в европейския сървър (BacillusBulgaricus), то си личи с кое бухам най често :-) Със СУ85 имам към 1300 боя мисля и към 30 медала Топ Гън с него. Звяр е. Поне на мен много ми допада. Фактически това е единствената руска машина, която не ме дразни :-) Не казвам, че са лоши братушките, ама ги недолюбвам нещо. :-)
                http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Super Pershing няма да ти хареса. Адски бавен и бронята не е чак толкова добра.
                  Е предвид че аз ис Чърчил мог оиграя не е като да съм любител само на състезателните неща (то пък едини състезатели са американските)... ианче ако ММ-то му е поне близко до това на Тип-а ще еубер звероидална машина...стига оръдието да е точно и ще си джуткам...ама този тип ка ме дразни, когато съм яхнал Пършинга никакви ги няма, когато съм с Е8 с ана пълчища...включая онзи ден ДВА пълни платууна...в противниковият отбор

Comment

По последната вътрешна информация, която имам, машината си е зле. Но това е от преди няколко дни и не знам докъде ще я докарат. Ще се види достатъчно скоро.
                    albireo написа

Comment

В игровият форим няколко човека са я видели в бои и единият я описа ато "килинг машин"

Comment

А пък моите впечатления са от хората, които всъщност са тествали танка. Например, подвижността му била по-зле от Е-100. Т.е. уж е среден, а има поведение на тежък, обаче бронята не е достатъчно добра за Т8 тежък, нито оръдието е адекватно.
                        albireo написа

Comment

Click image for larger version

Name:	shot_021.jpg
Views:	1
Size:	378.4 КБ
ID:	530822
                          Идиотизмът н акойто може да се натъкне човек е просто безграничен.
                          Ей в тази битка (която загубихме) оя милост самичък бранеше потстъпит ен амините, като едновременно срещу мене бяха Т1, М10, Хетцер и Пз4...вижда се колко съм стрелял и колко съм оцелил (другит еи те бяха в хълдаун и малко трудно беше...та докато аз собственоръчно задържах 1/3 от чуждият тим (хп-то като за загуба хич не е малко и показва че съм се старал) вс еси мислех че съотборниците нещо някъде другаде правят....е т ене правена, въпреки че не изоставахем много...гръмна ме друг хетцел след като те взеха острова и той ми дойде в гръб...понеже исках д авидя какво и колко съм стрял изчаках края на битката и цъках д авидя другит екакво правят...и що да видим...некакъв алтернативно надарен през цялото време си е кибичил на хълма и си е брал това което явно му липсваше, Пз3 с 75 мм... тикват астан асам ана края...реши да ходи в чуждата база...намери чуждото арти, и вместо да го отвее с един снаряд...той тръгна да се крие от него...в смисъл с артито да се въртят около едн акъца...с Пз3 с дерп, ужас...това дори хапка не беше да го хапнеш..ама тиквелът...
                          иначе му навиквам на М46-то, вече стабилно по 2-3 фрага, нищо че съм с 90 мм...но май все пак ще развия 105 преди втората купола и моторът...

Comment

Прочее ето най-последната новина

http://worldoftanks.ru/ru/development
                            Е да, това е друго, но братушките още не са благоволили да информират надлежно EU обществото, а аз рядко имам време да разглеждам подробно RU сайта.
                            Както и да е.

Искам да обърна внимание на последната си битка с Т49, която бе страхотна комбинация от много добър късмет, малко лош, малко умения и добро стечение на играта.
                            За какво иде реч?
                            Това ми е трета игра с Т49, съответно екипажът е меко казано посредствен, а машината е абсолютно стокова (нямам нито пари, нито излишен свободен опит за инвестиции). Попадам на американската карта в игра с три - четири танка от Тиър 7 - 6, а останалото е Тиър 5 - 4. Ясно ми е, че нищо съществено не мога да направя и се скатавам в блатото. Първите 7 - 8 минути седя там незабелязан и безотговорно стрелям насам - натам.
                            Интересното става в последната половина на играта. Оставаме горе-долу 6:6, половината, от които артилерия. Първо гръмнах един безотговорно мотащ се в блатата М5. Той ме видя чак в последния момент. В същото време към базата летеше един КВ-13. Докато той се занимаваше с артилериите ни, аз минах зад него и му вкарвах възможно най-много поражения. В крайна сметка остана на 55 (реално артилерията ни има най-големи заслуги за това). Видя ме и ми вкара един, но аз останах сравнително читав. На свой ред аз му вкарах един, но 0 поражения, после още един и пак 0. В същия момент аз мърдам, той пропуска, малко дебнене и хип - поразявам го успешно. Така оставаме аз и три наши артилерии, срещу техен Pz 4 и две артилерии.
                            Закопах се в околностите на базата, където вече вилнееше техния Pz 4. Той гръмна една наша артилерия, а аз успях да го отнеса (пак с помощта на артилерията). Така останахме трима на двама, но почти веднага една от артилериите ни я гръмнаха (беше се завряла в тяхната база). А аз имам само шест снаряда (нали споменах за безотговорното гърмене в началото). Почудих се какво да правя, но видях, че последната наша артилерия вече щурмува и си казах, хайде и аз, па ако трябва ще тараним. В този момент оставаха две минути до края.
                            Нашият М37 се срещна с вражеския М41 от другата страна на езерото и за него това беше фатална среща. Аз в същото време изстрелях шест снаряда по него - пропуск, попадение (остана на съвсем малко), пропуск, пропуск, попадение с 0 поражения и последния снаряд го отнесе.
                            Така останах сам без снаряди срещу вражеското Гриле. Помислих малко и реших да се скатая някъде, че поне да е равен мача.
                            696 опит и 23835... Направо не ми се мисли какво щеше да стане ако бяхме победили...
                            Ето го риплея, ако на някой му се гледа. Забавната част е от около 8-мата минута до последния четвърти фраг:

Comment

Бих искал да помоля за помощ. Значи, реших да си взема премиум. Цъкам както си трябва и РБКто ми казва, че ми отхвърлят картата. Викам си, бре мама му стара, грабвам картата на брат ми, същата цигания. Днес си викам, ще пробвам в европейския сървър, пак същата история, банката отхвърля картата. Влизам аз в бет365, там проблеми няма, спокойно си вкарах пари. Значи не е от картата...

Comment

Iteresува ме дали някой има обосновано предположение или достоверна информаци до колко конфигурацият ана машинат авлияе на битките в които я пускат, това основно за средните тиъри, применро ако не съм с топовото оръде и топовата купола...върти ми се спомян че четох някъде как някой обясняваше ч ене слагал най-доброто оръдие на някакъв танк за да не го пускало в кофти битки

Comment

Working...
                                X