Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

А ползвате ли "адони" за мерника, показанията, картата и т.н?
    Виждам доста хора играят по клипчетата с различни "адони" и се чудя дали това подобрява представянето.
    Един вид дали допълнителните неща, заместващи оригиналнаите показания, дават някакво игрово или тактическо предимство? За сега оригиналният вариант напълно ме задоволява визуално, но бих го сменил, ако "адоните" подобряват представянето.
    Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Подобряват,докато те хванат.После перманентен бан.Странното е,че има и разрешени.Като цяло тъпо решение на екипа.

Comment

Кое са орязали на Т-44, доходността, по-скъп ремонт или нещо по техническите показатели?

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
          А ползвате ли "адони" за мерника, показанията, картата и т.н?
          Виждам доста хора играят по клипчетата с различни "адони" и се чудя дали това подобрява представянето.
          Един вид дали допълнителните неща, заместващи оригиналнаите показания, дават някакво игрово или тактическо предимство? За сега оригиналният вариант напълно ме задоволява визуално, но бих го сменил, ако "адоните" подобряват представянето.
          Някои неща помагат - например има мод за "супер зуум", има мод за махане на черното при снайперски режим, мод за махане на листата на дърветата и подобряване на видимостта и т.н.
          Девелопърите бяха обявили, че ако хванат някой, който ползва мод, даващ "значително предимство", ще банват. Но не виждам как могат да разберат, че имаш инсталирани модове.

Петър Илиев написа Виж мнение
          Кое са орязали на Т-44, доходността, по-скъп ремонт или нещо по техническите показатели?
          "Пропускливостта" на бронята, шансовете за детонация на боекомплекта и малко доходността. Маневреността не е пипана изобщо, за мое щастие.
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

За листата на дърветата банят. Май и за супер зума. За другото мисля не. Повечето мерници са просто шарени и поне според мен напълно безполезни. Иначе, аз май пак ще се местя, поне временно на европейския сървър. На руския не ми приемат картата. Няма как да си взема злато ако реша да го направя. Не че ми е дотрябвало кой знае колко, но ми е неприятно да ме ограничават.

Comment

Аз не търся никави модове за улеснения, нито ще намаля графичните ефекти на пушек или растителността за да ми е по-лесно. Надул съм всички ефекти на максимум и играя за удоволствие. Какъв е смисълът да се напичаш толкова много след като просто понякога се падаш с 3+ отявлени нуба в отбора, и въпреки че си направил 4-5 убийства пак не са достатъчни за да обърнете битката. Просто даваш следваща и това е. За мен е по-важно как ще надхитриш отделния играч, как ще направиш пробив някъде, ще им излезеш в гъб и т. н., всичко това което доставя удоволствие от играта

Comment

Това докъм 6 тиар. После губиш битка назад си с парите. А като си 8-9 тиар и загубиш битка си доста назад. И в един момент усещаш как трябва да направиш 3 битки с малък тиар, за да събереш 20 хиляди за 1 битка голям тиар. И точно в тая битка те изнасят преди да си гръмнал, някой отнякъде те отвява преди даже да си разбрал какво става (или пък стреляш 2-3 пъти неудачно), и завършваш с 70 опит и 25 000 пари на минус. И наистина става тъпо. Аз лично, за разлика от професионалите пишещи тук имам твърде често такива битки. Битки в които участието ми се свежда до 2-3 рикушета и ме изнасят. На 9 тиар с ис-8 при такава битка като ти даде 56 опит и си 20 000 сребро назад и се питаш, закво аджеба си троша нервите.

Comment

Ами играй една седмица с някой мъни мейкър (събери 1-2 милиона), а после с едрите кашони. Иначе така да си все около нулата и да сменяш тактики дразни

Comment

Тиър 8 - КТ и ИС-3 - рядко падам под 40-45к приход за битка. Това с премиум. Което значи - без премиум ще правя по 30-35к, които са достатъчни за издръжка на машината. За печелене на сериозни пари не стават де, трябва си грайндене с 5-6 тиър или премиум танк.
                    Пък и едва ли сме чак такива "професионали", просто сме ентусиасти.
                    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Аз играя по час, макс 2 на ден, не всеки ден. Цъкам главно с ИС-8 и Ядгтайгъра. Чат-пат правя и някоя игра с Льовето. Правя си стабилно пари, за седмица с това игрово време съм направил около 2 млн. Така че стават нещата.

Comment

Аз лично, като я окъсам за сребро в играта, отделям няколко часа в събота или неделя и жуля само със СУ85, StuGIII и PzIV. Въртя ги трите и друга машина не пипвам цял ден. Накрая тъна до колене в блага! :-)
                        http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Пък аз бидейки загубен си играя за кеф с тези машини без да ми се налага зорлен да го правя....а иначе Т8 среден си изкарва пари за издружка, с нормален акаунт...
                          А наманого пари ми правят Су-85 (мнооого голям демидж= парички) М4Е8 - мнооого ме кефи тази машина и ми се отдава да играя много резултатно с нея и Т20- същото като Е8 но комбинирано с мощно оръдия за още повече поразия...и много пъргава..напоследък и Т-34/57 много ми се нрави пораид което съмрезултатен и с него
                          А М46 при подходящакарта също си е стабилно на плюс, под таква карта разбирам таква с много чупки и гънки, прикрития, по възможност и денивилации, за д ане могат да ме стрелят от далече, и да е достатъчно близо аз д амога д аоцелвам, и да се възползвам от предимстват ана маневреноста на танка...да кажем летището ми харесва порядъчно, пясъчната река е хубава...

Comment

Еее, разбира се! :-) Освен, че вадят пари, това са си машини за див фън! :-) Истинско удоволствие ми е и на мен да джиткам с тях.
                            http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

ИС-6 - достойният наследник на AMX 40 и неговата гумена броня. Просто не е истина как отскачат снарядите от това нещо!
                              Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Ето една много добра битка с StugIII 8 кила и успях да обърна загубена игра.

Ето и записа от битката

Като успях да спечеля и две "Epic achivments" - "Boelter's medal" и "Kolobanov's medal"
                                Attached Files
                                Last edited by Ultramarine; 28-06-2012, 19:11.
                                Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Working...
                                X