Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

B1 в моите опитни ръце

Click image for larger version

Name:	shot_020.jpg
Views:	1
Size:	290.8 КБ
ID:	530628
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Понамазах и аз от бисквитената торта Благодаря за инфото! Стигнах с артилерията и до Hummel, сложих му модули, изиграх 30 на игри, но нещо не се получават чудесата, които правя с Грилето. Май ще го продавам и ще се забавлявам пак с хибридна ира между TD и арти с малкия дявол. Ако щете вярвайте, но правя средно на игра по 4-5 фрага, просто се придвижвам на нестандартни места или съм плътно зад тежките. Не че фраговете са е най-важното, но повечето са на по един удар и си идват от самосебе си.

Comment

Какво се чува за КВ-2. Ще му оставят ли шейтан тръба, и ще мога ли пак с нея наред да мажа? Защото в момента това е най добрия танк за пари, като те пусне в ниското срещу 8 тиар и дава много пари за демиджа който им вкарваш, а с гаубицата вкарваш задължително, няма рикошет, не пробил.

Comment

КВ-2 ще си има същите оръдия, като сегашния КВ с големия купол, но ще бъде Тиър 6, което значи, че доходността му ще е в историята.

Comment

Че що? По скъпи снаряди и ремонт? Защото, ако ме пуска с по големи говеда съм на далавера.
            Между другото, сега като ъпгрейднах ИСа до дупка и поиграх с него взе че ми допадна. Даже някакви пари успявам да правя. Обаче, за ИС-3 определено имам резерви. Ако го карам с това оръдие от ИСа, ще си останат всичките проблеми с пробиването на по тежки танкове, дето си ги имах и досега. БЛ-9 иска доста експирианс, та май ще се поозоря. Въпреки всичко реших да пробвам и немците, та си взех ВК-3601. Остана да взема и Лии и буламача ще е пълен.
            Last edited by Mitko; 14-04-2012, 14:07.

Comment

Една седмица бях без лаптопа, защото хлапето го взе със себе си през ваканцията, а и племенника трябваше да го преинсталира. Пантерата ми е с ъпгрейдната на 100 процента ходова част, но в момента трябва да барна куполата, за да мога да сложа по мощно оръдие, че това 75 мм L 71 ми се види слабо. Смятам да я накипря с онова 75 мм L 100 че нещо искам по голяма мощност. От пантерата съм решил да мина на пантера ²² , че настоящата е много слаба като подвижност.
              П.П. Трябва да си взема отново ягд пантрерата с 88 мм оръдие т.е. последният и ъпгрейд и да събирам кинти за възстановяване на руските машини от т 34 -85 нагоре.

Comment

Благодарение на всичките оферти, промоции, подаръци и прочие, покрай годишнината на WoT за два дни, от нулата имам супер нагрухтяна Пантера с 97% екипаж.
                Сега остава да се науча да играя с нея

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                  къде се вижда тази статистика?

Сега те видях.
                  Ето я графиката, а адреса на сайта е долу.

Comment

1951 написа Виж мнение
                    B1 в моите опитни ръце

[ATTACH=CONFIG]17921[/ATTACH]
                    Имам усещане,че малко са го позасилили покрай празника.От 2 дни правя с него поредица добри битки.Нормално(ако не ме отнесат първи разбира се) по 4-5 жертви на битка,понякога изненадващи дори и за мен.Между жертвите Панцер 3/4,Щуг 3,М6,КВ,Т-50,Матилда и други,невъобразими до скоро.А до вчера не бих рискувал да скоча с него дори на Хетцер и се борех трудно с М3 Лий и Т-28.Сега ги газя като валяк.Преди няколко дни бях налазил едно изоставено в базата си КВ и за 17 опита не можах да го пробия.Днес ми критва 2 пъти отзад и встрани на купола и отзад в баките.Утопия някаква.Изненадващо неудобен противник са ми "картонените" нови американски ТД-та с куполи.Нещо все ме прекарват.
                    Last edited by bigbeer; 16-04-2012, 00:23.

Comment

Defeat
                      Battle: Redshire Sunday, April 15, 2012 4:35:25 PM
                      Vehicle: T34
                      Experience received: 1,548
                      Credits received: 151,092

Загубих поради това че не ми достигна точно 1 бронебоен снаряд да довърша последния вражески КТ, имах HE обаче ме довърши като остана на 100 здраве... просто нямам думи.
                      albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Тъкмо го мъча това Б1, и е нЕма такъв боклук просто, докато успее да допълзи до битката тя винаги е свършила, хем съм сменил двигателя...отврат абсолютна, Чърчила е като ферари в сравнение с това. Ама се подлъгах че покрай х5 ще мога да го мина бързо, ам акакво минаване като не мога нищо за трепане да докопам...иначе онзи ден ме беше пуснало в някаква супер битка с чърчила, 2550 експи (чисто без ь 5 без нищо) 50К пари, майсторск азначка естествено, ам аим скъсах шушоните на няколко Кв-та

Comment

Imperial написа Виж мнение
                          Defeat
                          Battle: Redshire Sunday, April 15, 2012 4:35:25 PM
                          Vehicle: T34
                          Experience received: 1,548
                          Credits received: 151,092

Загубих поради това че не ми достигна точно 1 бронебоен снаряд да довърша последния вражески КТ, имах HE обаче ме довърши като остана на 100 здраве... просто нямам думи.
                          Е те тази битка бих изгледал с удоволствие.Ако има начин.Ще е поучително и за мои приятели,които с тази машина правят ок 80к пари при победа.

Comment

Здравейте, от доста време не съм се вясвал но виждам, че "танкчетата" не са ви подминали Само за информация ако на някого му се играе на европейския сървър с ник: faso. Имам доста танкове така, че не се притеснявайте мога да "грайндя" с вас

Ето и списъка на таковете: Pz 35t, Marder II, Pz IV, VK 3601H, GW Panther, VK 3002 DB, E 75, E 100, T 50, T 50-2, KV, KV 3, IS 3, IS 4, T 127, Tetrach, T 44, T 54, T 34 85, ARL 44, AMX 13 75, M18, Type 59
                            Fairness is a wonderful attribute, Major Anderson. It has nothing to do with war."
                            Page 97
                            "Human beings didn't evolve brains in order to lie around on lakes. Killing's the first thing we learned. And a good thing we did, or we'd be dead, and the tigers would own the earth."
                            Page 241
                            "I am your enemy, the first one you've ever had who was smarter than you. There is no teacher but the enemy. No one but the enemy will tell you what the enemy is going to do. No one but the enemy will ever teach you how to destroy and conquer. Only the enemy tells you where he is strong. And the rules of the game are what you can do to him and what you can stop him from doing to you. I am your enemy from now on. From now on I am your teacher."
                            Page 262
                            Ender's Game

Comment

Има ли бг клан на руския сървър където да търсят нубове?

Comment

Mitko написа Виж мнение
                                Има ли бг клан на руския сървър където да търсят нубове?
                                Питай "Първа българска черноморска дивизия" или нещо такова беше.Ще те насочат.

Comment

Working...
                                X