Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

bigbeer написа Виж мнение
    Бяхме в един клан.Преди близо 2 месеца зарязах руския в пола на европейския.Играят ми се кланови битки и ми се защитава територия.В руския няма изградена система на подготовка за кланови битки и аз избягах..На Еу-то ме хванаха за взвод с тийм спийк още от първия ден и редовни ротни битки от как изкарах 4-ти тиър танкче.Практически рандъм битки почти не играя и идиотията на случайните съотборници ми е спестена.
    Ако ти се играят кланови битки и ти се защитава територия-поправете ме ако бъркам ,но на EU сървара само един БГ клан го прави това(при това с мноого сериозна подготовка и тренинг преди всяка битка и с изчерпателен разбор след това)

Comment

Гаражът ми в момента...

Pz IV*, Pz III/IV*, 3601(H)*, 3002(DB)*, Panther*, Panther II*, E-50*, Tiger*, Loewe*, E-75*, E-100, GW Panther
      Cunningham*, M2 Med*, Ram II*, M4*, M4A2E4*, M4A3E8*, T20*, Pershing*, Patton*, T29*, T32*, T34*, M103*, T110*, T30*
      AMX40*, AMX12(t)*, AMX-13/75*, AMX-13/90*, Lorraine 40t, AMX-50/100

* са елитни

Реално само играя френските за 2х, Е-75 и Е-100 за трениране, Т34 за кеш (Льове ми писна след 1000 битки с него). Понякога за кефи и Патън / Е-50 или Пантера 2 / Пършинг според каквото докара брат ми. От време на време се пускам с неговия ИС-4.
      Last edited by Imperial; 06-04-2012, 00:38.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
        Kak може да се присламчим?
        Лесно. Сваляш TeamSpeak3,като за предпочитане логваш с ника си от играта.Конектваш се на адрес fireto.net ,там е бъкано със стаи на БГ Клановете обединени около EPIC / EPICS / BGTC и прочие.Влизаш в стаята с най-голямо за момента присъствие.Издебваш момент в който спират да си крещят,представяш се и казваш какво търсиш.Винаги се намира кой да те насочи към офицер,дипломат или там квото има на линия.После те грабват изтръскват те и те засилват към подготвителните кланове.Лошото е,че хората там вече се групираха с предпочитани партньори за взводна игра,а не си събрал минималните 2 10-ки+ топ гаубица и топ скаут за кланова игра.Та докато си намериш удобен взвод може да минат няколко дни.Мен ме съблазняваха доста преди да започна на сървъра,хора,с които геймя от години и за това съм в група буквално от създаването на акаунта си.

Comment

fidelis написа Виж мнение
          Ако ти се играят кланови битки и ти се защитава територия-поправете ме ако бъркам ,но на EU сървара само един БГ клан го прави това(при това с мноого сериозна подготовка и тренинг преди всяка битка и с изчерпателен разбор след това)
          От писаното във форума на hardwarebg.com оставам с впечатлението за 4 БГ Клана до момента завладявали територия.Като ЕПИК държи някоя почти непрекъснато ,а съюзниците и конкурентите им редовно печелят и губят такива.Разбира се може и да бъркам....Някои от закачките между конкуренти на момента се поизострят,на границата да станат злобнички.Мен това ми допада,стръв трябва да има!

Comment

bigbeer написа Виж мнение
            От писаното във форума на hardwarebg.com оставам с впечатлението за 4 БГ Клана до момента завладявали територия.Като ЕПИК държи някоя почти непрекъснато ,а съюзниците и конкурентите им редовно печелят и губят такива.Разбира се може и да бъркам....Някои от закачките между конкуренти на момента се поизострят,на границата да станат злобнички.Мен това ми допада,стръв трябва да има!
            Ами аз до колкото гледам глобалната карта ЕПИК държим не една територия,а винаги по няколко.Нямам спомен да сме падали до една единственна нито пък някой да ни е изритвал от картата-освен случая когато сами си вдигнахме чуковете от БГ провинциите и отидохме в Англия/Франция където сме и в момента(въпрос на политика беше ,а и моето скромно мнение е,че сивите са къде-къде по-точен алианс отколкото ребелиана ) hardwarebg няма да ги коментирам-прекалено много злоба има там,а и докато са с този лидер не виждам как ще задържат територия някога,пък било то и в Северна Африка.fireto.net е ТС на ЕПИК ,останалите кланове които го изполузват са деривати на ЕПИК като идеята ни е попълвайки ги с нови хора нахъсани за игра постепенно да ги превърнем в пълнокръвни и отстъпвайки им територии от нашите лека-полека да се върви към изцяло БГ алианс(дай боже )Логнете ли в ТС търсете TimeBanditBG за оторизация
            Imperial,адмирации-впечатляваща колекция,жалко че не играеш на EU...

Comment

Защо след последния пач масово жизнеността остава на 1%? Непрекъснато ми се случва да довършвам някой така или да се изплъзне на косъм, направо вече дразни... и то се случва почти на всяка битка. Забелязали ли сте го?

Comment

Нищо ново, случва се достатъчно често за да му обърнеш внимание.
                albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа Виж мнение
                  Нищо ново, случва се достатъчно често за да му обърнеш внимание.
                  Точно защото се случва толкова често, му обръщам внимание, и то след пача. Не 2 не 4, а точно 1% горе долу на всяка битка, на някой от моите или противниците. Според мен разработчиците са го направили да ти дадат малък бонус, за да направят играта по-интересна - вместо да приключиш да се порадваш на ефекта от умението "Адреналин" на пълнача

Comment

няма такова нещо, но вярвай каквото искаш
                    albireo написа

Comment

Някой да има спомен дали сме обсъждали в темата дулния спирач на оръдията и евентуалният му ефект върху демаскиране при стрелба? Мисля, че сме, но не мога да го открия. С едни хора спорим дали при стрелба с оръдие с дулен спирач демаскирането е повече. Мисля, че и линкове към теми във форума на играта имаше, но и тях не мога да ги открия.
                      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Като стана въпрос за митове и легенди, какво мислите за попаденията, които пробиват, но не правят поражения?
                        Случва се от време на време и е доста странно.
                        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

feersum написа Виж мнение
                          Някой да има спомен дали сме обсъждали в темата дулния спирач на оръдията и евентуалният му ефект върху демаскиране при стрелба? Мисля, че сме, но не мога да го открия. С едни хора спорим дали при стрелба с оръдие с дулен спирач демаскирането е повече. Мисля, че и линкове към теми във форума на играта имаше, но и тях не мога да ги открия.
                          Определено влияе върху демаскирането.Не знам при нас ,но във сайта на играта го има.Има и тема във руския форум.Място за спор няма.Просто трябва да се пусне една бърза търсачка.

Примерно ето тук http://wot-fansite.ru/publ/pomoshh/a...tanks/9-1-0-26

има следния текст към раздела "Как работает маскировка в World of Tanks":

- " Танки, орудия которых оснащены дульным тормозом (фото ниже) рискуют быть обнаруженными значительно больше, чем танки без оного."

Като лично моето мнение е,че не самата форма на оръдието оказва влияние,а изстрела от оръдие с такъв.Тоест, в играта, изстрел от оръдие със или без него оказва различен процент демаскиращ ефект,но и в двата случая демаскира.Имам предвид оръдия с еднакъв калибър на един и същи танк.Защото калибъра на оръдието,типа и класа на танка също са определящи за маскировката.

И тук има нещичко http://wotbase.ru/%D0%BF%D0%BE%D0%BB...85%D0%B0%D0%BD

"........Выстрел дополнительно демаскирует танк. Чем больше калибр орудия, тем больше демаскируется танк
                          Дульный тормоз на орудии также увеличивает степень демаскирования и заметность танка. .."
                          Last edited by bigbeer; 06-04-2012, 14:07.

Comment

1951 написа Виж мнение
                            Като стана въпрос за митове и легенди, какво мислите за попаденията, които пробиват, но не правят поражения?
                            Случва се от време на време и е доста странно.
                            Бях гледал един документален филм, в който имаше изненадващо (за нещо показано по телевизията) признание на американски ветеран от екипаж на Шърман. Незнам каква модификация е бил шърманът, но случаят беше следния: 88мм Снаряд от Тигър пробива странично купола, минава покрай главата на стрелеца, перфорира и вътрешната стена, излиза без да експлодира и продължава траекторията си... Та може да не е бъг а някаква подобна история. И да не забравяме че от руснаци може всичко да се очаква в тази игра

Comment

Bigbeer, мерси за информацията

На работа съм в момента, и 90% от интернетЯ ми е блокиран - не мога да отварям почти нищо, и нямаше как да разровя форумите на играта.
                              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Реклама на 7,3:

Big changes are coming to the Soviet heavies. The IS-4 is becoming a big boss topping its own development branch, with the KV-4 and ST-I leading the way to a...
                                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Working...
                                X