Няма слаби машини в играта! Всяко нещо има ГОЛЕМИ плюсове. Просто повечето нямат търпение за експериментиране и усъвършенстване на различни тактики. Направили са 5-6 битки или 100, но с погрешни действия, и не спират да хейтват. Така четох доста по форумите за Хетцера колко бил "sucks", и се амбицирах да го изстискам като лимон. Сега, след като всичко ми е на 100%+100% камуфлаж, се движи с 39-40-на км, стреля доста по-точно и на по-далеч, а ако не си показваш корема снарядите отскачат като луди. Понякога скрит зад храсти, повредени хевита се разминават с мен на 20-на метра, изчаквам ги и им излизам в гръб. За Ягдпанцера, дето го имаше закопан по турската граница (или батмобилът ) всички псуват, без да са си дали сметка каква тактика е най-добре да се предприеме, кое оръдие и елементи и т.н.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
м-да, и аз едва изтрая д амина Мардера, но сега ми енай-любимата машина, след като разбрах как се ползва...а хетзера е мого готина машина, ако си в горната 1/4 челото е практически непробиваемо а на 105 мм му трябва едно попадение само за повечето машини.
Иначе слаби машини няма, но има машини които просто не са подходящи з аначина по който конкретният човек обича да играе. Применро аз рускит емашини силно не ги харесвам, бавно зареждат, бавно прицелват, не са точни, това с екомпенсира от други неща, но не тези кото аз ценя. Применро за мен Т20 е страхотна машина, за други е небронирана болезнен кошмар който трябва да изтърпят за да вземат М26 (не че той е много брониран)...впрочем има откровенно боклучави машини- всички ранни френски неща.
Comment
-
Петър Илиев написа Виж мнениеНяма слаби машини в играта! Всяко нещо има ГОЛЕМИ плюсове. Просто повечето нямат търпение за експериментиране и усъвършенстване на различни тактики. Направили са 5-6 битки или 100, но с погрешни действия, и не спират да хейтват. Така четох доста по форумите за Хетцера колко бил "sucks", и се амбицирах да го изстискам като лимон. Сега, след като всичко ми е на 100%+100% камуфлаж, се движи с 39-40-на км, стреля доста по-точно и на по-далеч, а ако не си показваш корема снарядите отскачат като луди. Понякога скрит зад храсти, повредени хевита се разминават с мен на 20-на метра, изчаквам ги и им излизам в гръб. За Ягдпанцера, дето го имаше закопан по турската граница (или батмобилът ) всички псуват, без да са си дали сметка каква тактика е най-добре да се предприеме, кое оръдие и елементи и т.н.
Тия дни ще взема да доразвия Щуг-а и да изпробвам JPzIV, да видя що за птица е.
ПТ-САУ много малко съм играл - имам 5000 игри, от тях не повече от двайсетина с Мардер и около стотина със Су-85, но пък последното много ми харесва"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
ТД с купол винаги ми е било странно. Поне за мен - като мога да въртя купола, като нищо ще забравя да обърна и челото на машината като лошите и ще ме отпорят за норматив..."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеМного си прав.
Тия дни ще взема да доразвия Щуг-а и да изпробвам JPzIV, да видя що за птица е.
ПТ-САУ много малко съм играл - имам 5000 игри, от тях не повече от двайсетина с Мардер и около стотина със Су-85, но пък последното много ми харесва
Оръдието и е е перфектно особено 88 дългото е змей от всякъде.
Comment
-
Е то и до сега си имаш еТД с куполи, на мен еМ36 ми е второто най-любимо след Мардера. но при него снайперските предимства не са така добре изразени, то пак вижд амного далече, но и другите виждат повечко, отделно пуска срещу тиъри които не могат да се пробият, докато мардера пробива всичко...
Comment
-
Imperial написа Виж мнение7.2 го пускат на RU сървъра тази вечер?Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнениеЩуга ми е любим, но и другата не е лоша машина, но още по хубава е ягдпантерата особено ако ходовата част, тансмисия и двигател са пипнати до края инак е голяма мъка.
Оръдието и е е перфектно особено 88 дългото е змей от всякъде."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеТъкмо днес е ден на Св. Паралей, направо се изкушавам да инвестирам малко злато и директно да отключа всичко по JPanther
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеИдеята е страхотна,но ако изчакаш няколко дни,да вкарат новата версия,оборудването ще ти излезе по-евтинко.При Пантерката не чак толкова,но при Ферди-то вече ще се усеща разликата сериозно.
От описанието на новия пач стигнах до Икономика 2.0, видях, че ще режат доходността на някои танкове и се отказах да чета нататък.
Едит:
На http://www.wotdb.ru/ и http://www.wotdb.info е обновена информацията с новите машини.Last edited by feersum; 29-03-2012, 17:59."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment