bigbeer написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Гаражът ми в момента...
Pz IV*, Pz III/IV*, 3601(H)*, 3002(DB)*, Panther*, Panther II*, E-50*, Tiger*, Loewe*, E-75*, E-100, GW Panther
Cunningham*, M2 Med*, Ram II*, M4*, M4A2E4*, M4A3E8*, T20*, Pershing*, Patton*, T29*, T32*, T34*, M103*, T110*, T30*
AMX40*, AMX12(t)*, AMX-13/75*, AMX-13/90*, Lorraine 40t, AMX-50/100
* са елитни
Реално само играя френските за 2х, Е-75 и Е-100 за трениране, Т34 за кеш (Льове ми писна след 1000 битки с него). Понякога за кефи и Патън / Е-50 или Пантера 2 / Пършинг според каквото докара брат ми. От време на време се пускам с неговия ИС-4.Last edited by Imperial; 06-04-2012, 00:38.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеKak може да се присламчим?
Comment
-
fidelis написа Виж мнениеАко ти се играят кланови битки и ти се защитава територия-поправете ме ако бъркам ,но на EU сървара само един БГ клан го прави това(при това с мноого сериозна подготовка и тренинг преди всяка битка и с изчерпателен разбор след това)
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеОт писаното във форума на hardwarebg.com оставам с впечатлението за 4 БГ Клана до момента завладявали територия.Като ЕПИК държи някоя почти непрекъснато ,а съюзниците и конкурентите им редовно печелят и губят такива.Разбира се може и да бъркам....Някои от закачките между конкуренти на момента се поизострят,на границата да станат злобнички.Мен това ми допада,стръв трябва да има!
Imperial,адмирации-впечатляваща колекция,жалко че не играеш на EU...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеНищо ново, случва се достатъчно често за да му обърнеш внимание.
Comment
-
Някой да има спомен дали сме обсъждали в темата дулния спирач на оръдията и евентуалният му ефект върху демаскиране при стрелба? Мисля, че сме, но не мога да го открия. С едни хора спорим дали при стрелба с оръдие с дулен спирач демаскирането е повече. Мисля, че и линкове към теми във форума на играта имаше, но и тях не мога да ги открия."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеНякой да има спомен дали сме обсъждали в темата дулния спирач на оръдията и евентуалният му ефект върху демаскиране при стрелба? Мисля, че сме, но не мога да го открия. С едни хора спорим дали при стрелба с оръдие с дулен спирач демаскирането е повече. Мисля, че и линкове към теми във форума на играта имаше, но и тях не мога да ги открия.
Примерно ето тук http://wot-fansite.ru/publ/pomoshh/a...tanks/9-1-0-26
има следния текст към раздела "Как работает маскировка в World of Tanks":
- " Танки, орудия которых оснащены дульным тормозом (фото ниже) рискуют быть обнаруженными значительно больше, чем танки без оного."
Като лично моето мнение е,че не самата форма на оръдието оказва влияние,а изстрела от оръдие с такъв.Тоест, в играта, изстрел от оръдие със или без него оказва различен процент демаскиращ ефект,но и в двата случая демаскира.Имам предвид оръдия с еднакъв калибър на един и същи танк.Защото калибъра на оръдието,типа и класа на танка също са определящи за маскировката.
И тук има нещичко http://wotbase.ru/%D0%BF%D0%BE%D0%BB...85%D0%B0%D0%BD
"........Выстрел дополнительно демаскирует танк. Чем больше калибр орудия, тем больше демаскируется танк
Дульный тормоз на орудии также увеличивает степень демаскирования и заметность танка. .."Last edited by bigbeer; 06-04-2012, 14:07.
Comment
-
1951 написа Виж мнениеКато стана въпрос за митове и легенди, какво мислите за попаденията, които пробиват, но не правят поражения?
Случва се от време на време и е доста странно.
Comment
-
Bigbeer, мерси за информацията
На работа съм в момента, и 90% от интернетЯ ми е блокиран - не мога да отварям почти нищо, и нямаше как да разровя форумите на играта."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment