Убивал съм ИС-7 на 100% живот с 1 изстрел с Т30 (ТТ 10левел), но странично - малко зад купола над веригите. Централно много ме съмнява да го убие с 1 изстрел, но от ВБР се очаква всичко
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Бигбиар, то че се изложих, изложих се, това ми е ясно. С последното оръдие съм на иса, засега нямам само двигател. В този момент губехме битката, и реших да съм камикадзе и докато враговете ме убиват да посветя на лъва и исуто. Мислех, че ще отнеса няколко изстрела, и като ме стрелят ще светнат, нали дава точки и за засветка. Това което исках да покажа с горния пример, е че този танк не става да върви напред и да обира демижа на враговете, та докато всички стрелят по него твоите да убият тях.
Съвсем наясно съм, че съм слаб играч, особено като гледам един приятел какво прави и направо получавам комплекс за малоценност. В началото мислех, че е до бързина на пръстите, но пробвахме нещо. Той е в скайп, умира бързо, гледа ме и ми казва какво да правя. За мое огромно учудване се получаваше.
Сложил съм му дотиквач и вентилатор, екипажа ми е на 45% на първото умение командира е с орлов поглед, двама ремонт, един камуфлаж (идеята беше от всичко по малко да има).
По принцип обичам да играя с тд та и ми е голям мерак да пробвам американските с въртяща се купола.
Сега сложих 100 мм оръдие и маскировачна мрежа. Първите два боя ми се получиLast edited by Mitko; 04-04-2012, 14:43.
Comment
-
Mitko, за да са ти ефективни уменията ремонт, камуфлаж и гасене на пожари, трябва всички членове на екипажа да ги имат. Специално за тези трите се взима средно аритметично от уменията на всеки член на екипажа - ако имаш един на 100% ремонт и още четирима на 0, то общия резултат ще е 20%. Няма много смисъл "от всичко по малко".
Т30 срещу Ис-7 с един изстрел - само при ammoarck..."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеТова какво трябва да означава? Т30 има средно 750 поражение, ИС-7 има 2150 "здраве". Да не говорим колко е (или беше преди 7.2) ненадеждно оръдието на Т30. Ти изобщо играл ли си го?Last edited by bigbeer; 04-04-2012, 19:14.
Comment
-
Mitko написа Виж мнение...Съвсем наясно съм, че съм слаб играч....
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеКогато разбрах,че след пача трябва да се плаща за всеки запис отделноalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
1951 написа Виж мнениеПо моему всички записи стават неизползваеми с всеки нов пач. Поне моите наблюдения са такива.Imperial написа Виж мнениеМоля???
Из руския форум се коментира,че старите записи могат да се гледат,като заплатиш на екипа да ти го прехвърли по новия стандарт.По отделно за всеки стар запис.Реших,че е прекалено набутване и не съм търсил пътя по който става.Едва ли е много трудно.Last edited by bigbeer; 04-04-2012, 21:24.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеПри наличието на КВ и PZ IV със снайперската пушка,да предпочетеш М4 за гринд си е някакъв особен вид мазохизъм.
P.S.Аз мразя хетзер примерно, но не твърдя, че проблема е в танка.
Comment
-
И аз това казах, че фугасите са орязани с новия пач ( макар че на КВ-то не виждам разлика , честно казано). Но пак се стигна до вица "американски/руски/български форум"-кажеш нещо, почват да те "хранят". А поне за тази игра знам какво говоря-играя на руския от началото, макар и с големи прекъсвания понякога, ника ми е SMPopov. Даже мисля , че с Голямата бира сме в един клан.
Comment
-
Бяхме в един клан.Преди близо 2 месеца зарязах руския в пола на европейския.Играят ми се кланови битки и ми се защитава територия.В руския няма изградена система на подготовка за кланови битки и аз избягах..На Еу-то ме хванаха за взвод с тийм спийк още от първия ден и редовни ротни битки от как изкарах 4-ти тиър танкче.Практически рандъм битки почти не играя и идиотията на случайните съотборници ми е спестена.Last edited by bigbeer; 05-04-2012, 15:22.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеНа Еу-то ме хванаха за взвод с тийм спийк още от първия ден и редовни ротни битки от как изкарах 4-ти тиър танкче.Практически рандъм битки почти не играя и идиотията на случайните съотборници ми е спестена.
Вчера на Ел Нещоси хубаво че арти-то беше смислено и като ме видя че с еопитвам да спечеля играта ми писа че ме покрива, аз отнесох 5 той 6, но накрая ме гръмнаха вече в тяхната база и то защото две грилет ами изпиха много кръвчица...сам преджапах през долината докато другит си бараха това дето нямат...само едно попадения в двигателя (нямах вече ремонтни комплекти) иначе ем напукаха преди това докато им трепна скаута ...а да, аз бях с Т29 , още съвсем мъничко и ще си взема Т32.
Comment
Comment