Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Мен ме кефи до толкова до колкото когато срещнем гадовете имам стабилен съпорт...все пак бавните машини обикновенно са добре бронирани и въоръжени...и в 90% от случаите ми благодарят, особенно ако е имало баир за катерене....от това с което съм пробвам с Патъна се бута най-добре, Т28 успявам до 30 км/ч да го ускоря...мен когато съм със супер пършинга никога никой не се е сещал...дори когато съм си искал в прав текст....но се оказа че вече имам двама от тези които работя за мен играят и няколко пъти сме правили палтун, даже от една игра взехме платунен медал

    Comment


      Tова видяхте ли го -> http://forum.worldoftanks.eu/index.p...-german-tanks/
      Не знам доколко е достоверно, но би било забавно, има големи извращения а AMX 65T изглежда като космически кораб
      <<..........>>

      Comment


        Излишни козметични промени, според мен. Май искат тотално да променят облика на играта след 0.8.

        Едит: Олеле, верно много шашави неща има

        32Pz38Hf е като марсоходче...
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

        Comment


          аз се надявам нвият мардер за бъде като старият преди да го ******, насхорна също е обещаващ...а куполат ана Конкеръра е грозота нямаща много общо с истинският танк. впрочем те са нарпавили МК.2

          Comment


            леле какви са скромни, само 10 евра за да си смениш ника....

            Comment


              http://www.wotdb.ru/ са си обновили интерфейса.
              Толкова се надявах, че поне там ще оставят старото tech tree
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

              Comment


                Започнах да се подготвям за 8.1, тъй като смятам, че без златни снаряди няма как да се мине след пача, но се оказа, че гаражът ми не е това което трябва да е.
                Бях си оставил машини, които ме радват и единствено Stug III ми остана като машина за пари, останалите или са на границата на самоиздържането или ме вкарват в харчове.
                Взех си SU-85 да партнира на Stug-a, но ми се иска да взема още една машина.Добре обучени немци в казармата имам доста, руснаците ги използвах за СУ-то.Ако можех бих взел втори Stug, но играта не го позволява.
                Какво е положението с Jagdpz IV в момента откъм парите които носи и откъм представяне? Последно съм го играл преди 7.2 и тогава не се разбирахме добре с късото 88мм.Сега обаче го намирам за по-труден противник отколкото беше преди.
                Всичко под 75мм L70 отпада като вариант, което автоматично изключва двата медиума 5то ниво.
                VK3601H как е в момента и него последно преди 7.2 съм го играл - струва ми се, че челната му броня е "нърфната".Поне 10к средно успява ли да докара от битка?
                Nobody has three balls but some people have two very good ones!

                Comment


                  Предлагам ви да гласувате за тази игра.
                  Времето е кратко - по-малко от 2 дни.
                  В случай на победа ще бъде много бонуси и "халявы".
                  Подробни инструкции на видео.
                  Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!
                  http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

                  Comment


                    Гласувахме вече, може и да спечелим

                    Въпреки, че LoL е сериозна конкуренция.
                    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

                    Comment


                      Ultramarine написа Виж мнение
                      Започнах да се подготвям за 8.1, тъй като смятам, че без златни снаряди няма как да се мине след пача, но се оказа, че гаражът ми не е това което трябва да е.
                      Аз също се подготвям, събирам си фрее експи, събирам парички, накупил съм гаражни слотове. За съжаление тази матилда дето са я пуснали е тръде голямо отвращение, иначе ако беш енещо нормално (да кажем шермън светулка) щях да си го взема и дори екипаж да си подготвям...
                      Иначе за слятните снаряди- аз и в нормална битка си ги ползвам....при голям зор или важна ситуация...голям зор е примерно аз със супер пършинга на руинберга, срещу КТ и Е75...КТ-то го напомпях ако и тъкмо ми дойд ена помощ един Ис-3...и Е-75 решу да ме насили, дойде и ми се заби челно..разчитайки ч е е непробиваемо черно...да ама не, вкарах му два подкалибрени и го прикончих, и после той в чата "M26 WTF????"...аз го светнах че със злато съм го светлан, д ане почне да реве че съм чиитър...или пък в сряда- капвам сам базата, моите го няма близо, един ИС-6 решава да ми пречи...вкарвам му аз два подкалиобрени..на него му се дръпва л***то и избяга оставяйки ме да капна на 100

                      Иначе ако го въведат това с премиумуте ще може да стрелнеш 5-6-8 пъти с подкалибрени и пак да си на плюс, сума народ ще изреве.
                      Ако го въведат на нормалният сървър ще си сложа 105 мм на М4Е8 и ще стрелям предимно с кумулативни, ще е голяма гавра, намираш някой тежък и с два снаряда го пращаш във вечните ловни полета...изобщо много любители на тежките танкове ще изреват на умряло....от сега предусещам колко ще е забавно, или пък с ПЗ-3, слагаш 75 мм, и на макс скорост му влизаш интимно влизо...и "бум бам, мерси мадам"

                      Comment


                        Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.



                        .....
                        albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

                        Comment


                          хахаха, е това с японците и малките момиченца никога не съм го разбирал
                          <<..........>>

                          Comment


                            Tрепач направо.Изгледах няколко - къртят.

                            Comment


                              Gaden Gogi написа Виж мнение
                              Иначе ако го въведат това с премиумуте ще може да стрелнеш 5-6-8 пъти с подкалибрени и пак да си на плюс, сума народ ще изреве.
                              Ами Гого ,резултата е че няма да се играе с тежки, или да въведат снаряди за тежките с повече демидж, тогава някой медиум ще се замисли преди да хукне смело през полето да минава по фланга .
                              Ако така оставят нещата, ще минавам на медиуми . И без това сега съм на Т44 и Panther2 и имам да гриндя доста

                              Comment


                                Т.е играт аще стане по-реалистична. защото сега масово в отбор от 15 да има само 3 средни и всички тъпанари да се пънат ан тежки 'щото били куул и се играело лесно, пък най-лесно се играе като се кампира.
                                Иначе премиум снарядите изобщо не са панацея, дори срещу същото ниво тежък, вчера на кампиновка, насрещна битка, само аз и ще два супер пършинга тръгнахме по хълма, всички тежки говеда се скриха в близките храсти, естествено загубихме...но в същото време на хълма, изпълзяваме ние тримата...и насреща Т32, Т34, Ис-8, е75 и още нещо тежко....виждайки ситуацията аз веднага включих на златни, надявах се все пак че ще успеем д аобърнем....е да ама от 10 снаряда нямах нито едно пробитие. а реално можех д апробия само на Т34 корпуса...да ама те вече бяха на върх ана хълма и за да се подам достатъчно за да го оцеля трябва дасе покажа целият. а челни дори със злато не можах д апробия никой от тях.
                                тъй че хленча на "куул -изи плей" танковеет е силно пресилен. Отделнод ето съвсем не всеки би могъл да сипозвои да стреля с таквиа снаряди. Не премиум акаунтите играят с ниските (доходни) нива за пари, пари кото биха стигнали за 2-3 снарядя, колко от тях ще ги ползват, в горните нива пък танковете и без това една се изплащат, кой ще стреля с такива? хората с милиони сметки ги имат защото имат премиум танк и/или акаунт, при всикчи случаи на тях при желание не им е проблем и за истински пари да си ги вземат тези снаряди.
                                аз винаги си нося по 15 в пършинга и супер пършина, и когато ми е кеф ис ги ползвам без да ме е жал, в крайна сметка 10 снаряда са ми 50 стотинки, чудо голяма , важнот е че съм си направил кефа.
                                а ако се въведат повече видове снаряди само ще с еподобри играта, и ще се осмислят някой скилове, при стандартният набор умението на зареждача да смени бързо видовете снаряди е практически безсмислено.

                                иначе среден хукнал през полето е рядка олигофрения, и такъв никакви снаряди ен биха го спасили. Среден се играе заради маневреноста, а маневреноста не е "най-бързо прекосяване на полето". подозирам че по-малкото средни се дължи точно на това, повечето играчи с апросто ...хм ...абе тъпи са си, и им липсва въображение...аз най-добрите играчи които съм наблюдавал с абили именно със средни, и вече изключителнит епоапдения са били леки, и винаги по време на игра съм им отдавал дължимото.
                                При тежък се жертва възможноста за творчески изяви и се получва повече статистки (броня, оръдиое, живот), поради което за посредствените играчи е по леснода играят такъв....
                                От друга страна дори с тежък танк може да с енаправи агресивна и раздивжена игра, но е доста по-трудно....аз понеже напоселдък с еоливам да играя със С Пършинга, ако е равно маневреноста с напънки стига за много маневри но нормалният пършина е по-добър...а след въвеждането на Т10 средни, изведнъж Патъна престана да е толкова чуплив (преди беше отчайващео, ВСЯКО попаденеи ми трошеше поне два компонента) и е също много приятен....

                                Имам осещането че Т9 Центуриона е е също много приятен, освен ако комплексарщината на руснаците не достигне нови висини.

                                Comment

                                Working...
                                X