Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Убивал съм ИС-7 на 100% живот с 1 изстрел с Т30 (ТТ 10левел), но странично - малко зад купола над веригите. Централно много ме съмнява да го убие с 1 изстрел, но от ВБР се очаква всичко

Comment

Бигбиар, то че се изложих, изложих се, това ми е ясно. С последното оръдие съм на иса, засега нямам само двигател. В този момент губехме битката, и реших да съм камикадзе и докато враговете ме убиват да посветя на лъва и исуто. Мислех, че ще отнеса няколко изстрела, и като ме стрелят ще светнат, нали дава точки и за засветка. Това което исках да покажа с горния пример, е че този танк не става да върви напред и да обира демижа на враговете, та докато всички стрелят по него твоите да убият тях.
      Съвсем наясно съм, че съм слаб играч, особено като гледам един приятел какво прави и направо получавам комплекс за малоценност. В началото мислех, че е до бързина на пръстите, но пробвахме нещо. Той е в скайп, умира бързо, гледа ме и ми казва какво да правя. За мое огромно учудване се получаваше.
      Сложил съм му дотиквач и вентилатор, екипажа ми е на 45% на първото умение командира е с орлов поглед, двама ремонт, един камуфлаж (идеята беше от всичко по малко да има).
      По принцип обичам да играя с тд та и ми е голям мерак да пробвам американските с въртяща се купола.
      Сега сложих 100 мм оръдие и маскировачна мрежа. Първите два боя ми се получи
      Last edited by Mitko; 04-04-2012, 14:43.

Comment

Mitko, за да са ти ефективни уменията ремонт, камуфлаж и гасене на пожари, трябва всички членове на екипажа да ги имат. Специално за тези трите се взима средно аритметично от уменията на всеки член на екипажа - ако имаш един на 100% ремонт и още четирима на 0, то общия резултат ще е 20%. Няма много смисъл "от всичко по малко".

Т30 срещу Ис-7 с един изстрел - само при ammoarck...
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Imperial написа Виж мнение
          Това какво трябва да означава? Т30 има средно 750 поражение, ИС-7 има 2150 "здраве". Да не говорим колко е (или беше преди 7.2) ненадеждно оръдието на Т30. Ти изобщо играл ли си го?
          Когато се случи бях шокиран.Изстрел директно в предния лист отнесе 7-ицата на пълна кръв.До скоро пазех и запис на битката,но по стария стандарт.Когато разбрах,че след пача трябва да се плаща за всеки запис отделно,просто изтрих всички стари.След пача влизам с акаунта,на който е развитата 30-ка,само да обера двойния експ за деня и не ми се е случвало повече.Но на 2 пъти ми се случва да отнеса близо половината живот на ИС-4,странично, от голямо разстояние и то с фугас.Понякога играта е малко странна.
          Last edited by bigbeer; 04-04-2012, 19:14.

Comment

Mitko написа Виж мнение
            ...Съвсем наясно съм, че съм слаб играч....
            Няма такова нещо като "слаб играч",плс не се комплексирай без нужда.Всичко се постига със желание и постепенно натрупване на опит.Още повече,че в играта винаги има няколко начина за добро отиграване на всяка ситуация.Тоест няма и стереотип за постигане.Ако погледнеш моята статистика(с този ник съм и в двата сървара)се забелязват постижения под средно ниво.Което не пречи понякога да се получават страхотни битки.Играя изцяло за удоволствие и ми харесват именно изненадите.В сходна ситуация често изхода е изненадващ.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
              Когато разбрах,че след пача трябва да се плаща за всеки запис отделно
              Моля???
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

По моему всички записи стават неизползваеми с всеки нов пач. Поне моите наблюдения са такива.
                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
                  По моему всички записи стават неизползваеми с всеки нов пач. Поне моите наблюдения са такива.
                  Imperial написа Виж мнение
                  Моля???

Из руския форум се коментира,че старите записи могат да се гледат,като заплатиш на екипа да ти го прехвърли по новия стандарт.По отделно за всеки стар запис.Реших,че е прекалено набутване и не съм търсил пътя по който става.Едва ли е много трудно.
                  Last edited by bigbeer; 04-04-2012, 21:24.

Comment

...

или просто можеше да си запазиш стария клиент.
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

То за това акъл се иска.

Comment

При наличието на КВ и PZ IV със снайперската пушка,да предпочетеш М4 за гринд си е някакъв особен вид мазохизъм.
                        А точно Pz IV си ги уаншотвах 80% от случаите! Не знам колко си играл с М4, аз го купих след КВ-то и ги държа и двете, за да ги редувам. Това, че на тебе не ти допада, не означава че танка е калпав, а по-скоро обратното. Може да сравниш следните показатели: 1.dps 2.цена на снаряда/damage 3. Цена на ремонта.
                        P.S.Аз мразя хетзер примерно, но не твърдя, че проблема е в танка.

Comment

Аз в момента имам 171 битки с М4, откакто смениха HE механиката, 105мм стана безполезно и спрях да го играя. Pz IV със 75мм L/70 определено е по-ефективен.
                          albireo написа

Comment

И аз това казах, че фугасите са орязани с новия пач ( макар че на КВ-то не виждам разлика , честно казано). Но пак се стигна до вица "американски/руски/български форум"-кажеш нещо, почват да те "хранят". А поне за тази игра знам какво говоря-играя на руския от началото, макар и с големи прекъсвания понякога, ника ми е SMPopov. Даже мисля , че с Голямата бира сме в един клан.

Comment

Бяхме в един клан.Преди близо 2 месеца зарязах руския в пола на европейския.Играят ми се кланови битки и ми се защитава територия.В руския няма изградена система на подготовка за кланови битки и аз избягах..На Еу-то ме хванаха за взвод с тийм спийк още от първия ден и редовни ротни битки от как изкарах 4-ти тиър танкче.Практически рандъм битки почти не играя и идиотията на случайните съотборници ми е спестена.
                              Last edited by bigbeer; 05-04-2012, 15:22.

Comment

На Еу-то ме хванаха за взвод с тийм спийк още от първия ден и редовни ротни битки от как изкарах 4-ти тиър танкче.Практически рандъм битки почти не играя и идиотията на случайните съотборници ми е спестена.
                                Kak може да се присламчим? че последните дни само видиотени кампери ми се падат като съотборници.
                                Вчера на Ел Нещоси хубаво че арти-то беше смислено и като ме видя че с еопитвам да спечеля играта ми писа че ме покрива, аз отнесох 5 той 6, но накрая ме гръмнаха вече в тяхната база и то защото две грилет ами изпиха много кръвчица...сам преджапах през долината докато другит си бараха това дето нямат...само едно попадения в двигателя (нямах вече ремонтни комплекти) иначе ем напукаха преди това докато им трепна скаута ...а да, аз бях с Т29 , още съвсем мъничко и ще си взема Т32.

Comment

Working...
                                X