Gaden Gogi написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
-
Баси гредата! Сума време събирам точки за да сложа по-мощно оръдие и по-брониран купол на новия ми PzII-Luchs и накрая като ги ресърчнах се оказа, че немога да му ги монтирам защото са прекалено тежки за тоя танк.
А Т-46-ата продължава да ми къса нервите, макар че почвам да й свиквам вече на таратайката, даже в една кофти мрежа дето бях с най-кьопавия танк от цялата игра успях да пречукам един американски медиум М-3 Lee, ама веднага след това и мене ме потрошиха щото се завърза адска престрелка до жп линията и нямаше места за прикриване.
п.п. почнах и американските, врътнах една туристическа обиколка с Т2 засега ми се струва, че не е зле, само е изнервящо бавното презареждане на снарядите.(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment
-
Warlord написа Виж мнениеБаси гредата! Сума време събирам точки за да сложа по-мощно оръдие и по-брониран купол на новия ми PzII-Luchs и накрая като ги ресърчнах се оказа, че немога да му ги монтирам защото са прекалено тежки за тоя танк.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеTo на леките първо окачването се сменя, после двигател..и накрая разните глезотии..иначе Пз ИИ е много приятна машина, аз след него някак не се паснах добре с Леопарда, много тромав ми идваше.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Jа значи: Дърпам сега евро-клиента и почвам отначало. Ще развивам немската линия към Тигър, артилерия също ще пробвам. Да видим какво и кога ща се получи. Руският акаунт си остава...Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеАз дали споменах че Пз 3 е убер кеф?albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеНа мен ми остават под 80К хп и 6М кредита за Е-100. Дотогава ще са пуснали френските танкове и ги почвам.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеАз дали споменах че Пз 3 е убер кеф?непременно го пробвай със 75 мм...нарочно го казвам защото към тигрите май не с еминава от там, пък и да с еминава ниските тиъри могат много бързо да се прескочатЕще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
E не може всичко да е непробивамемо и да дупчи мишоци през другият край на картата. В битка по-ниско ниво е убервафе,на неговото и по-високо си става, вчрно иска се да се връткаш много...и съотборниците ти да не те стрелят,
Иначе аз не казах че е най-силен, а че е много забавно да с еиграе с него. Всеки намира забавление в различни неща. За мен това е да играя с инстинска, не фантасмагорична машинка. да е динамично, и по възможност резултативно. Да се шава насам натам, да се стреля, да се стреля отново и пак и again. Подозирам че Т-50 би ми паснал много, но с това комплексарско извращения няма да играя.
Просто за протокола, в момента в статистиката ми дава че Пз 3 ми е с най-много килове в битка, той е на равно в м37, чърчила и май още нещо, но е постигнат последен.
Иначе леко ми тъпее идеята да с епуска френск алиния, че тях по-голямата част от войната ги няма, сигурно са зяпали (девелоперите)
ама дори всички фантасмагории да прерисуват, и д аим менкат леко времето, пак едва с еполучава дърво...вместо д апуснат първо британското...
Comment
Comment