feersum написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
feersum написа Виж мнениеЦели ги, преди да са те видели.
Аз как да разбера дали ме виждат или не ? Сега свърших една игра в която ме разстреляха без аз въобще да ги виждам КАК става това ?
Comment
-
Ima[ dale`ina na wivdane, ako negowата е по-голяма той те вижда , ти не
За стрелянето- ако си с нещо скорострелно и смяташ д аобикаляш може и на автомат, ама ско целат се движи забрави д аоцелиш, освен това се цели в средат ана танка, т.е ако им анякакво препятсвия най-вероятно нищо няма да оцелиш...дори половината танк да се подава. т.е на автомат ако си лек и тичкаш и нямаш време да гледаш целта, иначе ръчно.
Comment
-
Worcho написа Виж мнениеМомчета Вие как стреляте аз винаги съм на автоматично прицелване т.е. натснал съм дясното копче на мишката. Как е най-правилно ?
Както каза Гоги - за скоростна стрелба докато обикаляш противника може и да сработи, но иначе няма полза от него.
На тема криене - виж на предната страница какво е писано за криене и камуфлаж.
Иначе това колко далеч ти виждаш зависи от твоя танк - погледни параметрите на куполата, там пише до колко метра виждаш."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Az toчно заради далечината на виждане съм решил да се върна и д аси играя с Мардера има мноого голяма, за тиъра си особенно, пък и като го напомпя с разни екстри като бинокли и ще правя точно това което ти правят на табе. пример, ти виждаш на 300 м, мардерът вижд ана 420, слагам му бусола и вече виждам на 525, + екипаж + рамър+ мрежа...и ще има "пъци пъци на батко", а оръдието е досаттъчно мощно ако се случи да ме пусне във висок тиър битка.
Иначе и аз стрелях на автомат до скоро, особенно с чърчила кйто стреля бързо, но се случва следното- танка стърчи половината пред някаква къща, аз включвам автомат и почвам да си маневрирам...и при зареждане помпя..половината снаряди отиваха в дувара, от друга страна ако се налага енергично маневриране, или не виждаш добре целта поради растителност, или пък правиш "показване стрелба, скриване" автомата е по-добър, съкращава времето за прицелване и ти дава да се концентрираш върху криене. но това с леки машини които зареждат бързо...аз с такива обичам да играя, ако стреляш 4-5 пъти в минута е дорбе да си прецелваш всеки снаряд, т.е и двете имат място, просто трябва да пробваш и да решиш в кои ситуации кое ти е по-удобно.
А да, като четеш моте писания, имай предвид че аз играя само и изключително з кеф, не гоня никакви спортни постижения или "сериозно играене", както някой други тук (не че е лошо)
Comment
-
Отдавна не съм писал, има ли наокло хора, играещи на руския сървър?
Аз съм там от ноември миналата година, развивам се без да влагам средства - страхотно бавно. Това, съчетано с недостига на време, не дава сериозни шансове за прогрес, но играя за удоволствието. Забелязах нови попълнения тук - за тях ще споделя накратко мнението и опита си.
Относно прикритието: истински те прикрива само терена и сградите. повалените вече дървета пречат само на вашата видимост, не са никакво укритие. Стоенето в храсталаците не е най-ефективно, паркирайте се около 10-15 метра от тях. Всяко движение или изстрел ви демаскира. Ако след това има противници наблизо /следете миникартата винаги/, добре е да смените позицията.
Прицел: Аз съм любител на ръчното прицелване, ползвам го независимо от типа машина. Всичко е въпрос на опит, а той се трупа с времето. Автоматичният прицел е полезен в някои ситуации, особено при нужда от смяна на позицията, което позволява да не губите целта.
Муниции: Винаги държа около 1/3 от боекомплекта зареден с фугасни. вършат чудеса срещу големите батковци...
Ако някой се интересува: CapMickDRD на руския сървър. Карам КВ със 107 мм, Marder и PzIII.Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
Worcho написа Виж мнениеКакво са това "фугасни" ?Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
feersum написа Виж мнениеАвтоматичното целене винаги насочва оръдието в центъра на противника, без да се съобразява с препятствия, фактори като дебелина на бронята, точки на поразяване и т.н.
Както каза Гоги - за скоростна стрелба докато обикаляш противника може и да сработи, но иначе няма полза от него.
На тема криене - виж на предната страница какво е писано за криене и камуфлаж.
Иначе това колко далеч ти виждаш зависи от твоя танк - погледни параметрите на куполата, там пише до колко метра виждаш.
Comment
-
Doри да си нямаш взвод винаги може да се лепнеш за нечий. Ас така правя когато съм с определено неподходяща машина за битката. В началто на биткат апоказва взводовете с щитчета до именат аим и новем ако с аповече от един, з апредпочитане е да с елепнеш за взвод от 3 машини, е са дстъпни само срещу заплащане и шансът да са по-опитни играчи е по-голям.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеИначе и аз стрелях на автомат до скоро, особенно с чърчила кйто стреля бързо, но се случва следното- танка стърчи половината пред някаква къща, аз включвам автомат и почвам да си маневрирам...и при зареждане помпя..половината снаряди отиваха в дувара, от друга страна ако се налага енергично маневриране, или не виждаш добре целта поради растителност, или пък правиш "показване стрелба, скриване" автомата е по-добър, съкращава времето за прицелване и ти дава да се концентрираш върху криене. но това с леки машини които зареждат бързо...аз с такива обичам да играя, ако стреляш 4-5 пъти в минута е дорбе да си прецелваш всеки снаряд, т.е и двете имат място, просто трябва да пробваш и да решиш в кои ситуации кое ти е по-удобно.)
П.П. ако си направите групата от Арт +ТТ+Скаут дори не ти се налага да стреляш.Само светваш противника,ТТ-то следи твоя танк и като му светне нещо го обездвижва с което дава сигурна жертва на Арта за доубиване.В редките случаи в които им остане 2-3% живот им минаваш оодзад и ги праскаш в горивните баки или отзад/встрани на купола.Доста често това ефектно им взривява боеприпасите.Last edited by bigbeer; 19-10-2011, 17:30.
Comment
Comment