Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Екипажът е от Loewe и има към 700 битки... седи с плюсчетата, защото има един трик, ако го тренираш без да назначаваш вторично умение, опита, който се трупа иначе за това умение, може след това да се ползва за безплатно трениране на друг танк на 100% от раз.

    Всъщност след това вече им назначих и третите умения и сега те са на по 50%. Надявам се да стигнат до 100 докато отключа Е-100.

    И бтв чак сега открих, че на премиум танк може да слагаш без наказание екипаж от всеки друг танк от същия клас и страна. Така може спокойно да си тренираш нови екипажи.
    Last edited by Imperial; 05-10-2011, 17:02.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

    Comment


      Като стана въпрос за екипажи- ако 100% тов екипаж си гоприуча на друга машина, ще мога ли д аис карам двата танка с него и ще трупа ли паралелно експи. применро акипажан ана Чърчила си го приучавамд акара и другите руски тежки танкове. Какъв точно ще е ефекта. И какво ще стане ако пробвам д априуча 100%товия екипаж на хетцера за щуг 3? Последнот е пример, някак хич неми се отдава да играя с ТД, пък не ми е интересно да стоя и пусийствам...

      Comment


        Можеш да го приучиш за друга машина, обаче ще забравят първата.
        Ако местиш екипаж от танк на друг без трениране, се губят някви проценти от уменията, т.е. има наказание. Ако ги местиш от един клас на друг - например от лек танк на тежък - наказанието е по-голямо. От един клас на същия - хетцер към щуг например - наказанието е 10% (може и да греша, не помня точно)
        Допълнителните умения на екипажа си остават непипнати.

        Само премиум танковете са изключени от тая врътка. Ако качиш екипаж от друг тежък танк на Чърчила няма да им намалеят уменията. Т.е. трябва да ги научиш да карат друг тежък танк и ще можеш да ги местиш между двата танка, ама не виждам много смисъл от постоянно прескачане от танк в танк между битките.
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

        Comment


          Смисълът е да и играя с двата танка, а екипажа да се зобис умения но щом забравят единият няма сми.
          Иначе аз обичам д аиграя с определени машини просто защото ми харесват, да кажем като визия, или защото позволяват много забавен начин ан игра, да кажем Чърчила..ам анапоследък намаляха тези дето му се смеят и скат безогледно, последните няколко дни като ме види няко среден и гледа да се скатае...а оръдието е доста точно и в движение, в смисъл аз ако се движа, целта като шава за съжаление авто съпровождането не е много полезно.

          Comment


            Чърчилът ти е премиум. Можеш да тренираш на него екипажи от други съветски тежки танкове без наказание. Пример - имаш екипаж на КВ. Местиш го на Чърчил без да го тренираш да става чърчилски екипаж - оставяш си го като КВ екипаж. Наказание няма. Може да го местиш напред-назад както искаш. Това само важи за премиум танковете.
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

            Comment


              За разнообразие реших да си цъкам с ТД, взех си щуг, и се чудя какви прибамбаси да му сложа, като съм се спрял на следните: камуфлаж,рамър, вентилатор, бинокъл, оптика. очевидно две са в повече. Та се питаме кое слагате, на ТД. Иначе много приятна машинка, или поне моята на която веднага сложих най-хубавии приятни части. Само 70 калибровото оръдие още си нямам понеже с германски неща принципно не играя....Иначе вчера в една игра в арктика ни пуснаха тип 59, моя милост с хетцер, другите и те същата класа...е това 59 му изпразних половината боекомплект в неговият борд, и нищо не му стана, в борда на куполата, и фугаси и бронебойни, брррр.

              Comment


                Най накрая играта вече я играя , но освен Стюърта друго не ми дава да си купя , а забравих и да го ремонтирам. Искам по мошно конче но нещо не става , а се бия срещу по добри танкове.
                Кажете имали възможност да си все едно че си вътре в танка
                Last edited by tconiotconev; 09-10-2011, 11:22.

                Comment


                  Не, както казах, играта е аркадна. Не е симулатор.

                  За по-големи танкове трябва да цъкаш повечко и да събираш xp, за да ги отключиш. Ако си начинаещ не ти препоръчвам да вървиш по дърветата на средните танкове, понеже прехода от 4ти към 5ти тиър там е много тежък при всички страни. Най-лесно ще ти е съветското дърво Т-26 - Т-46 - Т-28 - КВ - ... Немското Pz II - Pz III A - Pz III може въобще да те откаже от играта Въобще за да си успешен водач на среден танк трябва да си доста зъл тип (но си струва).
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

                  Comment


                    Как бе, средният танк е най-големият фън...след Чърчила де Ноооо, го казвам от позицият ана човек който е направил две битки с М3 и го е минал с конвертнат експи, иначе Всички шермани са много приятни за игра.
                    Иначе повечето избираттежкит емашини защото е по-лесно...мо но не чал толкова забавно
                    Иначе М-2 лек е много сладък танк, аз само него си пазя от ранните, и даже катоостанат пари ще трябва д аму слажа глезотии..ама първо трябва джъмбо да се вземе, после бинокъм за щуга, (850+500К)
                    Другият чалъм за сериозен танк е златен, ама там трябва да се внимава, защото применро Чъричил е страшно забавен, но не е за всеки.

                    Comment


                      Аз имам Patton и E-50 (и съответно всички преди тях по дървeтата), така че ми е пределно ясно но наистина трябва да си надъхан за тая работа.
                      albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

                      Comment


                        Хехе.

                        albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

                        Comment


                          Ха, гледам и в официалният форум хората се оплакват че русначетата (кактообикновенно) са с еосрали помпайки си своите неща, представяйки се за велики, и режейки от чуждите. Явно не са на мение (моето в случая) че задокеанскит еим клиенти са по-платежоспособни от водкосмучещите им сънародници.
                          Като последната им измислица - Т-50 е просто върха, вчера един ми обикаляше около шермана (скъсана верига) и куполата не успяваше да го следва....сега направих малко сметки, при дистанция от около 20 метра и скорост на върене на куполата 42 градуса в секунда, това чудо се е движело със 52.75 км/ч, което е абсурно, таквиа кръгове с кола е трудно да се опишат, камо ли с танк, еле пък съветски танк където е трябвало да си тежко атлет да превключваш скорости. като резултат трудно ускоряване и много голяма загуба на скорост при маневриране. ама не онова си припка, нали е съветско. Подобни маймунщити теоретично би могло с американски или германски танк да се правят...много теоретично.

                          Comment


                            Koлкото повече развиват играта,нормално,става и все по-нереална.2/3 от Дойчовските машини са нереализирани проекти например.И все пак са потърсили някакъв баланс между Т-50 / ВК2801 / M24 Chafee.Нищо че само американската машина е масова в ТР.За съжаление Т-50-2 е абсолютно без аналог.
                            Last edited by bigbeer; 11-10-2011, 09:11.

                            Comment


                              баланс друг път, избиване на комплекси+болна фантази+некадърен ресърч. И не само дойчовските машини са фантасмагории, от руските самоходки всичко е в най-добрият случай прототип.

                              Comment


                                Руска им работа... За тях основният им пазар е родният. И си плащат гадовете, и затова руската техника е по-добра, че да ги гъделичка по родното и да плащат още повече.
                                Ако WoT беше българска, нямаше ли да искате нашите танкове да са най-добрите, а?
                                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

                                Comment

                                Working...
                                X