Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Хм,таковата....ако всички сте на европейския да взема и аз да се преместя.Ще загубя 10-то ниво при тежките и 2 по 8-мо при средните,но шанса да сме заедно в битка не е за изпускане.А и на детските сървари бързо мога да наваксам....

Comment

Не бързай, сравнително скоро ще разрешат да играеш с примерно американски акаунт на европейския или руския сървър като гост, така че няма да загубиш нищо. И аз няма да имам нищо против да поцъкам на европейския сървър когато се случи това.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ше е трудно да се засечем случайно, на мене на европейския сървър обикновено ми показва, че се играят по над 900 игри едновременно от по 40 000 участника, в силните дни и по повече.
        Пробвахме с Деймоса няколко игри в екип, определено е по-забавно, но доколкото разбрах повече от двама не могат да участват едновременно, т.е. всички останали са рандъм. По-горе някой спомена, че руснаците играели само по отбори, само по отбори от по двама ли?
        (\_/)
        (°_°)
        (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Идеше реч за отборни игри като company battles и clan battles, там са по 15 души в отбор.
          Иначе може по взводове - играч без премиум акаунт може да създаде взвод за двама играчи, с премиум може да са трима.
          С малко късмет понякога се уцелваме два платуна от клана в рандом игра и тогава - жална им майка на лошите
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Ама отбор от 15 играча се сформира само с кредитна карта значи Кофти, поне да можеше за не-премиум да се съставят взводове от по 3-ма играчи...

Иначе щеше да е яко да сформираме един злобарски отбор с разпределени функции за всички. Ама ми се чини, че няма да стана чак толкова голям цикльор, че и да си плащам за това
            (\_/)
            (°_°)
            (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

5 kills с Hummel на Himmelsdorf, супер забавна битка. А това е най-трудната карта за артилерия...
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ха ха.Когато някоя артилерия се представи зле,я пращат там - в деветия кръг на ада за артовете.

Comment

Хора направо нямам думи. Вчера яко поиграх и констатирах, че с луча и Т²²² които са маскимално ъпгрейднати почнах много трудно да се справям т.е смъквам да целя танкове от същия клас отчита попадения но казва , че са само рикошети, а накрая ми отчита никакви попадения. Отначало пердаших средно по 2 максимум до 4 танка а сега със зор ги правя 1 - 2. Отделно ми направи впечетление , че когато играя със самоходка трупам пари, а с танка постоянно губя.
                  Между другото на едната битка - Прохоровка се маскирах в едни храсти и въобще не мърдах, като целта ми бе да дебна врага и да стрелям на сигурно. Също така постоянно гледам статистиката и установих, че всички леки танкове са унищожени а седя само аз. По едно време разстрелях 2 танка и получавам съобщение в чата на играта от един тежък танка че неме вижда. Отговарям му, че не ме вижда защото не шавам и докато му кажа това и след малко гада ме разстреля, а бяхме в един отбор.
                  Също така започнах да забелязвам в нашия отбор че има едни на които флага им е синьо зелен и се чудя какви са тези.
                  Между другото за сега играя в руския сървар и тази там наистина са големи гадове.
                  П.П. На едната игра имаше един с една самоходка с която взе да стреля по нас и да ни таранира и в момента съм казал, че този мернали го първо него ще разстрелям и след това ще стрелям по противника.
                  Last edited by tconiotconev; 16-10-2011, 13:59. Причина: дописване

Comment

Тези със "синьо-зеления" флаг са убили някой от собствения си отбор.Мернеш ли такъв,го килваш и ти дава точки като за противник.С Luhs u Pz III стреляй само отблизо,такива са им оръдията.Маневрени машини са,използвай това и минавай в гръб на противника.Първо им късай веригите,после ги разстрелвай отзад и в упор.Другото и сам започваш да го вдяваш с времето .Понякога някой СУ или ПТ убиват съотборник в мелето по погрешка,тъй като стрелят отдалеч и мощно.Следи чата за извинения и не разстрелвай такива.Когато убият поне един противник,ника им престава да свети в суросинкаво.

Comment

Sъутборник ати ще те вижда винаги, независимо дали си в храсти. Този конкретно нете е виждал защото сте били далече и радиостанциите ви с абили извън обхвата, в такъв случай просто ням асмисъл да висиш там,, каквото и да разузнаеш ще е безполезно, няма кой д аго види.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                        Sъутборник ати ще те вижда винаги, независимо дали си в храсти. Този конкретно нете е виждал защото сте били далече и радиостанциите ви с абили извън обхвата, в такъв случай просто ням асмисъл да висиш там,, каквото и да разузнаеш ще е безполезно, няма кой д аго види.
                        Аз не разузнавам, а дебна т.е. ловувам и то много успешно, защото на игра която подходя по този начин винаги има резултат т.е. дори и да е надалеко целта винаги до третия изстрел и нанасям добри поражения защото пък когато трябва да и нанеса поражение т.е тотално да я унищожа с 4 тия някой друг ми я доунищожава. Най ме дразнят КВ тата защото по тях се убивам да гърмя но онези направо нехаят. При Т34 на 4 изстрел пък вече е със 75% поражение и се чуди от къде му е дошло.
                        Най ме е яд в градси бой защото там пък трябва да прилагам тактиката удрям веднъж и бягам, а така нещата са едни никакви. Направо ме е яд че тези Т²²² няма по мошно 75 мм оръдие т.е трябва да чакама за Т34 .
                        Същото важи и за БТ 7.
                        П.П. Ника ми в руския сървар е ORKA.
                        П.С. Намразих немските леопарди и руските Т50 отвратителни са, защото идват изнивиделица и трудно реагирам, но на далеко като са с кеф ги гърмя.

Comment

като ти харесва така да играеш защо играеш с лек танк? яхвай ТД-то и напред. Апо тежките пуцай с фугаси.
                          Он ан аедн аигра на руинберг преид малко ка си подобрих рекорда с чърчил, гомя кеф, за съжаление накрая ме издебна един щуг и ме пуцна (аз бях останал само на 50 живот) н голям кез, з асъжаление з агубихме иначе щях да гушна няколко хилки експи...ама и сам си виновен че не с епридвижвах по-предпазливо. ама много се нях въодушевил...а моят отбор пак беши измрял някъде.

Comment

Показвах на един приятел как се играе с Т32...

albireo написа

Comment

Уикенда натрупах общо над 212 хиляди опит по елитните машини... за да го обърна във free xp, ми трябват около 8500 злато. Гадост
                              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Imperial написа Виж мнение
                                Показвах на един приятел как се играе с Т32...

Хи,хи... показвал как се играе с Т32

Victory!
                                Battle: Ruinberg 27 Септември 2011 г. 22:41:21
                                Vehicle: T29
                                Experience received: 895
                                Credits received: 20*864
                                Battle Achievements: Top Gun, Invader, Kolobanov's Medal, Master Gunner, Reaper, Defender, Sniper

А ето така се играе с Т29 само да не се комплексираш (Държа да отбележа-играя без премиум,битката беше Тр8 две от жертвите бяха Lowe и IS-3 ,Колобанов знаете за какво се дава,оръдието ми-90мм)

Comment

Working...
                                X