Хм,таковата....ако всички сте на европейския да взема и аз да се преместя.Ще загубя 10-то ниво при тежките и 2 по 8-мо при средните,но шанса да сме заедно в битка не е за изпускане.А и на детските сървари бързо мога да наваксам....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Не бързай, сравнително скоро ще разрешат да играеш с примерно американски акаунт на европейския или руския сървър като гост, така че няма да загубиш нищо. И аз няма да имам нищо против да поцъкам на европейския сървър когато се случи това.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Ше е трудно да се засечем случайно, на мене на европейския сървър обикновено ми показва, че се играят по над 900 игри едновременно от по 40 000 участника, в силните дни и по повече.
Пробвахме с Деймоса няколко игри в екип, определено е по-забавно, но доколкото разбрах повече от двама не могат да участват едновременно, т.е. всички останали са рандъм. По-горе някой спомена, че руснаците играели само по отбори, само по отбори от по двама ли?(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment
-
Идеше реч за отборни игри като company battles и clan battles, там са по 15 души в отбор.
Иначе може по взводове - играч без премиум акаунт може да създаде взвод за двама играчи, с премиум може да са трима.
С малко късмет понякога се уцелваме два платуна от клана в рандом игра и тогава - жална им майка на лошите"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Ама отбор от 15 играча се сформира само с кредитна карта значи Кофти, поне да можеше за не-премиум да се съставят взводове от по 3-ма играчи...
Иначе щеше да е яко да сформираме един злобарски отбор с разпределени функции за всички. Ама ми се чини, че няма да стана чак толкова голям цикльор, че и да си плащам за това(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment
-
Хора направо нямам думи. Вчера яко поиграх и констатирах, че с луча и Т²²² които са маскимално ъпгрейднати почнах много трудно да се справям т.е смъквам да целя танкове от същия клас отчита попадения но казва , че са само рикошети, а накрая ми отчита никакви попадения. Отначало пердаших средно по 2 максимум до 4 танка а сега със зор ги правя 1 - 2. Отделно ми направи впечетление , че когато играя със самоходка трупам пари, а с танка постоянно губя.
Между другото на едната битка - Прохоровка се маскирах в едни храсти и въобще не мърдах, като целта ми бе да дебна врага и да стрелям на сигурно. Също така постоянно гледам статистиката и установих, че всички леки танкове са унищожени а седя само аз. По едно време разстрелях 2 танка и получавам съобщение в чата на играта от един тежък танка че неме вижда. Отговарям му, че не ме вижда защото не шавам и докато му кажа това и след малко гада ме разстреля, а бяхме в един отбор.
Също така започнах да забелязвам в нашия отбор че има едни на които флага им е синьо зелен и се чудя какви са тези.
Между другото за сега играя в руския сървар и тази там наистина са големи гадове.
П.П. На едната игра имаше един с една самоходка с която взе да стреля по нас и да ни таранира и в момента съм казал, че този мернали го първо него ще разстрелям и след това ще стрелям по противника.
Comment
-
Тези със "синьо-зеления" флаг са убили някой от собствения си отбор.Мернеш ли такъв,го килваш и ти дава точки като за противник.С Luhs u Pz III стреляй само отблизо,такива са им оръдията.Маневрени машини са,използвай това и минавай в гръб на противника.Първо им късай веригите,после ги разстрелвай отзад и в упор.Другото и сам започваш да го вдяваш с времето .Понякога някой СУ или ПТ убиват съотборник в мелето по погрешка,тъй като стрелят отдалеч и мощно.Следи чата за извинения и не разстрелвай такива.Когато убият поне един противник,ника им престава да свети в суросинкаво.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеSъутборник ати ще те вижда винаги, независимо дали си в храсти. Този конкретно нете е виждал защото сте били далече и радиостанциите ви с абили извън обхвата, в такъв случай просто ням асмисъл да висиш там,, каквото и да разузнаеш ще е безполезно, няма кой д аго види.
Най ме е яд в градси бой защото там пък трябва да прилагам тактиката удрям веднъж и бягам, а така нещата са едни никакви. Направо ме е яд че тези Т²²² няма по мошно 75 мм оръдие т.е трябва да чакама за Т34 .
Същото важи и за БТ 7.
П.П. Ника ми в руския сървар е ORKA.
П.С. Намразих немските леопарди и руските Т50 отвратителни са, защото идват изнивиделица и трудно реагирам, но на далеко като са с кеф ги гърмя.
Comment
-
като ти харесва така да играеш защо играеш с лек танк? яхвай ТД-то и напред. Апо тежките пуцай с фугаси.
Он ан аедн аигра на руинберг преид малко ка си подобрих рекорда с чърчил, гомя кеф, за съжаление накрая ме издебна един щуг и ме пуцна (аз бях останал само на 50 живот) н голям кез, з асъжаление з агубихме иначе щях да гушна няколко хилки експи...ама и сам си виновен че не с епридвижвах по-предпазливо. ама много се нях въодушевил...а моят отбор пак беши измрял някъде.
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеПоказвах на един приятел как се играе с Т32...
Victory!
Battle: Ruinberg 27 Септември 2011 г. 22:41:21
Vehicle: T29
Experience received: 895
Credits received: 20*864
Battle Achievements: Top Gun, Invader, Kolobanov's Medal, Master Gunner, Reaper, Defender, Sniper
А ето така се играе с Т29 само да не се комплексираш (Държа да отбележа-играя без премиум,битката беше Тр8 две от жертвите бяха Lowe и IS-3 ,Колобанов знаете за какво се дава,оръдието ми-90мм)
Comment
Comment