Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Има някои опити за компенсация,но само загатнати.Принципно САЩ-ианските оръдия са най-мощни при ниските класове.ПТ артилерията им рулира и с въртящите се куполи например.Плавността на хода у немските машини позволява доста добра стрелба от движение.Някои от бонусите за висок клас машини са също без аналог у руските танкове.Но си трябва добро познаване на играта и ровене из форумите за да си екипираш добра не-руска машинка.При средните танкове примерно Пантер-2 е с най-приятно оръдие,като прецизност на стрелбата и скорострелност.Пършинга и Патъна също ми допадат повече от Т-54 и проруския Т-59.

    Comment


      Не съм карал още VK28 - той не е ли подобен на Т-50-2?

      Ниво 5 леките танкове не случайно са толкова маневрени - за да имат шанс в игри с нива 8-10, понеже досегашните скаутове - ниво 4 не се представяха добре.
      War, war never changes..

      Comment


        Вече два дена яко цънкаме с хлапето, като зада се чувстваме съпричастни заради играта я играем заедно т.е единия кара а другия стреля. Между другото незнам защо немога да вляза в европейския сървар, а така също и в амариканския. Също така за тези два сървара пак ли влиза с моя ник като юзер с който съм регистриран в руския или трябва и там да се регистрирам.
        За танковете за сега играя с руски БТ 2 максимално ъпгрейднат и с немския Т²²² който е с 50 мм оръдие. Немсия по добре се управлява но спрешли нещата със завиването са отвратителни. Много ме мъчата тези с руските леки танкове и защото нещо по бързо зареждат и танковите изтрибители. В един градски бой успях да завъртя 4 танка т.е да ги унищожа, като блокирах пътя на останалите три и си позволих да ги разстрелям почти от упор, но и те ми помогнаха с тъпотията си като се навираха като диви прасета за разстрел.

        Comment


          Вие цял танков екипаж сте спретнали...

          За да играеш на европейския или американския сървър ти трябват отделни регистрации.
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

          Comment


            Не само отделна регистрация,но и отделно свалена клиентска версия.Руския и ЕУ сърварите нямат проблем заедно на едно ПС.Незнам защо,но като свалих и американския започна нещо да ме изхвърля,та се наложи да го махна и да преинсталирам другите 2 отново.Ако развивате немската линия,то Pz III е от най-слабите им машинки.Доста добър е Pz IV,но едва изцяло ъпгрейднат с оръдие 70-ти калибър, и по възможност с маскировъчна мрежа,подобрена оптика и механизъм за ускорено презареждане.Също,има голямо значение развитието на екипажа.Не жалете пари да купите максимално обучение още в началото.Когато прехвърляте екипаж от среден на среден танк има % бонус към развитието.Ако прехвърлите на друг клас обаче,бонуса се нулира.Уменията на екипажа след първите 100% взимайте еднакви на всички.Препоръчвам ги в реда:-маскировка->ремонт->противопожарни умения.На клона на леките танкове и Риса и Леопарда са много приятни за управление.Специалитет ми стана с Леопард да прихващам и унищожавам (светулките) Т-50.ВК2801 е доста маневрен и добре брониран за класа си,но изостава като чиста скорост от Т-50-2.От клона на който сте започнали развитие Pz III/IV също е прекрасен за тази цел.Малко по вял в управление от лео-то,но по-добре въоръжен и брониран.При Рашъните ниските класове са прилични като чиста скорост,но като маневренист и бронепробиваемост хич ги няма.Преди А-20 бронята им е картонена и не издържат двубой нито с немските,нито с американските.Много приятен за управление е Т-34,с 57мм оръдие прави чудеса.Въпреки това за класа си,като цяло не може да се конкурира нито с Pz IV,Нито с М4.Нека не ви разочарова маневреността на Pz IV.Завива като спъната кранта,но прострелва няколко класа по-мощни машини от голяма дистанция.Следващите класове обаче Т-34-85 и Т-44 са яко напомпани.Доста приятни за игра са и американските М4А3Е8 и аналога му от същия клас,но на другия клон на развитие М4А3Е2.Първия е доста здрав и маневрен,а втория носи и по-тежко оръдие с добра балистика.
            Last edited by bigbeer; 11-10-2011, 15:58.

            Comment


              bigbeer написа Виж мнение
              Когато прехвърляте екипаж от среден на среден танк има % бонус към развитието.Ако прехвърлите на друг клас обаче,бонуса се нулира.
              Мисля, че грешиш - няма бонус.
              При прехвърляне към машина от същия клас (например среден-среден) има редуциране (наказание) за основното умение на екипажа, при прехвърляне към различен клас редуцирането е по-голямо. Няма редуциране само ако преобучиш екипажа срещу злато.
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

              Comment


                Това имах предвид.Докато бързам да не ме хване шефката,какви ги върша в работно време малко съм се поосрал в изказа.

                Comment


                  ДФа си споделя- М5 лек, с гаубица, известен на просветените хора като GMC М8 е страшен фън за игра, ама страшен, особенно ако те пуснат с високи нива, прелиташ покрай някой тежък и буф, после покрай друг и пак, преид малко един Т28 с какъв кеф го помпих...той стреля известно времм епо моите вагони, после явно прецени че съм безопасен...и ми обърна гръб само че чудя какви екстри да ис сложа, за сега съм кичнал вентилатор, а ми се иск аи рамър и камуфлаж и оптика и бинокъл....ех
                  ама предвид че аз обичам актвно д аиграя сигурно ще пропусна камуфлажа и бинокъла

                  Comment


                    Сложи му рамър.
                    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

                    Comment


                      Довечера иначе мен еизведнъж ме напъна да си взема М7 и затова тръгнах през М5 но като гледам колко е забавно май ще си го задържа, защото с експтио което прави този танк може да се мина за многократко време, жалко че заради тъпото чафи не мога д аис го направя елитен бързо и да ис помпам екипажа,аз го взех с 75% тов, вчера лепнах вентилаторче и само от тези мижали 5% танка стана забележимо по повратлив.
                      Иначе добре рамър слагам и остава още един слот, камуфлаж по моему ен си струва, аз шавам много, по тази причина и бусолата леко не си струва, тъй че най-вероятно ще сложа оптика
                      Иначе направих много неприятно откритие- Ис-3 е направен невероятно грозен и нямаш нищо общо с действителният, куполата му е страшно мака, а корпусът с омотани пропорции, разтегнат е по височина, Отделно дето куполата на Т54/55 не е с 200 мм броня, поне според заводската диаграм ана дебелините и наклоните, там е посочено 150 при 23 градуса в челото...има и версия с 200, но това с анай-ранните куполи с т.нар "заман" които много бързо слизат от производство, масовите са 150 мм, но руският слон е най-голям слон, и какво са там 33% слъгване

                      Comment


                        И освен това Т-54 е смачкан на височина леко, т.е. направили са го по-нисък от реалния вариант
                        Първата версия на Т-54 беше даже още по-ниска, със следващия пач го пооправиха, ама пак си е прекалено нисък.
                        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

                        Comment


                          E nali spored was/тях основните им клиенти са в русия. Ас все си мисля че амерканците са първо повече, после по-платежоспособни, но не е моя играта.
                          Иначе е смешно как слагаш Юостекатен" за д акачиш товароподемноста на шасито, или как само германските танкове имат допълнителни грунтозацепи, айде руски с такова рядко се вижда на снимка, ама на американски е пълно с такива. Ама както споменах по-горе, или ги е мързяло и/или ги е свидело за читав ресърч

                          Comment


                            Играчите в Русия са около 10 пъти повече от тези в САЩ. Даже в Европа са ок. 2 пъти повече.
                            albireo написа
                            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

                            Comment


                              Доходите в САЩ са поне два пъти по високи, при това по-равномерно разпределени. Отделно предвид безплатниятхарактер на играта с апо-важни играчите имащи възможност и желание да платят, а не общият брой.
                              IMHO естествено

                              Comment


                                От каквото съм чел из форумите и съм слушал от играчите, russkies имат и желание, и възможност да си плащат. Според мен по-голямата част от приходите им е от руския пазар.

                                едит: Освен това за руснаците играта е по-евтина.
                                За тях 2500 злато струва $10, за европейците - ˆ10.
                                Last edited by feersum; 12-10-2011, 15:29.
                                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

                                Comment

                                Working...
                                X