World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • Gaden Gogi
    The Voice of Reason
    • Oct 2003
    • 10940

ne go podu`waj `e artileriята е беззащитна, нямаш идея колко такива дето си го мислят съм опукал, в една игра на енск баш трима, силно ме изумиха, но и т еможе да са си мислили "хоп открихме го, лесен фраг"...просто артито може да те изпари с едно попадения, тъй че се подхожда мнимателно...пък и не знаеш кой и къде го пази.
    Леле какъв боклук е Т-28 и как ме дразни.

Comment

• Warlord
      бей
      • May 2005
      • 1890

Gaden Gogi написа
      пък и на всяка карта има достатъчно много прикрития...каза запаленият артилерист
      Е има да, ама да се криеш като мишок през цялата игра не е много забавно а и се случи веднъж да ме пуснат на Прохоровка, където всичко беше открито и прикрития не видях (само шума) или не успях да стигна до такива щото ме очистиха за норматив
      (\_/)
      (°_°)
      (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

• feersum
        Петнохолно алкно
        • May 2011
        • 1270

На Прохоровка през полето си е самоубийство. Освен ако не сте целият отбор, тогава е друго...
        Но самотен да тръгнеш напред, даже и с цел да разкриеш противника - само се жертваш.

Иначе си прав, от едната страна няма солидни укрития, само храсталак и една траншея отпред, но и тя не спасява. Там е по-добре с групичка да тръгнете нагоре по баира и да слезете през гората.
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Gaden Gogi
          The Voice of Reason
          • Oct 2003
          • 10940

Koj kazal да се криеш като мишок? упражнението се нарича "с прибежки и припълзявания", ти си с бърз и маневрен танк, от прикритие на прикритие...ако искаш геройски д ацепиш напред тогав аи тежък няма да те спаси, колкото до прохоровка там може ако си в северната част да припълзиш до протувника ..леко...им аедни храсти, ако си на 15 метра зад тях все още няма да те виждат,дори като стреляш...и се иска един с бинокъл да засветва чуждат апозиция...или ако ти си лек и имаш такъм , и има артилерия...да с епромъкнеш, да ис кроткаш...и да си вземеш половинат аот експито което артилеристите ще направят...
          леките имат поне 40 м по-голяма видимост от другит емашини, т.е това е постижимо....но трябва да се внимава.

Comment

• bigbeer
            махмурлия
            • May 2007
            • 1335

feersum написа
            Но самотен да тръгнеш напред, даже и с цел да разкриеш противника - само се жертваш.
            Не съм съвсем съгласен.Има играчи специализиращи в това да са "светулки" .Теглят здраво напред,минават на скорост през противниковото разположение и отстрелват САУ-тата им,ако се налага дори като камикадзе.За това си изпълнение получават маса опит в края на битката.На повечето карти добрата светулка може да предреши битката още в самото и начало.А ако тръгнат група от 3 такива,могат да вземат играта в рамките на 2-3 минути.Да артилериите са мощни,но и страшно бавно презареждат,трудно маневрират и бронята им е калпава.След демаскирането им е чист късмет да се справят дори с един Т-50.Срещу няколко,нямат дори теоретичен шанс.От друга страна една добре охранявана артилерия прави маса поразии сред противниковите ТТ.За съжаление това предполага екипност в битката ,която трудно се постига.Любима тактика ми е да застана броня в броня с Арта или ПТ-то.Като си го заклещя се отстрелва на спокойствие.Просто завърташ купола и пуцаш и ако няма кой да го пази,само стои и гледа как мре.Ако остане под 5% може дори да върнеш леко назад и да си направиш кефа да го унищожиш с таран.Обикновенно арта е доста по-висок клас и взимаш много опит за такова изпълнение.Днес в първата битка си отстрелях един Фердинанд и един Обжект по този начин.Удоволствието е голямо.

Comment

• feersum
              Петнохолно алкно
              • May 2011
              • 1270

В тези случаи - да, съгласен съм. И аз обичам да играя скаут.
              На нивото на Warlord - Панцер 2 - повечето танкове са леки и от време на време средни, функцията на светулка е почти липсваща - всеки танк практически може да е скаут.
              Ако няма инсталирана подходяща екипировка за скаут е безсмислено да тръгва напред сам. Ще разкрие 3-4 танка от предната линия на противника, ако изобщо успее да стигне до там преди да го разстрелят.

А ето един интересен материал на тема камуфлаж и прикриване в играта - на руски език.

http://www.koreanrandom.com/world-of-tanks/camouflage
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Gaden Gogi
                The Voice of Reason
                • Oct 2003
                • 10940

Всичко това ако никой не пази артито аз понеже играя дост акато такъв...и когато не съм гледам да ги паза...вчера примерно (това с еканех д аго пиша по пово дколко удобен е М4А3Е8) на карелия...бяхме на 1/3 на картата ти гледам един лек прелита...и гледам две артита и никой друг в базата...а и т екацанли убер глупало...на открито...върнах се, гръмнат Т-50-ката...вярно единият арти го загъбихме...ама никой не може д апомогне на тъпите...какво правеше штоя на долнат аплощадк аи ама СЪВСЕМ н аоткрито? та върнах се, после пак на фронта, бум бум два парцала и капнахем базата, 0 демидж по мене само т-50-кат ами повреди веригата...това по темат аколко удобен маневрен и т.н,т е шермъна. а артилерият апо моему трябва да се пази в началото от средни, когато и ако битка анапредне те имат скорост д анаваксат основната група. Друг върос е че и артилерист трябва д амисли като се позиционира, и ако се губи играта да се гътне последен. С ниските тиъри артилерия аз се движех близо зад нашите, първо защото так аи так не достига далекобойност, после за д аме пазят. при тях и скорострелност ае ниск аи докато се презарежд аима време да се препозиционираш. От американскит еприисйат е много забавен, стреля дост абързо, доста дочно, и покрива практически цялата карта.

Comment

• Warlord
                  бей
                  • May 2005
                  • 1890

Още съм доста дървен, прибежките и припълзяванията не ми се удават много-много сега от руските минах на Т-26 да видя как е, и с него най-накрая успях да мина Прохоровка, сега видях, че покрай десния фланг има жп линия с насип та покрай нея. Направо ги попиляхме тоя път 14:2 фрага преди целия ни отбор да им влезе с мръсна газ в базата
                  (\_/)
                  (°_°)
                  (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

• feersum
                    Петнохолно алкно
                    • May 2011
                    • 1270

Офф, много съм зле, за Прохоровка ставало въпрос... Аз през цялото време си мисля и обяснявам за Малиновка

Comment

• Gaden Gogi
                      The Voice of Reason
                      • Oct 2003
                      • 10940

To i аз за Малиновка си мислех...значи причината не е в нас

Comment

• Imperial
                        Мошенник
                        • Jan 2003
                        • 12066

Gaden Gogi написа
                        а и т екацанли убер глупало...на открито...

По някога е по-добре да спреш на открито, отколкото да се "скриеш" в единствения храст в околността.
                        albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• Gaden Gogi
                          The Voice of Reason
                          • Oct 2003
                          • 10940

понякога...ама баш на карелия, и то на втората площадка дето се вижда от другият край на картата.
                          Иначе днеска тончо такива дето в "единственият храст" се крият опатках трима, на лейквил в долната част на каньона, ей така контролно пуцнах някоко пъти с каубицат аи получих радостни възгласи по радиото...а тия хем виждат/осещат че ги пуцам и продължават там да си стоят

Comment

• Gaden Gogi
                            The Voice of Reason
                            • Oct 2003
                            • 10940

хм, уж обещаваха слотовете в гаража да са по 150 злато но при мене са по 300

Comment

• feersum
                              Петнохолно алкно
                              • May 2011
                              • 1270

Gaden Gogi написа
                              хм, уж обещаваха слотовете в гаража да са по 150 злато но при мене са по 300
                              Не е само при теб.
                              М7 се оказа учудващо приятна машинка, а QF разплаква наред.

Comment

• Imperial
                                Мошенник
                                • Jan 2003
                                • 12066

Не четете внимателно.

Enlarging barracks are half off (150 gold).

Казармата, не гаража.
                                albireo написа
                                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...