bruchpilot написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
munhed написа Виж мнениеЕ жалко аз пък се напънах, понеже заради работата нямам много свободно време, та поиграх. Ама кво да се прави ша пробвам да го изгриндя пък ако пусната аванта няма да се разсърдя.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЩе има аванта!Танка става осмо ниво-премиум,остава за този който го е купил като десятка!Получаваш и новата десятка-само ще си я купиш!
Comment
-
bruchpilot написа Виж мнениеДа ми вземат десятка, без да я заменят, а да трябва да си я купя? Не, благодаря! А екипажа кой ще го компенсира? И него ли да го купя направо на 4-5 обучения? Нещо тази работа ако стане както си я написал, ми се вижда кон за кокошка...
Comment
-
don4o, извинявай, брат, ама това за авантата сигурно ли е? Дай линк, ако има, моля те. Че хич не ми се циклят средни англичани Ама ако е сигурно, ще се захвана яко. Подаръчен премиум 8-ца си е егати бонуса. В интерес на истината, до сега в 2-3 интервюта в руски сайтове, навсякъде се кълнат, че тая далавера с подаръчния премиум танк, както е станало с американския Т34, вече никога няма да се повтори. Та затова се съмнявам де, нищо лично.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеdon4o, извинявай, брат, ама това за авантата сигурно ли е? Дай линк, ако има, моля те. Че хич не ми се циклят средни англичани Ама ако е сигурно, ще се захвана яко. Подаръчен премиум 8-ца си е егати бонуса. В интерес на истината, до сега в 2-3 интервюта в руски сайтове, навсякъде се кълнат, че тая далавера с подаръчния премиум танк, както е станало с американския Т34, вече никога няма да се повтори. Та затова се съмнявам де, нищо лично.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеdon4o, извинявай, брат, ама това за авантата сигурно ли е? Дай линк, ако има, моля те. Че хич не ми се циклят средни англичани Ама ако е сигурно, ще се захвана яко. Подаръчен премиум 8-ца си е егати бонуса. В интерес на истината, до сега в 2-3 интервюта в руски сайтове, навсякъде се кълнат, че тая далавера с подаръчния премиум танк, както е станало с американския Т34, вече никога няма да се повтори. Та затова се съмнявам де, нищо лично.
Comment
-
bruchpilot написа Виж мнениеИ аз точно това бях чул като официално заявление, освен това вчера се порових из новините и руския форум - навсякъде продължават да твърдят, че няма да има аванта /поне за сега/.
А аз съм на кромуелчето по тая линия добро танкче и нагоре са читави пък и ако няма аванта поне новата десятка ще е хубава,не вярвам да се издънят пак.
Те и тежката десятка ще я сменят с "Вожда" който е бая стабилен танк,англетата ще добият популярност.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеОт това което чета аз разбирам че ще дадат 60 пъти по 75 000 опит на целия екипаж!!!Това значи че ако играя с един танк например 13 90 който е с трима души и съм по средата на второ умение спокойно ще го вдигна на четвърто!!Моля кажете си и вие мнението!Доста примамливо звучи!
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеhttp://ftr.wot-news.com/2014/08/14/i...adio/#comments
BREAKING NEWS!Потвърдено! FV4202 след няколко пача ще бъде заменен като десятка на британската средна линия и ще бъде раздаден безплатно на имащите го в момента на смяната(точно като Т34),разбира се танка ще е доволно нърфнат,но авантата си е аванта.
ALL HANDS BATTLESTATIONS!
Comment
-
don4o написа Виж мнениеКазвах ли аз!Стигнал съм до девятката!Трябва ми няколко седмици игра и вземам десятката!
Comment
Comment