Кратки въпроси

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • StrEagle
    ветеран
    • Feb 2008
    • 1452

Не е точно така, за засвет получаваш 50% от точките за щети направени на целта, за скъсана верига получаваш 25%.

И аз от ремонт умението не виждам много смисъл, освен за танкове където камуфлажа е непрактичен (Maus, E-100, ...) понеже почти изключително се ползва само за вериги, а там аз ползвам repair kits.
    Last edited by StrEagle; 05-06-2014, 18:59.
    War, war never changes..

Comment

• Angelmr
      ветеран
      • Jun 2005
      • 1398

Замопита съм съгласен, обаче обикновено за победа по-практично е да поразиш целта, която е по-силно въоръжена и по-крехка. Например разрушител или поизточен тежък. Доубиването на противник носи малко точки, но пък едно оръдие в противниковия отбор по-малко.

Comment

• falcon_bg
        ветеран
        • Nov 2012
        • 682

Ето как се калкулират опитът и кредитите от битката и за какво се дават http://wiki.worldoftanks.com/Battle_...ce_and_Credits

Comment

• firefighter
          редовен
          • Feb 2014
          • 61

Питах за конкретния случай,защото аз го засветих и го унищожиха...както и да е...благодаря!!!

Comment

• MikkeyM
            новак
            • Feb 2014
            • 4

Ти може да си го засветил първи, но ако този, който го е унищожил е влязъл в "обхват" и е виждал и сам целта, а не е разчитал на твоя засвет докато го е стрелял, ще си получи точките, и за теб няма да има нищо. Ти би получил точки само ако го унищожат докато ти си единствения, който го вижда, а съотборниците ти - не.

Comment

• firefighter
              редовен
              • Feb 2014
              • 61

Разбрах,благодаря!
              Да се похваля ..първият ми танк 10 ниво-Waffentrаger auf E 100 е вече в гаража ... та да попитам...някой играл ли е с 15 см. оръдие,с какви снаряди и дали е удачно да се играе с него? Благодаря!!!

Comment

• don4o
                ветеран
                • Dec 2012
                • 613

Здравейте колеги!Имам проблем с изпълнението на месечната мисия свързана с исторически битки-не мога да вляза!Безкрайно чакане да намери отбор и накрая ме изхвърля!Аз ли нещо бъркам или какво?

Comment

• tokarev_fan
                  новак
                  • Mar 2013
                  • 49

Не съм ги пускал никога, но от това, което чета работата е зле. Изсипват се да играят с най-успеваемите танкове и от там ММ-то не може да направи отбор и да пусне. Дори май тука колега се оплакваше, че и с Т-34/85 не го пуска. Така, че чакане и дропване докато стане в крайна сметка.

Comment

• don4o
                    ветеран
                    • Dec 2012
                    • 613

Моля някой да разтълкува мисиите за събота-понеделник!!Какво значи-опит на екипажа 75 000!!!Нещо не ми е ясно!Пък и за другите мисии да коментира!

Comment

• tokarev_fan
                      новак
                      • Mar 2013
                      • 49

Другите мисии нищо особено. Ден премиум, опит за екипажа и разни златни консумативи. Това със 75к опит ще дойде при изпълнение на мисията за 60 победи и първи места в хранителната верига.Не е уточнено дали ще се играе само на една машина или на всички. Чудно ми е ако е на всички, кой ще намаже този опит. Предчувствам големи проблеми и бъгове отново. Най-вероятно както се е случвало преди ще намажем ние. Да цъкне по 75к опит на всеки танкист в гаража би било добре Уикенда ще разберем кое как е.

Следете тука за повече информация : http://ftr.wot-news.com/2014/07/29/w...ersary-coming/

Comment

• don4o
                        ветеран
                        • Dec 2012
                        • 613

tokarev_fan написа
                        Другите мисии нищо особено. Ден премиум, опит за екипажа и разни златни консумативи. Това със 75к опит ще дойде при изпълнение на мисията за 60 победи и първи места в хранителната верига.Не е уточнено дали ще се играе само на една машина или на всички. Чудно ми е ако е на всички, кой ще намаже този опит. Предчувствам големи проблеми и бъгове отново. Най-вероятно както се е случвало преди ще намажем ние. Да цъкне по 75к опит на всеки танкист в гаража би било добре Уикенда ще разберем кое как е.

Следете тука за повече информация : http://ftr.wot-news.com/2014/07/29/w...ersary-coming/
                        От това което чета аз разбирам че ще дадат 60 пъти по 75 000 опит на целия екипаж!!!Това значи че ако играя с един танк например 13 90 който е с трима души и съм по средата на второ умение спокойно ще го вдигна на четвърто!!Моля кажете си и вие мнението!Доста примамливо звучи!

Comment

• tokarev_fan
                          новак
                          • Mar 2013
                          • 49

Честно не мога да си представя как ще протече този евент. Наистина очаквам проблеми със системата им. До няколко дни ще разберем. Информация все ще излезе

Comment

• vvasman
                            редовен
                            • Apr 2007
                            • 183

Някой знае ли колко опит трябва на екипажа за да стане от 90 на 100%. Питам защото започнах като гриндя ниски нива да слагам обучен екипаж с две-три умения, които са играеми с рестрикция 25%, но без да ги преобучавам. Екипажа става на 85% (вентилация и брадъри), което е поносимо. Тиър 6 обаче иска за минаване през него 40К опит, и мисля че е по-ефективно да преобуча екипажа, но колко ще загубя като опит?
                            Сега играя VK 3001 (H) с екипажа на Тигър2, който е с почти три умения и танка се справя страхотно, но скоро ще мина на 3002 (М) и там най-вероятно ще преобуча екипаж.

Comment

• don4o
                              ветеран
                              • Dec 2012
                              • 613

vvasman написа
                              Някой знае ли колко опит трябва на екипажа за да стане от 90 на 100%. Питам защото започнах като гриндя ниски нива да слагам обучен екипаж с две-три умения, които са играеми с рестрикция 25%, но без да ги преобучавам. Екипажа става на 85% (вентилация и брадъри), което е поносимо. Тиър 6 обаче иска за минаване през него 40К опит, и мисля че е по-ефективно да преобуча екипажа, но колко ще загубя като опит?
                              Сега играя VK 3001 (H) с екипажа на Тигър2, който е с почти три умения и танка се справя страхотно, но скоро ще мина на 3002 (М) и там най-вероятно ще преобуча екипаж.
                              За обучение от 50% до 100% за основната квалификация е необходим ~95 484 опит.
                              За обучение на 1-во доп. умение за достигане на 100% е необходим ~210 040 опит.
                              За обучение на 2-ро доп. умение за достигане на 100% е необходим ~420 080 опит.
                              За обучение на 3-то доп. умение за достигане на 100% е необходим ~840 160 опит.
                              За обучение на 4-то доп. умение за достигане на 100% е необходим ~1 680 320 опит.
                              За обучение на 5-то доп. умение за достигане на 100% е необходим ~3 360 640 опит

Comment

• tokarev_fan
                                новак
                                • Mar 2013
                                • 49

Гледайки тези статистики все повече се надъхвам да бутна златце за 10 15 лв и да си прехвърля екипажите на идващите 8-ци и вече отключена 9-ка ... Иначе, че го ям големия

Comment

Working...