Линията е много лека за игра, аз съм стигнал до РХМ, но Емил наистина се играе с удоволствие. Търси хълмче от което да подадеш оръдието и да стреляш или в краен случай подходящо препятствие.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
Здравейте!Искам да задам следния въпрос свързан с картите и по точно с TAKTIKAL TABLET или планшета както аз му казвам!Той е добър начин да обясниш конкретна тактика на съотборник.Особенно е нужен при кланови битки.В момента аз ползвам версия MK3 V03.6 Classic която забелязах че е безполезна за някои карти които бяха драстично променени през последните две години!Въпроса ми е -някой може ли да даде линк за нова версия?Или да споделите някакъв друг начин за комуникация при обясняване тактиките за дадена битка?!Предварително благодаря!
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте!Искам да задам следния въпрос свързан с картите и по точно с TAKTIKAL TABLET или планшета както аз му казвам!Той е добър начин да обясниш конкретна тактика на съотборник.Особенно е нужен при кланови битки.В момента аз ползвам версия MK3 V03.6 Classic която забелязах че е безполезна за някои карти които бяха драстично променени през последните две години!Въпроса ми е -някой може ли да даде линк за нова версия?Или да споделите някакъв друг начин за комуникация при обясняване тактиките за дадена битка?!Предварително благодаря!
Comment
-
Колеги някои има ли идея какво ще се случи след като приключи спортната мисия. М24 Чафе Спорт ще изчезне най-вероятно. Но какво ще се случи с опита натрупан към танка. Мислех си другия вариянт е, да тренирам екипаж и после да си го взема. Но ако опита го прехвърли към свободния ще е по добре общо взето.[BGTF] BULGARIAN TANK FORCES
В гаража:
Германия: D.W.2, VK 30.01 H, VK 16.02 Leopard
Великобритания: Alektro, Churchill I
САЩ: М7, T18, M10 Wolverine, T1 Heavy, Т29, Т32, М103, M18 Hallcat, T28 Prototipe, T30, T110E4
Русия: KB-1, KB-1C, KB-2, ИС-3, ИС-8, С-51, ИС-7
Comment
-
Riosor написа Виж мнениеКолеги някои има ли идея какво ще се случи след като приключи спортната мисия. М24 Чафе Спорт ще изчезне най-вероятно. Но какво ще се случи с опита натрупан към танка. Мислех си другия вариянт е, да тренирам екипаж и после да си го взема. Но ако опита го прехвърли към свободния ще е по добре общо взето.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеНай скъпото и непрактично действие в играта е да трупаш опит към машина, която няма нужда от него. Качествата на екипажа, променят чувствително поведението на всяко танкче. Извод......
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеНай скъпото и непрактично действие в играта е да трупаш опит към машина, която няма нужда от него. Качествата на екипажа, променят чувствително поведението на всяко танкче. Извод......
След края на мисията танка ще изчезне, но какво ще стане с опита към танка(безумно е но знам ли .... може да го прехвърлят към свободния опит). Иначе ми е ясно, най-добрата награда е екипижа в случея и 500-те хилки.[BGTF] BULGARIAN TANK FORCES
В гаража:
САЩ: М7, T18, M10 Wolverine, T1 Heavy, Т29, Т32, М103, M18 Hallcat, T28 Prototipe, T30, T110E4
Comment
-
Riosor написа Виж мнениеМерси, че ми каза неща който прекрастно знам. Въпроса ми беше друг и явно не си го разбрал.
След края на мисията танка ще изчезне, но какво ще стане с опита към танка(безумно е но знам ли .... може да го прехвърлят към свободния опит). Иначе ми е ясно, най-добрата награда е екипижа в случея и 500-те хилки.
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеОпита събран на танка ще го прехвърлят към американският тиър 1 танк-Т1,както и направиха с МС-1 след края на футболния евент.
Лятото почти не играх и изпуснах футболната мисия.[BGTF] BULGARIAN TANK FORCES
В гаража:
Comment
-
Здравейте! Искам да попитам нещо - досега играя все на Marder II, днес отключих Хетцер-а по инерция и го купих без да играя защото нямам време, но след това прочетох че е доста "късоглед" и се защудих дали да не го продам и да продължа с следващия Marder в дървото? Изглежда по подходящ за засади с големия си рейндж и май по-точно оръдие. Какво бихте ме посъветвали?
Comment
-
Хатори Ханзо написа Виж мнениеЗдравейте! Искам да попитам нещо - досега играя все на Marder II, днес отключих Хетцер-а по инерция и го купих без да играя защото нямам време, но след това прочетох че е доста "късоглед" и се защудих дали да не го продам и да продължа с следващия Marder в дървото? Изглежда по подходящ за засади с големия си рейндж и май по-точно оръдие. Какво бихте ме посъветвали?
Comment
-
След 2 седмици на усилена игра с Хетцера натъкмен с "фугасницата" бях се доста разочаровал от него - бавното презареждане и ниска точност на много често бяха причина да го мръ като мъстия. Вярно, че ниските класове ги вадех с 1 изстрел от играта, но се осещаше че съм доста муден и бавен. Вчера просто за разнообразие взех та купих другото 75мм оръдие за него и изведнъж станах доста по бърз, вместо 1 изстрел правех почти 2, пробивах доста по-добре и вече при среща с 5тиър не се шашках както преди ами си ги и дупчех. 105мм оръдие челно нищо не правеше на по-голямия левел от мен - само 30-50 демидж, а сега 100 от вуле в повечето случай. А и стрелям, имам време да избягам, скатавам, пак сътрелям, въобще немислимо с голямото оръдие. Но иначе веднъж се изкефих и с него на макс - в една игра завърших с 9 унищожени от мен танка - разтекох се от кеф... Явно за всяка жабка си има гьолче
Comment
-
Хатори Ханзо написа Виж мнениеСлед 2 седмици на усилена игра с Хетцера натъкмен с "фугасницата" бях се доста разочаровал от него - бавното презареждане и ниска точност на много често бяха причина да го мръ като мъстия. Вярно, че ниските класове ги вадех с 1 изстрел от играта, но се осещаше че съм доста муден и бавен. Вчера просто за разнообразие взех та купих другото 75мм оръдие за него и изведнъж станах доста по бърз, вместо 1 изстрел правех почти 2, пробивах доста по-добре и вече при среща с 5тиър не се шашках както преди ами си ги и дупчех. 105мм оръдие челно нищо не правеше на по-голямия левел от мен - само 30-50 демидж, а сега 100 от вуле в повечето случай. А и стрелям, имам време да избягам, скатавам, пак сътрелям, въобще немислимо с голямото оръдие. Но иначе веднъж се изкефих и с него на макс - в една игра завърших с 9 унищожени от мен танка - разтекох се от кеф... Явно за всяка жабка си има гьолче
Автоматичният прицел в играта, както е известно, се включва с кликване на десен клавиш на мишката при "посочена" и маркирана цел. Така вашият виртуален мерач, докладва, че е прихванал целта и автоматично се прицелва в нея. Целта остава "на прицел" при всяко свое движение, до момента, когато бъде унищожена или излезе извън полето на нашата видимост, тоест изчезне от екрана ни. При повторното и визуално появяване, трябва да я прихванем с десен клик наново.
Автоматичният прицел е пренебрегван или отричан от много хора, но аз се сещам за две негови сериозни приложения:
1. Лек танк, обикалящ около тромава цел. Аз с леките танкове така и не се научих да играя добре, тъй че, моля някой колега да опише по-подробно това приложение на автоматичният прицел.
2. Далечно прицелване с Танков унищожител (дестройър) с голямокалибрено оръдие, заредено с фугасни снаряди.
Както знаете, в ниските тиъри ( 3,4,5) има няколко модела танкови унищожители (няма да ги изброявам, защото ме мързи ), въоръжени със 105мм "фугасница". Голямокалибрено оръдие, с ниска точност, малка скорострелност, малко, но достатъчно в ниските тиъри бронепробитие и ОГРОМЕН демидж.
Тук именно при стрелба отдалече по чужд засвет и по неподвижна цел, автоматичният прицел върши чудеса! Да, тези оръдия са с ниска точност, но описаният от мен прийом, на база моят опит, в 9 от 10 случая гарантира попадение и то доста често е фатално за противника. Логично е, че тази тактика е най-приложима на открити карти: Ел Халуф, Пясъчната река и т.н. ( пак ме мързи ) Светва ви някаква далечна цел, маркирате я, десен клавиш, мерника се изчаква да се свие до край и ОГИН!
Разбира се, този похват може да се използва с всеки вид танк и оръдие, по преценка и според ситуацията.
Автоматичният прицел действа при НЕПОДВИЖНА цел, в случаите описани от мен. Имам много игри с нискотиърни фугасни дестроери и много, много пъти съм използвал този похват. Целта трябва да е неподвижна. Снарядът лети към нея по параболична траектория и я удря леко отгоре, така че малкото бронепробитие на фугасният снаряд е напълно достатъчно. Да не забравяме, че в тези тиъри играят много неопитни и зелени играчи, които нямат навика да се движат постоянно. Застават на едно място за дълго време и аз от това се възползвам.
Comment
-
Несъм го пробвал това с автоматичния прицел, пазя си наточения Хетецер с елитен екипаж и ще се пробвам и така - кой знае може това да е ключа от палатката! Сега го вилнея с Щуг Г - СТРАХОТЕН Е! Рядко завършвам с по-малко от 2 килса при това с нов екипаж на 75% и без допълнителни джажджи по него. Много кеф! Осещам как се привързвам! В една битка имах по мен 6 рекушета от 5 и 6 тиър - оцелях на 10 живот, прибрах 1 ИС2, 2 КБ 1 - чак аз невярвах какво стана в челен бой Един страничен въпрос - аз играя на евро сърварите и сега те се скапаха, има ли начин и да играя и на руските? 2 инсталация ли ми трябва или постоянно да преинсталирам за да сменям клиента?
Comment
Comment