Mu3epHuk написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
Mu3epHuk написа Виж мнениеСега ще пробвам да видя какво ще се получи.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеСтана ли както ти казах?
За ставането стана, но в последствие се отказах да местя екипажа. Пробвах само с командира да видя как стават нещата. Щеше да ми заспи направо, но... се отказах да преобучавам останалите. Възстанових командира отново на КВ-1С, за да не губи от опита си, защото този танк ми е любимият. Така че запазвам екипажите си непокътнати и без да губят от опита си. Ако местя на ИС-3, то КВ-1С ми е ощетен. Така излизат нещата. Надявах се екипажът да е ефективен и в двата танка, а да не е конкретизиран само за един от тях." Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
-
Mu3epHuk написа Виж мнениеНадявах се екипажът да е ефективен и в двата танка, а да не е конкретизиран само за един от тях.
Comment
-
vvasman написа Виж мнениеЗабелязах, че на АМХ 50-100 последното оръдие презарежда за 2,73, а свива за 3 сек. Пи положение че имам бързо прицелване и стабилизатор защо презареждам по-бързо отколкото свивам? Би трябвало да е 2,73 към 2,7 а аз видимо презареждам преди да съм свил мерника.
Comment
-
vvasman написа Виж мнениеЕ какво? Бързото прицелване не работи ли ?
Comment
-
Bloksir написа Виж мнениеНа два пъти ми изсписва в играта"не достаъчно памет,моля рестартирайте играта".Това е след новия пач.Някъде бях прочел,че мога без проблеми да изтрия от папка"update" всчико.
Ся,каква е причината да ми дава по горното съобщение и тази папка да я изпразня ли?
Виждам,че памета е на червено.
Comment
Comment