Кратки въпроси
Collapse
X
-
Ще има аванта!Танка става осмо ниво-премиум,остава за този който го е купил като десятка!Получаваш и новата десятка-само ще си я купиш!Comment
-
Да ми вземат десятка, без да я заменят, а да трябва да си я купя? Не, благодаря! А екипажа кой ще го компенсира? И него ли да го купя направо на 4-5 обучения? Нещо тази работа ако стане както си я написал, ми се вижда кон за кокошка...Comment
-
Така!Да почна от начало!Танка десето ниво става осмо ниво премиум!Такъв танк се купува само със злато и струва над 10 000-той остава за теб!На мястото на този танк ще има нова десятка,тя ще ти бъде отключена,а екипажа за нея преобучения стар екипаж!Трябва само да я купиш и да сложиш екипажа!Ще я купиш с кредити които печелиш от играта-предполагам 6 100 000!Кое е неизгодно за теб?получаваш безплатно премиум танк на който можеш да обучаваш всякъкъв екипаж и печелиш с него кредити!Comment
-
Е, ако екипажа се запазва обучен за новата десятка що годе бива, въпреки че предпочитам да си ми подменят танка и екипажа директно - т.е. не ламтя за премиумен танк. Ако не е тайна, къде има някаква достоверна информация относно смяната?Comment
-
don4o, извинявай, брат, ама това за авантата сигурно ли е? Дай линк, ако има, моля те. Че хич не ми се циклят средни англичани
Ама ако е сигурно, ще се захвана яко. Подаръчен премиум 8-ца си е егати бонуса. В интерес на истината, до сега в 2-3 интервюта в руски сайтове, навсякъде се кълнат, че тая далавера с подаръчния премиум танк, както е станало с американския Т34, вече никога няма да се повтори. Та затова се съмнявам де, нищо лично.
Comment
-
Приятелю,постоянно си менят концепциите-знаеш какви са курви!Но в моя клан всичко гринди яко!Мой колега ми разясни нещата и тази вечер като влезе ще питам за линк.Аз съм стигнал до девятката и утре или до два три дни ще я купя!Не е голяма загуба да изкараш още една десятка макар и не много читава!don4o, извинявай, брат, ама това за авантата сигурно ли е? Дай линк, ако има, моля те. Че хич не ми се циклят средни англичани
Ама ако е сигурно, ще се захвана яко. Подаръчен премиум 8-ца си е егати бонуса. В интерес на истината, до сега в 2-3 интервюта в руски сайтове, навсякъде се кълнат, че тая далавера с подаръчния премиум танк, както е станало с американския Т34, вече никога няма да се повтори. Та затова се съмнявам де, нищо лично.Comment
-
-
И аз точно това бях чул като официално заявление, освен това вчера се порових из новините и руския форум - навсякъде продължават да твърдят, че няма да има аванта /поне за сега/.don4o, извинявай, брат, ама това за авантата сигурно ли е? Дай линк, ако има, моля те. Че хич не ми се циклят средни англичани
Ама ако е сигурно, ще се захвана яко. Подаръчен премиум 8-ца си е егати бонуса. В интерес на истината, до сега в 2-3 интервюта в руски сайтове, навсякъде се кълнат, че тая далавера с подаръчния премиум танк, както е станало с американския Т34, вече никога няма да се повтори. Та затова се съмнявам де, нищо лично.Comment
-
Бе може и да пуснат аванта,нали ги знаем кви са пе**аси ще кажат,че аванта няма да има и после в последният момент ще си променят решението за да минимализират броя безплатни бройки а и за MTE(Maximum Trolling Effect).
А аз съм на кромуелчето по тая линия добро танкче и нагоре са читави пък и ако няма аванта поне новата десятка ще е хубава,не вярвам да се издънят пак.
Те и тежката десятка ще я сменят с "Вожда" който е бая стабилен танк,англетата ще добият популярност.Comment
-
Казвах ли аз!Стигнал съм до девятката!Трябва ми няколко седмици игра и вземам десятката!http://ftr.wot-news.com/2014/08/14/i...adio/#comments
BREAKING NEWS!Потвърдено! FV4202 след няколко пача ще бъде заменен като десятка на британската средна линия и ще бъде раздаден безплатно на имащите го в момента на смяната(точно като Т34),разбира се танка ще е доволно нърфнат,но авантата си е аванта.
ALL HANDS BATTLESTATIONS!Comment
-
То според информацията,която ти постна по-рано премиума няма да е нищо особено,в бронята ще е трагедия дори за тиър 8 среден оръдието ще е 20 фунтово така,че ако не му оправят динамиката и остане с тия 40км/ч ще е пълен боклук,но все пак бай Ганьо в мен надделява,как така ще изтърва аз келепира,пък и ако дадат и новата десятка на аванта кеееф!Comment
Comment